Registriraj se!

Novosti

1
KLUB K4 GOSTIL PRVI SLO MIX NA RESIDENT ADVISOR

Nightwave, slovenska didžejka, ki osvaja svetovno elektronsko podzemlje iz Glasgowa, se kot prva Slovenka predstavlja na vodilnem globalnem mediju za elektronsko glasbo, s podcastom, ki ga je posnela v Klubu K4. - Štirka odpira jubilejno 30. sezono 14/9 z Lukom Vibertom, sodelavcem ikonične založbe Warp.

Legendarna Štirka, ki že vse od leta 1989 širi alternativne vibracije po domačem regionalnem in evropskem podzemlju, je v zadnjem času izvedla kar nekaj 'prvih', ki jo, skupaj s Slovenijo, utrjujejo na mednarodnem glasbenem prizorišču: gostila je prvi in doselj edini slovenski Boiler Room, prvi Hospitality Slovenia, prvi globani prenos Umekove Zete Reticule ... ter mnoge premiere domačih in tujih ustvarjalcev, ki že in še bodo narekovali trende v globalni avantgardi.
Read more
2
Zaključila se je 6.edicija Sonus Festivala, ki je to leto združila obiskovalce iz 65 držav sveta na plaži Zrče

Ta vikend se je po izboru oboževalcev končal najboljši hrvaški festival. Šesta izdaja Sonusa je zbrala nekaj tisoč obiskovalcev iz kar 65 držav po vsem svetu.

Čeprav je večino obiskovalcev, ki so bili gostitelji iz Nemčije, Italije, Francije, Velike Britanije, skandinavskih držav, Južne Amerike, Bližnjega vzhoda, Japonske in Rusije v zadnjih nekaj letih, se je letos na festivalu povečalo število obiskovalcev iz ZDA in Avstralije, kar je velik uspeh za letošnje leto. Obiskovalci so letos zraven 5 dni in 5 noči v klubih Papaya, Aquairus in Kalypso, uživali še v nultem dnevu, ki je prvič potekal v klubu Noa na plaži Zrče.
Read more
3
EDINSTVEN SKOK V POLETJE UJET V KRATKEM FILMU FESTIVALA STELLARBEAT

MARIBOR, 16. avgust 2018 – Konec junija je akumulacijsko jezero Rogoza gostilo največji elektronski festival v Sloveniji – StellarBeat Music Festival.

Po lanski uspešni prvi misiji so organizatorji letos poskrbeli za še daljšo, večjo in atraktivnejšo elektronsko pustolovščino, ki je obiskovalce navduševala kar 3 noči. Na 2 odrih se je zvrstilo več kot 40 DJ-jev, ki so na festival v celem vikendu pritegnili 10.000 navdušencev elektronske glasbe.
Read more
< << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>