Registriraj se!

Novosti

1
KLUB K4: JANUAR JE ZA LEGENDE

Prihajajo Aphex Twinov soborec DMX KREW live * veteran ruske techno scene ANDREY PUSHKAREV * vroči londonski kolektiv SPACED * Techno Oldies Goldies pa prinaša ekipo CONSUMER RECREATION in DJAYNE GABY.

Potem ko so se proslavljanju 30-letnice Kluba K4 že pridružili tudi ustvarjalci oddaje Preverjeno in na šestih straneh aktualna Mladina, katakombe Kersnikove pa so v zadnjih tednih stresli tudi Helena Hauff, Roman Fluegel in Skee Mask, smo končno vstopili v leto, ki prinaša tudi jubilejni FESTIVAL 30K4 s kar sedmimi dogodki. O tem kaj več že kmalu, zaenkrat pa predvsem odpovejte majske in junijske dopuste.
Read more
2
Vrnitev kralja: Carl Cox prihaja na EXIT s posebnim triurnim setom!

Legendarni didžej in za mnoge simbol elektronske glasbe, sloviti Carl Cox, se je odzval pozivu oboževalcev in POTRDIL prihod v Dance Areno. Zahvaljujoč njemu bo energija prihajajočega festival EXIT na vrhuncu že od samega začetka, saj bo nastopil že prvi dan, v četrtek, 4. julija!

S tem bo festival obeležil tudi deseto obletnico od njegovega nastopa leta 2009, ki je še vedno zapisan v zgodovino. “To je bil eden mojih najboljših nastopov,” je povedal Cox, in dodal, da je treba v Dance Areni nastopati s polnim srcem: “Ni denarja na svetu, ki lahko kupi ta občutek, saj moraš na tem odru pustiti dušo in biti to kar si.”
Read more
3
Največje svetovne zvezde potrdile svoj prihod na Sonus Festival v letu 2019!

Pred nekaj dnevi, ko je Sonus objavil datum sedme izdaje, so znana imena prvih 42 izvajalcev, ki bodo nastopili od 18. do 23. avgusta v klubih na plaži Zrče.

Organizatorji Sonus festivala so za obiskovalce v petih dneh in petih nočeh priskrbeli nepozabno doživetje na prostem, le nekaj metrov od Jadranskega morja skupaj z nekaterimi največjimi imeni na svetovni techno in house sceni.
Read more
< << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>