Registriraj se!

Novosti

1
Vzdušje iz EXIT Dance Arene prihaja v Umag!

Na festival Sea Star prihajata prvokategornika elektronske scene: Sven Väth in Nina Kraviz! Festival se bo 24. in 25. maja odvijal v Umagu.

Festival Sea Star začenja z razkrivanjem adutov. Nastop v laguni Stella Maris je potrdil oče techna in didžej, ki se je kar trikrat okitil z naslovom najboljši DJ na svetu - Sven Väth. Z njim pa organizatorji napovedujejo tudi karizmatične in edinstvene Nine Kraviz!
Read more
2
Kurzschluss odpira vrata novi sezoni z dogodkom Astronostalgic w Umek

Kurzschluss se iz januarske hibernacije prebuja nostalgično, a udarno, z didžej Umekom in Dojaja, ki vas bosta popeljala po aveniji spominov kultnih večerov Astrodisca.

Mešanica elektro, techno in minimal viž vas bo popeljala na elektronsko popotovanje 7. februarja, ko bo dokončno razbila ostanke januarske turobnosti in otvorila novo sezono Kurzschlussovih zabav. Omejeno število vstopnic po najugodnješi ceni že na voljo na kurzschluss.si.
Read more
3
V LJUBLJANO PRIHAJA HITOIDNI LOST FREQUENCIES

Belgijski mojster, ki je ustvaril hite Are You With Me, Reality, Crazy in Melody, tudi sodelavec Jamesa Blunta, Justina Bieberja in Miley Cirus, je drugi razkriti gost jubilejnega 5. Tuševega Teka Barv, ki bo Ljubljano razgibal 21. junija.

25-letni belgijski superdidžej in producent Felix De Laet je leta 2014 sceno pometel s hitom Are You With Me (#1 v 18 državah, tudi med top 5 vrtenimi skladbami leta pri nas). Sledil je Reality (eden najbolj Shazamanih komadov leta) in klubska petarda Eagle Eyes (ft. Felix Jaehn), po Beautiful Life pa obdelava klasike What is Love, Here With You (ft. Netsky), Crazy (ft. Zonderling), Melody (ft. James Blunt) ter aktualna uspešnica Like I Love You (ft. NGHBRS). Lani je zbral preko milijardo predvajanj na spletnih platformah, nič manj raje pa ga ne vrtijo tudi klasični radii.
Read more
< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>