Registriraj se!

Novosti

1
KLUB K4 UPIHNIL 29 SVEČK

Junija gosti iz šestih držav: Dr. JOSEPH (2/6), ekipa SLOW LIFE (8/6), vroči DNB selektor ABIS (15/6), sezono zaključi čikaška ikona BOO WILLIAMS (29/6) – UVK4 prinaša nočna druženja ob sredah in petkih.

Institucija med ljubljanskimi inkubatorji urbane kulture je v petek praznovala 29. let delovanja, dan mladosti pa popestrila s sejmom rabljenih vinilov in vintidž oblačil, delavnico za ustvarjalce elektronskih live actov ter rojstnodnevnim žurom, ki ga je ob rezidentih zabelil vroči berlinski "techno boy band" FJAAK. Trojček je postregel s koncentriranim odmerkom energičnega tehna, ki, skladno s trendi v globalnih arenah, spaja sodobni zvok z retro elementi, počnejo pa to fantje na res zelo samosvoj način.
Read more
2
Nizozemski elektronski virtuoz ta petek v Kurzschlussu

V petek, 1. junija, se na željo fenov v pop up klub vrača nizozemski glasbeni producent in didžej Joris Voorn. Za prave elektronske ritme bodo v tradicionalni bazi Kurzschluss glasbenih ritmov na Gospodarskem razstavišču skrbeli tudi Mark Fanciulli, Willaris. K in Ian Sound.

Zanimanje za predpoletni elektronski spektakel je veliko, saj so »early bird« vstopnice že pošle, po ceni 15 evrov so na voljo še kratek čas na prodajnih mestih Eventim. Spremljajte Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram za sveže informacije.
Read more
3
URBANI UTRIP PREGNAL DEŽ S SLADOLEDOM

Ploščad pred ljubljanskim hotelom Park je včeraj gostila glasbeno-ustvarjalno-rekreativno-kulinarično popoldne s paleto vsebin za vse generacije, ki je nakazal kaj se bo 15. in 16. junija dogajalo na Festivalu urbane kulture v Tobačni.

Neishina Šola Rokenrola, umetniški sejem Artish z delavnico Dišave za otroke, hoja po vrvi, Miss Earth modna revija eko oblačil, Trkajev koncert ob izidu pesmi Migi, Indian street food, ulično gledališče, gozdna kopel, urbano čebelarstvo in še kaj je popestrilo torkovo popoldne na Taboru, piko na i odličnemu vzdušju pa je dodalo vreme, ki je bilo še dopoldan kislo, popoldan pa so oblake razgnali topli sončni žarki.

Read more
< << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>