Novosti

1
PRVI VELIKI VEČER 2. CASTLE KOLPA MUSIC FESTIVALA: VRHUNSKI NABOR IZVAJALCEV NAVDUŠIL

Na 2. Castle Kolpa Music Festivalu, ki bo potekal do 4. avgusta v Fari v Kostelu, se je pričel. Tudi včeraj je bilo brez dežja in so se udeleženci kopali tako v sončnih žarkih, kot tudi v lepo ohlajeni Kolpi!

Čez dan so se lahko obiskovalci zabavali ob akro jogi, delavnicah, »vodnem nogometu«, stand up nastopih, podobno pa bo tudi danes, saj se program in razpoloženje na festivalu naraščajo v pravo, pozitivno festivalsko smer sproščenega vzušja in nebrzdane zabave. Sinoči so navdušili DUB FX, Skindread, Elvis Jackson, Noctiferia, Goran Bare & Majke in pa Irdorath, na elektronskem odru pa Sander Van Doorn, Jimmy Clash, Petar Dundov, Sasha Mikac in drugi.
Read more
2
Sonus pripravil dva dogodka pred začetkom festivala

Festival Sonus s svojim impozantnim programom, posebnim vzdušjem in atraktivno lokacijo vsako leto avgusta že nekaj let na hrvaški otok Pag pripelje več tisoč ljudi.

Poleg samega festivala, kjer bo od 18. do 23. avgusta nastopilo več kot 70 svetovnih, regionalnih in domačih izvajalcev, so se organizatorji odločili, da bodo oboževalce počastili z dvema dodatnima dogodkoma.
Read more
3
FUKSi 2019 predstavlja RÖYKSOPP

Drugi dan letošnjega Festivala urbane kulture Slovenija bodo na svoj račun prišli ljubitelji žive muzike in mešanja žanrov.

Po epskem zaključku lanskega #FUKSija se v Tobačno s Sladico vrača DJ Zeds, z njim pa bosta nastopila še trnovski maček Klemen Klemen in švedska pevka Marina Martensson.
Read more
< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>