Registriraj se!

Novosti

1
Eden izmed najboljših house DJ-ev Claptone prihaja v Slovenijo!

V juniju bo več kot 15 tisoč obiskovalcev doživelo novo dimenzijo elektronske glasbe: jezero v Rogozi bo kar tri noči gostilo največji elektronski festival v Sloveniji, ki letos obljublja še večji spektakel.

Na 3 odrih se bo zvrstilo več kot 50 DJ-ev: Stellar Arena bo gostila največje svetovne zvezdnike in lokalne umetnike, med njimi bo tudi skrivnostni Claptone, ki bo prvič v Sloveniji razkril svoje magično glasbeno kraljestvo.
Read more
2
FESTIVAL ULTRA EUROPE RAZKRIL ŠE 14 IZVAJALCEV, KI BODO NASTOPILI V SPLITU

Na najbolj atraktiven poletni glasbeni oder se vračata tudi francoska superzvezdnika DJ Snake in David Guetta!

V dneh pred norim vikendom na Ultra Music Festivalu v Miamiu je tudi v svetovnem merilu edinstveni destinacijski festival Ultra Europe končno razkril drugi paket nastopajočih, ki bodo julija na Hajdukovem stadionu Poljud razplesali žurerje s celega sveta. Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, The Chainsmokers, David Guetta, DJ Snake, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola in Richie Hawtin je 14 udarnih imen, ki predstavljajo vrh ledene gore več kot 250 nastopajočih didžejev, pevcev in glasbenikov na sedmi izdaji festivala, ki bo po tridnevnem vrhuncu v Splitu z ekluzivnimi dogodki obiskal tudi otoke Hvar, Brač in Vis.
Read more
3
Na festivalu EXIT velika hip hop imena: Skepta, IAMDDB, Desiigner in več kot 70 ostalih izvajalcev

Po nizu udarnih kitarskih bendov in največjih zvezd elektronike, je čas tudi za svetovne trende v hip hop žaru. Med 4. in 7. julijem se tako na novosadski trdnjavi obeta nastop britanskega kralja rim, reperja in aktivista - Skepta, edini MC, ki je zvok z londonskih ulic uspel popularizirati v Ameriki.

Pesem Rolex Sweep velja za legendarno, med njegovimi oboževalci sta tudi Mick Jagger in Drake, Pharrell Williams pa mu je produciral album Konnichiwa. Z Otoka prihaja fenomenalna IAMDDB, ki jo je BBC radio letos predstavil kot izvajalko, katere glasba bo zaznamovala letošnje leto! Za nedeljski finale bo poskrbel Desiigner, stvaritelj najbolj nalezljive hip-hop uspešnice Panda.
Read more
< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>