Registriraj se!
Plakatiranje in raznos letakov

Plakatiranje in raznos letakov je način promocije, ki Vaše potencialne obiskovalce pritegne na vizualen način.

Ste kdaj na kakšnem opaznem mestu videli plakat, ki Vas je napeljal, da ste se udeležili dogodka, ki je bil oglaševan. Ste že vzeli kdaj v roke kakšen letak ali Vam ga je kdo ponudil in ste se zaradi tega udeležili samega dogodka. Če je odgovor DA, si poglejte našo ponudbo.

Plakatiranje lahko izvedemo na plakatirnih površinah, ki so namenjene za plakatiranje in so javne (slike spodaj). V Sloveniji je na razpolago več kot 2000 javnih plakatirnih površin.

 

Ne plakatiramo tam, kjer to ni dovoljeno, nikakor pa ne po drevesih. Plakatiranje se izvede na področju cestnih povezav Maribor-Celje-Velenje, kot tudi znotraj manjših naselij ob navedenih cestnih povezavah. Prav tako, izvedemo plakatiranje znotraj omenjenih krajev in manjših naselij. Tovrstno plakatiranje izvedemo v celoti z našimi plakaterji.

 

Vse nalepljene plakate poslikamo in slike pošljemo naročniku. Ko plakati odslužijo svojemu namenu, lahko na željo naročnika le te tudi odstranimo.

 

Cena plakatiranje je odvisna od:

- formata,

- količine,

- področja in

- periodike.

 

Za Vas opravimo raznos letakov po vseh zgoraj omenjih krajih plus Ljubljana in Kranj. Raznosimo jih po vseh večjih trgovskih centrih, študentskih servisih, šolskih centrih, priljubljenih lokalih in mestih, kjer se zbirajo zabave željni ljudje, ter po gospodinjstvih.

 

Za vsa dodatna vprašanje in informacije nas kontaktirajte na email: info@overdose.si ali izpolnite obrazec na spodnji povezavi.