Registriraj se!

Novosti

1
EXIT do novega rekorda z doslej največjim zaključnim nastopom in proslavo naslova najboljšega evropskega festivala!

Za nami je 18. festival EXIT. Obiskalo ga je več kot 200.000 obiskovalcev, ki so v štirih dneh in nočeh prestopili festivalski vhod. Zgodovinski uspeh, naslov evropskega prvaka, so v nedeljo dostojno proslavili z izenačenjem dnevnega rekorda - 55.000 ljudi na Petrovaradinski trdnjavi - iz leta poprej ter z največjim finalom Exita do sedaj.

Za neprekinjeno slavje na vseh odrih in evforijo, ki ji doslej še nismo bili priča, so poskrbeli David Guetta, Martin Garrix, Alice Merton, Nina Kraviz, Joseph Capriati, Asian Dub Foundation, ZHU, Tale of Us, Asphyx, DJ Tennis, Red Axes, Elderbrook in številni drugi. Letošnja izdaja je presegla vse dosedanje tudi po zaslugi nove produkcije glavnega odra, ki so ga že v prvi noči razplamteli Migos in ameriška rokerica LP, ter art-pop ikona Fever Ray.
Read more
2
KONEC CIRKUSA NA VIČU

Klub Cirkus je z zadnjima zabavama spustil zastor nad šesto sezono, ki je postregla z res zavidljivim programom. - Sedma se začne z Opening Weekendom 24. in 25. avgusta, prva dva zvezdniška gosta pa bosta kralj house lestvic Franky Rizardo (15/9) in legendarni grammyjevec Jazzy Jeff (20/10) iz Princa z Bel Aira.

Spisek gostov, ki so v zadnjih desetih mesecih nastopili na Viču, je res zavidljiv: Don Diablo, Erick Morillo, Sonny Fodera, Oliver Dollar, Julian Jordan, The Magician, Klangkuenstler, Marhut Orhan, Bang La Decks ... narekujejo globalni glasbeni okus, Cirkus, ki je bil letos sprejet v prestižno družino World Finest Clubs in je ekskluzivno prizorišče ogrevanj za festival Ultra Europe, pa soustvarja tudi največje domače in regionalne zgodbe.
Read more
3
Vroče v Cirkusu: ULTRA EUROPE, JAZZY JEFF, FRANKY RIZARDO …

Končuje se naudarnejša sezona zabav v Cirkusu, kjer so v zadnjih mesecih nastopili tudi Don Diabo, Erick Morillo, Sonny Fodera, Oliver Dollar, The Magician, Mahmut Orhan ... nepozabna je bila specialka z legendarnim Sebastianom, tu pa se je začel tudi pohod New Age genga, ki je v prvo ligo izstrelil novi val domačega (t)rapa.

Do konca sezone so ostale le še štiri zabave, preden pa se še zadnjič podružimo z rezidenti najudarnejših serij, bo Cirkus gostil uradno ogrevanje za največji elektronski festival v regiji, ULTRA EUROPE, na katerem bo ekipa najbolj neumornih žurerjev prejela paket vstopnic in nastanitev za štiri osebe.
Read more
< << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>