Registriraj se!

Novosti

1
EchoWaves by EXIT Festival - prvič v Sloveniji

Ekskluzivna Oldies Goldies zabava na novi atraktivni lokaciji v prestolnici, ki bo dala piko na i decembrski evforiji z žametnim izborom klubskih klasik in ekskluzivnim nastopom z grammyjem okitene DJ-ikone.

Roger Sanchez vas bo popeljal v preteklost in prihodnost s hiti, ki so narekovali klubski utrip v zadnjih destletjih. Prvič pri nas pa bo z njim nastopila tudi njegova nova varovanka, ki razgibava plesišča od Miamija do Ibize, Kristen Knight.
Read more
2
Več kot 3000 mladih rejvalo 12 ur skupaj na najbolj obiskanem techno žuru v prestolnici

Techno fenomen Amelie Lens je pretekli petek v Ljubljani povzročila pravo rejv evforijo. Lov na vstopnice, ki so bile razprodane več kot teden dni pred zabavo, se je nadaljeval tudi na dan dogodka, ko so mnogi preizkusili svojo srečo pred vhodom na prizorišče in za vstop organizatorju ponujali tudi prek 100 evrov.

Glavna zvezda 12-urnega partyja je bila mlada didžejka Amelie Lens, ki je v hitrem času osvojila svetovno didžej sceno in se z organizacijo svojih dogodkov poimenovanih Exhale zasidrala v sam vrh techno scene. Nekdanji model in velika ljubiteljica mačk je ob svojem prvem obisku v Sloveniji na družabnih omrežjih zapisala: “Kakšna neverjetna množica v Ljubljani!
Read more
3
Kurzschluss praznuje šesto leto s Todd Terry-jem, The Shapeshifters in house glasbo!

Začetnik house ritmov in grammy nominiranec bo zaključil Kurzschluss turnejo 2018! Producent, ki je sodeloval tudi z zvenečimi glasbenimi imeni, kot so Annie Lenox, George Michael, Bjork in The Cardigans prihaja v Kurzschluss 22. decembra.

Todd Terry, pionir house glasbe, bo glavna zvezda večera, ki bo obeležil šesto leto delovanja pop up kluba. Slavju se bo pridružil tudi dobro poznani avtor hita “Back To Basics” in “Lola’s Theme”, ki ustvarja pod imenom The Shapeshifters. Omejeno število vstopnic po rojstnodnevni ceni 6 evrov že na prodajnih mestih Eventim.
Read more
< << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>