Registriraj se!

Novosti

1
XO - Let’s Play House with THE MAGICIAN

Saj poznate: "Matervola, pa zakaj pri nas ne delamo takih žurov!? MK, Black Coffee, Hannah Wants, Duke Dumont, Sonny Fodera, Disciples, Claptone ... Hodimo na Ibizo in festivale po celem svetu, dobrega svežega housa je za izvoz, v Sloveniji pa smo zaglavili v oldiese in se z novo muziko noben zares ne ukvarja."

Družba - HOUSA NAM MANJKA! In dovolj je te suše. COLLEGIUM CLUBBING, soustvarjalec festivalov, kot so Hideout, Sonus, Barrakud ter Ultra, in klub CIRKUS prevzemata žezlo na domači house sceni za velika plesišča in vas vabita v svoje vrste. V seriji XO bomo gostili miksmojstre, ki soustvarjajo globalno house sceno, naredili bomo tudi kak ovinek v disko in proti popu, a smer je jasna: LET'S PLAY HOUSE!
Read more
2
SLOVENSKI VIBERATE POSTAVIL REKORD V ZBIRANJU KRIPTO SREDSTEV

Ljubljanska ekipa Viberate, ki razvija platformo za povezovanje glasbenikov in organizatorjev dogodkov, je v rekordnih 4 minutah in 42 sekundah zaključila zbiranje sredstev v kriptovalutah in tako v celoti dosegla svoj zastavljeni cilj.

V t.i. prvi ponudbi kripto kovancev (ICO) je Viberate prodal vseh 120 milijonov Vibe kovancev v vrednosti več kot 10 milijonov dolarjev, ki bodo 6. oktobra na voljo za trgovanje na LiveCoin.net kripto borzi. Gre za eno najuspešnejših globalnih kampanj množičnega financiranja doslej.
Read more
3
Zaključilo se je praznovanje 5.rojstnega dneva festivala Sonus!

Po 5 dnevih in noči, boat partyev in after partyev se je zaključilo praznovanje 5.rojstnega dneva festival Sonus. Sonus festival je spet dokazal, zakaj je eden iz med 10 najboljših festivalov v mesecu avgustu.

Na plaži Zrče je nastopilo več kot 60 artistov. Klubi Papaya, Aquarius in Kalypso so bili polni od začetka festivala, nedelje 20.avgusta do konca petka 25.avgusta. Zaključil se je že zdej z legendarnim after partyem v Kalypsu.
Read more
< << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>