Registriraj se!

Novosti

1
Na EXIT prihaja legendarna GRACE JONES!

Ob njenem imenu z lahkoto zapišemo besedo legendarna, saj je Grace Jones brez dvoma ena najpomembnejših svetovnih umetnic, revolucionarna glasbena ikona, supermodel in filmska zvezda.

Revija Vogue jo je proglasila za ultimativno modno ikono, Rolling Stone pa za avtoriteto, ki se ji je nemogoče upreti. Jamajčanka, ki je svojo kariero začela kot supermodel v Parizu in New Yorku, je bila neprestano obkrožena z modnimi Yves St. Laurent, Karl Lagerfeld, Kenzo Takada in Giorgio Armani. Zvezdnica pooseblja glamur in skovanka, ki jo najbolj opiše je “glamazonka”.
Read more
2
TIMMY TRUMPET PRIHAJA PRVIČ V SLOVENIJO

Na StellarBeat Music Festival prihaja eden najbolj edinstvenih performerjev, ki je trenutno uvrščen na DJ Mag Top 100. Junija bo v Sloveniji prvič nastopil avstralski DJ, producent in instrumentalist Timmy Trumpet. V Stellar Areni bodo, kot se za njegov nastop spodobi, poskrbeli za fantastične posebne učinke, za veliki finale pa organizatorji obljubljajo še prav posebno vizualno presenečenje.

StellarBeat Music Festival, ki se bo letos odvil med 22. in 25. junijem na jezeru v Rogozi, bo letos v 3 nočeh gostil več kot 40 DJ-jev. Organizatorji so ravnokar razkrili, da bo headliner festivala letos avstralski DJ, producent in instrumentalist Timmy Trumpet, ki je eden izmed najbolj unikatnih DJ-jev uvrščenih na lestvico DJ Mag Top 100.
Read more
3
V Ljubljano prihaja avtor dveh Beatport #1 hitov in varovanec založbe Defected

Potem ko so nas v seriji XO že razplesali diskoidni belgijski mojster the Magician, mladi Turek Mahmut Orhan in avstralski wunderkind Sonny Fodera, bo aprila štafetno palico klubske pobude Let's Play House prevzel berlinski mojster OLIVER DOLLAR aka OLIVER $.

Varovanec založb Defected, Cajual in Play It Down se je leta 2011 prebil z Beatport #1 hitom 'Doin' Ya Thang', ponovil in nadgradil vajo s cross-over uspešnico 'Pushin On', potem pa z izdajami, kot so 'Granulated Soul', 'Hoes' in 'Ain't I'm Clean', šopkom remiksov (Romanthony: 'Let Me Show You Love', Freaks: 'Wake Up', Luna City Express: R.E.M.) turnejo z Defectedom ter zagonom lastne založbe Industry Standard postal didžej in producent za house sladokusce.
Read more
< << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>