Registriraj se!

Novosti

1
Nova izdaja Dejana Milićevića - Underground Session PART 1

Ponosno vam predstavljamo osmo izdajo založbe TIT ZERO Recordings, ki se prvič zgodi v podaljšani obliki albumske izdaje 6-ih skladb  razdeljenih v dva dela. 

PART 1 vsebuje 3 skladbe lastnika založbe Dejana Milićeviča in so bolj usmerjeni v house ritme , medtem ko bo PART 2 strogi techno z remixom Slovenskega prvaka in Dejanovega zelo dobrega prijatelja Veztax-a. O tem več info kmalu.
Read more
2
Novo sodelovanje: Prizorišče festivala EXIT navdih za YOKO ONO

Yoko Ono in EXIT bosta s projektom Prvi svetovni mir (#FirstWorldPeace) obeležila 100 let od konca prve svetovne vojne.

EXIT fundacija bo z namenom obeležitve velikega jubileja in stote obletnice konca prve svetovne vojne, v sodelovanju z legendarno multimedijsko umetnico in mirovno aktivistko Yoko Ono, konec novembra na Petrovaradinski trdnjavi otvorila konceptualno instalacijo pod imenom “One day…”.
Read more
3
Vodilni svetovni DJ dvojec Dimitri Vegas & Like Mike za veliki finale festival EXIT!

Po najavi odprtja festivala EXIT z rock ikonami The Cure, je tukaj še novica, da bosta uradno najboljši svetovni DJ dvojec Dimitri Vegas & Like Mike v nedeljo, 7. julija nastopila na veliki zabavi zaprtja glavnega festivalskega odra.

Občinstvo na Petrovaradinski trdnjavi bo tako priča njunemu novemu avdio-vizualnemu spektaklu, s katerim bosta pokazala, zakaj veljata za dva najboljša šovmena na svetu. Brata grškega porekla in belgijskim domačim naslovom, sta že nekaj let zapored uradno najbolje uvrščeni DJ dvojec na znameniti TOP 100 DJs lestvici DJ Mag-a, na kateri sta z enim prvim in kar štirimi drugimi mesti za seboj pustila imena kot so David Guetta, Tiësto, Hardwell, Calvin Harris in Skrillex!
Read more
< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>