Novosti

1
Ultra Europe se seli na Park Mladeži!

Po šestletnem gostovanju na Poljudu odpira festival ULTRA Europe novo štiriletno poglavje na splitskem stadionu Park Mladeži. Novo prizorišče bo že letos prizorišče mejnika: festival bo pozdravil milijontega gosta, ob rekordni prodaji vstopnic pa bo tudi najbolje obiskan doslej.

Te številke so rezultat dolgoletne uspešne strategije in vizije organizatorjev, ki se ne odpovedujejo ambiciji, da postane ULTRA Europe največji festival v Evropi. Z najdražjim programom doslej in kar 1.500 kvadratnih metrov velikim glavnim odrom bo Park Mladeži med 12. do 14. julijem vstopil v veliko družino ULTRA Worldwide v najboljšem mogočem slogu!
Read more
2
Kurzschluss: Prihajajo S.A.R.S.

Ciklus zabav Kurzschluss bo 24. novembra na Gospodarskem razstavišču nadaljevala srbska zasedba S.A.R.S., ki bo večer obarvala s svojimi etničnimi ritmi in primesmi pop rocka, reggaea, bluesa, jazza in hip hopa.

Alternativni rokerji so do danes nanizali že več kot 500 koncertov po celotni regiji, po šestih studijskih albumih in 23 videospotih, od katerih jih je kar 19 preseglo milijon ogledov na Youtubeu, pa trenutno veljajo za enega bolj iskanih avtorskih bendov na področju nekdanje Jugoslavije.
Read more
3
SPEKTAKULAREN NASTOP GLOBALNEGA SUPERZVEZDNIKA JE OČARAL OBISKOVALCE STELLARBEATA

Z nastopom nemškega superzvezdnika Robina Schulza, ki je poskrbel za neverjetni glasbeno-vizualni spektakel, je tretja elektronska pustolovščina StellarBeat dosegla svoj vrhunec. Na intergalaktičnem glasbenem potovanju ob akumulacijskem jezeru v Rogozi, se je v 3 dneh zvrstilo več kot 50 DJ-jev, ki so poskrbeli za edinstveno doživetje tega poletja.

Tretje leto zapored so se oboževalci elektronske glasbe zbrali ob akumulacijskem jezeru v Rogozi, kjer so organizatorji tudi letos poskrbeli za dogajanje, ki je navdušilo obiskovalce glasbenega festivala. Na zadnji festivalski dan je na oder Stellar Arene stopil z Grammyjem nominiran globalni superzvezdnik Robin Schulz, ki je s svojim sproščenim načinom in izjemnim občutkom za množico poskrbel za nepozabno obiskovalcev.
Read more
< << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>