Registriraj se!

Novosti

1
ŠTIRKA POVEZUJE NA DAN MLADOSTI

Mini festival s sejmom vinilov, odprtimi gramofoni, druženjem in pogovorom z ustvarajalci scene ter ikoničnim programom ob 28. rojstnem dnevu Kluba K4, ko se na mesto zločina po desetletju (z glasbeno poslastico) vrača tudi Umek.

Klub K4 pripravlja za 28. obletnico - vrata je, potem, ko so ga nekaj časa skvotali alternativci, odprl 25. maja leta 1989 - razgiban celodnevni program, ki bo povezal več generacij ustvarjalcev s Kersnikove 4. Popoldan bodo na ploščadi pred klubom sejem vinilov, odprti gramofoni, druženje in pogovor z ustvarjalci scene, zvečer pa se v glavno areno se po desetletju vrača Umek, ki se bo predstavil z doslej najdaljšo, štiriurno, izvedbo projekta Zeta Reticula.
Read more
2
Umek: skrivnosti Zete Reticule

Umek bo na mini festivalu ob 28-letnici kluba K4 in dnevu mladosti, 25. maja, šele tretjič v karieri nastopil s projektom Zeta Reticula.

Zeta Reticula je Umekov 'otrok ljubezni', s katerim raziskuje robate, temačne, a tople elektro širjave. Zagnal ga je leta 2000, ga kmalu zatem zaklenil v bunker in se k njemu vrnil predlani. Po reinkarnaciji je z Zeto Reticulo nastopil le dvakrat: na block partyju pred Centralno postajo, ki ga je zaradi navdušene množice, ki je blokirala Trubarjevo ulico, ustavila policija, in na zadnjem Amsterdam Dance Eventu kot poseben gost Dava Clarka. S tretjo in doslej najdaljšo, vsaj štiriurno, izdajo se po desetletju vrača v klub K4, kjer je začel svoj svetovni pohod.
Read more
3
Umrl je legendarni trance producent Robert Miles

Robert Concina, bolje poznan kot Robert Miles, je umrl pri svojih 47 letih. Italijan je bil zelo znan v 90ih letih po svetovno znani uspešnici Children, katera je kraljevala kot številka ena v dvanajstih državah po svetu.

Po kratkem uspehu se je povsem umaknil in nadaljeval svojo kariero producenta in ustvarjal več eksperimentalnih zvokov, prav tako je odprl Open Lab radijsko postajo. Njegovo smrt so najprej objavili na DJ Mag Italia, kjer so potrdili, da je preminil za zaenkrat neznano boleznijo.
Read more
< << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>