Registriraj se!

Novosti

1
MAJ V KLUBU CIRKUS

CHRISTY MILLION, ULTRA EUROPE Warm Up z duom LUMBERJACK ter favorita Tomorrowlanda in BBC Radio 1 - REDONDO

Udobno stisnjen med spring break in festivalsko sezone, bo maj v klubu Cirkus spet ponudil kup priložnosti za epske nočne pobege. Serijo že ta četrtek odpira ogrevanje za Škisovo tržnico (4/5), v petek pa bo Slovenijo prvič obiskala CHRISTY MILLION (5/5), katere glasbo vrtijo tudi Armin van Buuren, Afrojack, Don Diablo in Laidback Luke.
Read more
2
FETCH THE VIBE pres. ILLUSION III

Osrednji majski žur v katedrali luksuznih barv bo pravi mali festival: vrača se starosta JOHN DIGWEED, na svoj težko pričakovani prvi slovenski nastop prihaja eden nabolj iskanih producentov in didžejev zadnjih let, KÖLSCH, v priveeju pa bo debitira KIDNAP KID, ki ga napovedujejo kot vroče ime letošnje poletne sezone.

Prvo ime tretje Iluzije je danski težkokategornik Rune Reilly Kölsch aka Rune RK aka Artificial Funk. Varovanec založbe Kompakt je v zadnjih letih ob dveh odličnih albumih ('1977' in '1983') nanizal petarde 'Lorelei', 'Opa', 'Der Alte', 'All That Matters', 'Goldfisch', 'Zig', 'Cassiopea', 'DerDieDas', 'Two Birds', 'Grey' ... ki jih vrtijo vsi spodobni didžeji na planetu, posnel odmeven miks za serijo 'Balance', v ibiški Ushuaii soustvarja vročo serijo Ants, njegovi seti so med najbolj predvajanimi na Be At TV in drugih spletnih videoplatformah.
Read more
3
Pomladni SILENT DISCO - Sobota, 6.5.2017

SILENT DISCO je drugod po Evropi in svetu že kar preverjena stalnica, zelo zanimivo izkušnjo imajo tudi naši sosedje Hrvati, ki vsak dogodek vedno razprodajo. Dogodek je drugčne narave zato, ker zvočnike v klubu tokrat ugasnemo in obiskovalcem predamo slušalke preko katerih se celotna zabava dejansko tudi začne.

Nastopajoči so kar trije DJi, ki glasbo vrtijo istočasno, vsak na svoje ‘kanalu’. Obiskovalci lahko na slušalkah izbirajo tako kateri kanal / DJa bodo poslušali in pa seveda uravnavajo glasnost. DJi so prav tako obarvani vsak za svojo barvo, ki se na podlagi izbranega kanala prav tako zamenja na slušalkah. Nemogoče je zgrešiti kdo kaj posluša ali bolje rečeno katera zvrst glasbe ima v določenem trenutku najvč poslušalcev.
Read more
< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>