Registriraj se!

Novosti

1
Najbolj vroče darilo: EXIT časti še 2 festivala in te pelje na morje

EXIT napoveduje najbolj praznično akcijo! Ob nakupu EXIT vstopnice, sta v paketu BREZPLAČNO še vstopnici za festival Sea Star, ki se bo 24. in 25. maja 2019 odvijal v Umagu in Sea Dance v Budvi na plaži Buljarica.

Za najboljši festivalski paket se morajo kupci med 1. in 28. februarjem registrirati na spletni strani www.exitfest.org, s tem pa potrdijo prihod. Registracija je veljavna za vse kupce Exit vstopnic do danes kot tudi za tiste, ki bodo svojo vstopnico kupili do konca letošnjega leta. Exit bo nekatere presenetil tudi z dodatno brezplačno namestitvijo in prevozom!
Read more
2
RITEM MLADOSTI NAVDUŠIL Z REGIJSKO ODMEVNIM SOUNDCLASHEM, KI SE MU JE PRIDRUŽIL ŠE MAGNIFICO

Sinočnji dramaturško vrhunsko izpeljan preplet opusov Dubioze Kolektiva in S.A.R.S. sta kot skrita gosta popestrila Magnifico in Shamso 69 iz benda Brkovi, s čimer je predbožična klasika v Stožicah še poudarila letošnji regionani domet.

Ritem mladosti, glasbeno druženje za mlade in mlade po srcu, ki sta ga, na deset let podlage v BTC Cityju, agencija Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena že tretje leto zapored gostila v dvorani Stožice, je letos ponudil progam, ki je premaknil celo regijo.
Read more
3
PRIHAJA NAJVEČJI SEA STAR FESTIVAL DO ZDAJ!

„Prihaja najmočnejši Sea Star do zdaj!“ – napovedujejo organizatorji festivala Exit, skupaj z gostiteljem, mestom Umag. Festival Sea Star, ki je bil zasluženo nominiran za najboljši evropski festival, bo svojo tretjo izdajo doživel 24. in 25. maja 2019 v laguni Stella Maris.

Več kot 80 tisoč obiskovalcev in številni svetovni superzvezdniki so festival že samo po dveh sezonah uvrstili med najpomembnejše festivale na Mediteranu, tretja izvedba pa bo dvignila festival na najvišjo stopničko.
Read more
< << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>