Novosti

1
REKORDNA ULTRA TUDI V ZNAMENJU SLOVENCEV

Swedish House Mafia, Carl Cox in Cheat Codes končali največji reginalni elektronski spektakel, kjer so se zabavali tudi mnogi znani obrazi.

Split je minuli vikend gostil sedmi festival ULTRA Europe, ki je ponudil enega redkih povratniških nastopov Swedish House Mafie, na novem prizorišču Park Mladeži pa je s stotnijo didžejev in skupin plesalo rekordnih 120.000 žurerjev iz 143 držav.
Read more
2
2. CASTLE KOLPA MUSIC FESTIVAL

NA 2. CASTLE KOLPA MUSIC FESTIVALU BOSTE LAHKO NA TREH ODRIH VIDELI SKUPINE PARNI VALJAK, SIDDHARTA, PANKRTI, TABU, GORAN BARE & MAJKE, PSIHOMODO POP, ASIAN DUB FOUNDATION, ELVIS JACKSON, SKINDRED, SOULFLY, DUB FX, INNER CIRCLE, NOCTIFERIA TER DIDŽEJE, KOT SO UMEK, SANDER VAN DOORN, JAY HARDWAY IN DRUGI.

Letošnji, 2. Castle Kolpa Music Festival, se nezadržno približuje. Potekal bo že od 31. julija do 4. avgusta in bo nekaj res posebnega, saj se boste lahko na njem zabavali ob kar 30 glasbenih skupinah in 20 didžejih, ti pa prihajajo iz številnih držav sveta, seveda pa ne bodo manjkali tudi domači, vrhunski izvajalci.
Read more
3
Več kot 70 najbolj poznanih imen svetovne in regionalne techno in house scene prihaja na letošnji Sonus!

Organizatorji #WELOVESOUND in Time Warp festivala so objavili finalni program letošnjega Sonus festivala, ki se bo odvijal avgusta, v klubih na plaži Zrče.

Line up 7. Sonus festivala ima več kot 70 najbolj poznanih imen svetovne in regionalne techno in house scene vključno z mladimi hrvaškimi talenti. Festival se bo odvijal od 18. do 23. avgusta v klubih Papaya, Aquarius in Kalypso. Še pred začetkom festivala sledi pre-party in opening party v klubu Noa.
Read more
< << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>