Registriraj se!

Novosti

1
Na festival Sea Star prihaja PAUL VAN DYK!

Zvezdniška postava za mešalno mizo na festivalu Sea Star, ki se bo med 24. in 27. majem odvijal v Umagu, je od danes bogatejša za še enega superzvezdnika.

V laguno Stella Maris prihaja Paul Van Dyk, didžej, ki se je kar dvakrat okitil z nazivom najboljšega na svetu, bil nominiran za nagrado grammy, sodeloval z zvezdniki kot so U2, Madonna in Depeche Mode, ob vsem tem pa ima še naziv častnega prebivalca Berlina!
Read more
2
Največji festival elektronske glasbe v Sloveniji - letos še večji

StellarBeat Music Festival se vrača s še večjim in bogatejšim programom. Tudi letos bo med 22. in 25 junijem zatresel jezero v Rogozi a tokrat na kar 3 dnevnem festivalu, na katerem se bo zvrstilo več kot 40 DJ-jev iz vsega sveta.

Zvezde festivala so letos poiskali tudi čez lužo, v ZDA in Avstraliji, nekateri izmed njih pa bodo v Sloveniji nastopili prvič. Posebna novost letošnjega festivala je dodaten Undetected stage, ki se bo tresel v techno in drum & base tempu. Organizatorji bodo prve nastopajoče razkrili že nocoj, ko bodo v prodajo šle tudi vstopnice po znižani ceni, a le za prvih 24 ur.
Read more
3
VELIKONOČNO ROZA VSTAJENJE V KLUBU K4

Društvo ŠKUC in Klub K4 bosta na zadnjo marčno noč združila moči v obuditvi ikonične serije K4 Roza. – V Ljubljano prihajajo tudi Ross From Friends live!, Insideinfo, Jack Wickham, Mo Vibez, Gwenan in Isherwood ter DJ Smokey.

Med zgodbami, ki se bodo v naslednjih tednih spletle v kleti Kersnikove 4 najbolj izstopa velikonočno vstajenje serije K4 Roza, ki se je v zgodovino vpisala kot dom LGBTQI skupnosti, ko je ta šele začenjala dobivati svoj prostor in glas.
Read more
< << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>