Registriraj se!

Novosti

1
Dimensions Festival 2017

Dimensions festival letos prireja že svojo šesto edicijo. Kot vsako leto nas tudi tokrat preseneča in navdihuje, tako s svojim neprekosljivim izborom nastopajočih izvajalcev, kot z izborom lokacije prireditve, to je seveda Fort Punta Christo.

Že sam otvoritveni koncert, ki se bo odvil 30. avgusta nas bo popeljal v višave. Nastopila bo enigmatična in karizmatična glasbena diva ter modna pop ikona, Grace Jones. Seveda bodo ta večer na odru Puljske arene prisotni še megalomanski trio, spoj legendarnega dvojca Modeselektor ter glasbenega mojstra Apparat-a, kateri skupaj tvorijo supergrupo Moderat. Poleg njih pa še Yussef Kamaal in Moses Boyd.
Read more
2
RITEM MLADOSTI 2017

DAN D x MI2 z gosti + S.A.R.S. ... PETEK, 8. DECEMBER @ DVORANA STOŽICE, LJ

Po nepozabnem rock spektaklu s superskupino Siddharta x Big Foot Mama se letos tradicionalni kreativno-zabavni dogodek za mlade, ki ga organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel ter Radio Antena, vrača na mesto zločina z novo in še bogatejšo zgodbo. 11. RITEM MLADOSTI bo 8. decembra v Dvorani Stožice v Ljubljani na podoben način kot lani združil skupini DAN D x MI2, ki pa jima bodo na pomoč priskočila še nekatera vroča imena domače glasbene scene. Za podporo pa prihaja v Ljubljano še S.A.R.S., s hiti Lutko, Buđav lebac in Perspektiva.
Read more
3
FESTIVAL URBANE KULTURE SLOVENIJA

»Kick off« dogodek festivala "Lublana je urbana" 30. 6. & 1. 7. 2017 @ več prizorišč, Ljubljana

KUD France Prešeren je včeraj gostil prvi preddogodek »kick off« projekta Festivala urbane kulture Slovenija, ki bo napolnil ljubljanske ulice in park Tivoli 30. 6. in 1. 7. Zbranim se je na sproščenem druženju predstavila skupina ICON, ki so jo kot lastno produkcijo festivala sestavili multiinštrumentalist, skladatelj in producent Denis Beganović (Areia, KayKay idr.), didžej Peter Vöröš ter pevka Sara Lah, njihov eklektični zvok pa je mešanica elektronike, rocka, punka, housa, drum & bassa, housa, ambientalne glasbe in iskrenih čustev. Icon bodo v sklopu Festivala urbane kulture 30. 6. na Kongresnem trgu premierno predstavila prvi album, ki bo izšel še letos.
Read more
< << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>