Registriraj se!

Novosti

1
MARIBORSKA PRALNCA

V soboto, 26. maja, vas vabimo na najbolj noro pralno seanso v Dvorano Gustaf. Pričnemo ob 22. uri, ko bo z ogrevanjem pričel Somer.

Zvezda večera je italijanski gost Dreo, ki obljublja nepozaben set. Poleg pa bo za izbor najboljše glasbe skrbel še hrvaški gost Sano. Ob bok pa se jim bodo postavili še slovenski borci - mariborski Ted Raslow, Marc D'Virus, Majkl M in Gigi. Seveda pa žur ne moremo zaključiti brez primernega podaljšanega bivanja. Tako se naše rajanje ob 6. uri zjutraj preseli v sosednji Kurd, kjer bodo za najboljšo Techno glasbo poskrbeli D Mayk B, Domnq, Matej Celec in Robox.
Read more
2
#FUKSi 2018 - FESTIVAL URBANE KULTURE

Tobačna mesto v Ljubljani bo v petek, 15. in soboto, 16. junija gostilo glavni dogodek v sklopu Festivala urbane kulture Slovenije - #FUKSi 2018.

V koncertnem delu bodo nastopili eden najbolj prepoznavnih velikih britanskih bendov, Morcheeba, tehno pionir Umek, prvak baltske elektronske scene, Ten Walls, vedno razigrani Matter, eklektična Sladica, pa tudi Mike Vale, Urban Pfeifer in Žiga K iz ekipe Vala 202.
Read more
3
NAJVEČJA ELEKTRONSKA PUSTOLOVŠČINA V SLOVENIJI SE VRAČA

StellarBeat Music Festival se vrača s še večjim in bogatejšim programom. Tudi letos bo med 22. in 25 junijem zatresel jezero v Rogozi a tokrat na kar 3 dnevnem festivalu, na katerem se bo zvrstilo več kot 40 DJ-jev iz vsega sveta.

Zvezde festivala so letos poiskali tudi čez lužo, v ZDA in Avstraliji, nekateri izmed njih pa bodo v Sloveniji nastopili prvič. Posebna novost letošnjega festivala je dodaten Undetected stage, ki se bo tresel v techno in drum & base tempu. Organizatorji bodo prve nastopajoče razkrili že nocoj, ko bodo v prodajo šle tudi vstopnice po znižani ceni, a le za prvih 24 ur.
Read more
< << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>