Registriraj se!

Novosti

1
Festivalski paketi za deseti glasbeni festival Demofest

Banjaluški glasbeni festival Demofest, ki praznuje že deseto obletnico, letos premierno ponuja pakatno ponudbo tudi za goste iz Slovenije! Na trdnjavi Kastel bo od 20. do 22. jullija gostovalo več kot 50 glasbenih zasedb, ki po vsej regiji in Evropi polnijo koncerte in festivale.

Priljubljeni festival slovenskim gostom ponuja vstopnice, prevoz in udobno namestitev v Banjaluki preko turistične agencije Sonček. Spremljajte #Demofest na družbenih omrežjih Facebook, Instagram. Festival Demofest po izboru največje kanadske turistične agencije Flight Network sodi med najboljše festivale v Evropi, česar se je ustvarjalna ekipa še posebej razveselila.
Read more
2
PRENOVLJENA SLOVENSKA STORITEV VIBERATE IZBRANA MED 8 NAJBOLJŠIH STARTUPOV V EU

Po mnenju Evropske komisije je Viberate na dobri poti, da spremeni svetovno glasbeno industrijo.

Danes lahko na svetovni, pa tudi domači glasbeni sceni zasledimo več glasbenih ustvarjalcev kot kdaj koli prej. Tudi najbolj izkušeni glasbeni profesionalci težko sledijo trendom in vzhajajočim zvezdam tako svetovne kot tudi lokalne glasbene scene.
Read more
3
NOVIH 16 IMEN NA ULTRI EUROPE

Največji jadranski glasbeni spektakel bo v peti izdaji spet gostil plejado vodilnih svetovnih klubskih mojstrov in kraljev radijskih valov. Nastanitve prevoze in vstopnice v Sloveniji prodaja soorganizator, agencija Collegium Mondial Travel.

Po objavi glavnine programa v Splitu in mojstrov, ki bodo razgibali Ultra Beach Party na Hvaru, je znanih še 16 novih gostov: v Split prihajajo še Steve Angello, Dubfire, Nicky Romero, Nicole Moudaber, Anna, Wehbba, Showtek,  Ambush, Apster, D-wayne, D.O.D, Mightyfools, Kiida, Rui, Moksi in Retrohandz.
Read more
< << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>