Registriraj se!

Novosti

1
DOBRODOŠLI V ČETRT WU-TANG!

V New Yorku so po legendarnih Wu-Tang Clan poimenovali mestno četrt.

Da so Wu-Tang Clan, ki konec meseca prihajajo na festival Sea Star v Umag res ena največjih hip-hop skupin vseh časov, so potrdile tudi oblasti v New Yorku. Po legendarnem hip-hop kolektivu so namreč poimenovali nekaj ulic v Park Hillu na Staten Islandu v New Yorku, ki se sedaj imenuje Wu-Tang District.
Read more
2
SWEDISH HOUSE MAFIA VEČJA OD ŽIVLJENJA!

S tremi arenskimi nastopi pred več kot 75.000-glavim občinstvom se je iz pokoja vrnila največja DJ-superskupina vseh časov in navdušila z izjemno odrsko produkcijo in 'best off' šovom. – Axwell, Ingrosso in Angello bodo enega redkih nastopov izvedli 14. julija na festivalu Ultra Europe v Splitu, klub Cirkus pa bo 24. maja gostil uradno ogrevanje!

Od četrtka do sobote je Stockholmska Tele 2 Arena gostila enega najbolj pričakovanih glasbenih dogodkov leta. Po petih letih glasbenega pokoja se je za prgišče nastopov reaktivirala ikonična Swedish House Mafia, vstopnice za nastop so seveda pošle že takoj ob štartu prodaje, evforija okoli že tako oboževane trojice pa se bo zdaj le še stopnjevala.
Read more
3
NOV 36-URNI KONCEPT ODPRL VROČE FESTIVALSKO POLETJE

Kluba Byblos in Zodiac ter plaža Lanterna v Poreču so pretekli konec tedna gostili nov, osvežilni konceptom 36-urnega non-stop partyja, ki so ga spletli kralji berlinske scene ter najbolj prodorni regionalni tehno didžeji.

Status uverture v še eno nepozabno poletje ob in v zaledju Jadrana je letos pripadel novemu projektu potovalne agencije Collegium Mondial Travel, ki je ponudil 36-ur neprekinjenega tehna v dveh nočnih klubskih odmerkih in dnevno zabavo na plaži. 27 didžejev, med njimi prvoligaša Pan-Pot in starosta razvpitega Berghaina, Marcel Fengler, slovenski in hrvaški didžeji različnih generacij ter mladi talenti, ki so se spopadli v DJ-natečaju.
Read more
< << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>