Registriraj se!

Novosti

1
Festivalske nagrade so podeljene: EXIT je NAJBOLJŠI EVROPSKI FESTIVAL

EXIT je sinoči slavil na podelitvi Evropskih festivalskih nagrad na Nizozemskem, kjer je bil proglašen za najboljši evropski festival leta 2017.

na Nizozemskem, kjer je bil proglašen za najboljši evropski festival leta 2017. V kategorijo je bilo vključenih kar 350 festivalov iz več kot 35 držav, med drugim tudi Glastonbury, Roskilde, Tomorrowland, Sziget Festival, Lowlands in drugi. Sicer pa so bili med nominiranci v različnih kategorijah prav vsi Exitovi festivali, med drugim tudi za največji evropski festival, najboljšega organizatorja ter nagrado Take a Stand za družbeni aktivizem.
Read more
2
K4 JANUAR & FEBRUAR 2018

Prihajajo: BINH (de) * poslovilec DrumWise: PHACE (de) + SPECTRASOUL (uk) * KRN (uk) * Ment: VAKULA & KOLOAH (ukr) * Delavnica Ableton ...

Po kratkem ponovoletnem premoru najbolj glasna ljubljanska klet ta konec tedna spet odpira vrata, že takoj pa bo za mikser stopil vzpenjajoči se britanski mojster KRN, ki mu niso tuji klubi, kot sta berlinski inštituciji Hoppetosse in Club der Visionaere.
Read more
3
FESTIVAL EXIT polni trdnjavo: Od grammy nagrajencev do mojstrov nalezljivih uspešnic!

Organizatorji festivala Exit, ki se bo letos med 12. in 15. julijem odvijal na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, so prejšnji teden razkrili techno postavo mts Dance Arene. Tokrat razkrivajo nastopajoče na odru Explosive, Fusion in nekaj imen glavnega festivalskega odra.

Osrednje ime je v tokratni napovedi je kralj reggae žanra in večkratni prejemnik nagrade grammy – Ziggy Marley. Najstarejši sin Boba Marleya je med drugim idealna zvočna spremljava letošnjega festivalskega mota: Svoboda / Freedom. Na seznamu nastopajočih so letos številni mojstri uspešnic. No Roots je hit, ki je objel svet in Alice Merton je trenutno ena bolj popularnih izvajalk.
Read more
< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>