Registriraj se!

Novosti

1
ZAGREB DOBIVA NOVI GLASBENI FESTIVAL #WELOVESOUND

SVETOVNE DJ ZVEZDE LOCO DICE, TIMO MAAS, CHRIS LIEBING IN tINI PRIHAJAJO V ZAGREB 02. IN 03.06.2017.

Zagreb je domačin novemu mednarodnemu festivalu #WELOVESOUND Zagreb Takeover Weekend. Organizatorji enega od najcenjenih svetovnih glasbenih dogodkov Sonus festivala, začnejo novi festival kateri se bo dogajal 02. in 03.06. v Zagrebu. V dveh dneh festivala pričakujeo gostovanje vodilnih svetovnih zvezd elektronske glasbe. Veliki open air dogodek se bo dogajal na prostoru sportnega centra ŠRC Mladost na Savi, a družbo mu bodo delali party-i v vodilnih zagrebskih klubih Johann Franck, Opera, Boogaloo in The Best Venue Hall.
Read more
2
Timo G predstavlja GSPot

Če še vedno iščete skrivnostno točko G, vam odslej tudi pri tem pomaga Radio Salomon. To nedeljo ob 23h bo v Salomon klubu z oddajo GSpot debitiral nov rezident, Timo G, ki bu bosta pomagala še CHRNS in Maynamic.

»GSpot je preslikava istoimenskih zabav v radijski format, v oddaji pa boste lahko ob svežem izboru in eni klasiki, ki je vplivala na moj glasbeni okus, slišali tudi eksluzivni remikse in edite, ki jih podpisujejo regionalni talenti in velika imena svetovne scene,« pravi didžej, ki redno nastopa v domačih, hrvaških in avstrijskih klubih, je pa tudi eden dveh očetov vročega EDM festivala Forestland.
Read more
3
MATTER JE BIL PEKLENSKI VIKEND V ŠTIRKI!

Klub K4 sta stresla kamniška alter senzacija MATTER in bavarski tehno guru DJ HELL - Naslednji vrhunec: BOILER ROOM LJUBLJANA: Stiropor (14/4)

Da bo 1. april v Štirki poseben dan, je bilo jasno takoj ob objavi nastopa ene najbolj unikatnih domačih glasbenih skupin tega trenutka. Karte za špil tria Matter za le 300 hardcore fenov so bile ob vsaj štirikrat večjem zanimanju razgrabljene, vzdušje pa temu primerno. Matter so fenomen.
Read more
< << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>