Registriraj se!

Novosti

1
Exit predstavlja: No Sleep Festival

V Beograd prihaja Fatboy Slim! Med nastopajočimi še Nina Kraviz, I Hate Models in Dax J! Festivalsko poletje je sicer zaključeno, a bo tudi jesen rezervirana za nepozabne glasbene užitke. Exit med 15. in 18. novembrom v Beogradu predstavlja NO SLEEP FESTIVAL!

Fatboy Slim, svetovno znani didžej in producent, sinonim za nepozabne zabave in eden prvih nastopajočih, ki so jih organizatorji napovedali na novem festivalu v Beogradu. Organizatorji festivala Exit so tako predstavili še enega člana vedno večje festivalske družine. Tokrat bodo poskrbeli za festivalsko jesen na več različnih lokacijah po srbski prestolnici.
Read more
2
DVOJNA CIRKUŠKA PREMIERA NAVDUŠILA

Priljubljeno družabno zbirališče je navdušilo z gostovanjem enega najbolj vročih didžjev na planetu ter novo serijo black light partyjev Black Moon.

Minuli vikend je klub Cirkus postregel s premierno nove rezidence Black Moon, ki je navdušila s konceptom UV black light partyja po zgledu vodilnih svetovnih prizorišč klubske kulture. Na dogodku se je premierno predstavil tudi istoimenski DJ-duet, ki ga sestavljata mlada talenta DJ LVN in Tim Black, po slišanem glasbenem izboru in odzivu občinstva pa je domača plesna scena dobila novi mladi zvezdi.
Read more
3
REKORDNA PRODAJA ZA DUBIOZO vs S.A.R.S. V STOŽICAH

Ste pripravljeni za najbolj eksploziven Ritem mladosti doslej? V prodaji so zadnje karte za parter, napoveduje se razprodan spopad velikanov v Stožicah.

Pivnica Union je včeraj gostila ekskluzivno druženje ustvarjalcev in nastopajočih na Ritmu mladosti 2018 z mediji. Skupini Dubioza Kolektiv in S.A.R.S. sta predstavili zakulisje priprav na spektakel, ki je pritegnil pozornost v širši regiji, saj se bosta v svetovnem formatu Soundclash spopadla benda, ki polnita največje dvorane v regiji, redno pa koncertirata tudi na tujih odrih. Še pred obračunom v Stožicah se S.A.R.S po nekaj evropskih špilih podajajo na svojo prvo ameriško turnejo, Dubiozo pa čaka intenzivna tura po Skandinaviji, Veliki Britaniji, Franciji in drugih evropskih državah.
Read more
< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>