Registriraj se!

Novosti

1
V petek v Zagreb prihaja Jackmaster – Po izboru publike, drugi najboljši DJ sveta leta 2016

Organizatorji We Love Sound eventov bodo publiko pogostili še z enim gostom. V petek, 28. aprila v goste prihaja mladi britanski DJ kateri je po izboru slušalcev in fanov Resident Advisora izbran za drugega najboljšega DJa leta 2016. Pravtako je bil izbran za najboljšega DJ in nagrajen kot 'Best DJ', DJ časopisa Best of British Awards.

Stil tega talentiranega DJa iz Glasgowa se lahko opiše kot vožnja, od pozabljenih disco pesmi odlično skomponiranih v house in techno glasbo. Jackmaster je do sedaj nastopal v številnih klubih, prav tako na hrvaških festivalih kot so - Sonus festival, Unknown in Dimensions. Zagrebška publika bo pa imela priliko slišat tega mladega Britanca kateri s svojim setom naredi odlično zabavo.
Read more
2
TIMO MAAS, DJ KATEREGA OBOŽUJETA MADONNA IN PAUL MCCARTNEY PRIHAJA V ZAGREB NA WE LOVE SOUND FESTIVAL

#WELOVESOUND FESTIVAL PREDSTAVLJA VIKEND POSVEĆEN ELEKTRONSKI GLASBI NA PROSTORU ŠPORTNEGA PARKA MLADOST NA SAVI IN V 4 KLUBIH

Velikan svetovne elektronske glazbe Timo Maas prihaja v Zagreb na festival «WELOVESOUND. Nemški DJ že 30 let osvaja publiko po celem svetu, a njegov prepoznavni stil navdušuje številne glasbene zvezde kot so Madonna, Fatboy Slim in Depeche Mode. Glasbeni svet je posebno presenetilo sodelovanje z legendarnim Beatlesom Paulom McCartneyem pri pesmi 1985 katera je Timu prinesla nominaciju za Grammy. Timo v Zagrebu nastopa na open air delu #WELOVESOUND festivala 03.06. na prostoru šprtnega parka Mladost na Savi.
Read more
3
KLUB K4 (SPET) POSTAVIL SLOVENIJO NA ZEMLJEVID

Legendarni ljubljanski klub je v sodelovanju s kolektivom Stiropor gostil prvi slovenski Boiler Room, ki ga je v živo spremljal milijonski svetovni avditorij – Dan mladosti prinaša 28. rojstni dan Štirke z mini festivalom, Umekovo Zeto Reticulo in ikonami, ki so krojile desetletja neprespanih noči na Kersnikovi 4

Nepisano pravilo sodobnega klubarjenja pravi, da če te ni na Boiler Roomu, (skoraj) ne obstajaš. Vodilna spletna platforma za video prenose, ki dnevno streže s klubskimi in festivalskimi nastopi največjih zvezdnikov in malih draguljev elektronske in urbane scene, je po sedmih letih svojih operacij končno obiskala tudi Slovenijo, pod okriljem kolektiva Stiropor pa se je v razprodanem Klubu K4 predstavil čisto avtohton žametni izbor, v postavi 18-letni Čunfa, naelektreni pozavnist Žiga Murko, didžej in raper SunnySun, Borka, Lavka, Christian Kroupa in live act Niplodok.
Read more
< << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>