Registriraj se!

Novosti

1
Nova izdaja Dejana Milićevića, tokrat z renomiranim gostom iz Slovenije – Veztax

Pred parimi meseci smo vam predstavili 3 bolj housersko obarvane komade , ki so išli v okviru dvodelne, 6 skladb izdaje “Underground Sessions” - Dejana Milićevića na založbi “Tit Zero Recordings” in jo je bilo mogoče kupiti ekskluzivno na Bandcamp-u.

Koncept objema širši spekter glasb, tako da celotna izdaja predstavlja neko potovanje od jazzy house-a, preko raw power house-a do techno ritmov. “Underground Sessions” zaključujemo z dvem techno produktom ter remixom Slovenskega techno kralja Veztax-a. Dejan Milićević je eden najboljših regionalnih dj-ev ter producentov z več kot 20 let udejstvovanja na glasbeni sceni , ki ga je popeljala na vse glavne festival i klube v Evropi, Južni Ameriki pa vse do Tajske.
Read more
2
V LJUBLJANO PRIHAJA POP IKONA STEVE AOKI!

Potem ko so najavili, da bodo na 5. izvedbi našega največjega športno-zabavnega dogodka leta nastopili Lost Frequencies, Vini Vici in MATTN, so organizatorji Tuševega teka barv razkrili še, da prihaja na prvi slovenski nastop dvakratni Guinnessov rekorder, cross-over zvednik svetovnega ranga, neumorni garač, največji filantrop med didžeji ter večkrat nagrajevani 'tortamojster' STEVE AOKI!

Za spektakel leta v prestonici je prodanih že več kot 8.000 vstopnic! STEVE AOKI je s kupom priznanj okiteni dvakratni grammyjevski nominiranec, vplivni glasbeni založnik, producent in podjetnik, dobrodelnež, igralec ter izjemen garač, ki v povprečju nastopa več kot 250 dni na leto. V glasbene anale se je vpisal kot mecen kalifornijske hardcore in zadnja leta predvsem elektronske scene, didžej, ki meče navijačem torte v glavo, njegova muzika je podlaga številnih filmov in TV-serij, kot lik se pojavlja tudi v več video igrah.
Read more
3
Pričela se je prodaja regionalnih vstopnic za Sonus Festival 2019

Ko je Sonus festival pred kratkim napovedal imena prvih 42 izvajalcev, ki bodo nastopali od 18. do 23. avgusta v klubih na plaži Zrće, se je pričela prodaja vstopnic za prebivalce naše regije.

Prihod na Sonus, za 5 dni in 5 noči, so potrdili nekateri največji svetovni techno in house izvajalci: Amelie Lens, Solomun, Richie Hawtin, Sven Väth, Dax J, Ben Klock, Apollonia, Ricardo Villalobos, Tale of Us, Jamie Jones, Boris Brejcha, Pan-Pot in mnogi drugi.
Read more
< << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>