Registriraj se!

Novosti

1
V Kurzschluss prihajajo Dubioza kolektiv

Kultna Balkan, ska, punk, reagge in rock zasedba Dubioza kolektiv na glasbene festivale po vsej Evropi privablja izjemne množice obiskovalcev. Visoka energija, pronicljiva besedila ter izjemni odrski nastopi napovedujejo slikovite koncerte sarajevske zasedbe, ki s svojimi življenjskimi nazori, besedili in zgledi povezuje občinstva po vseh državah nekdanje Jugoslavije in širše.

Na veliko željo fenov pop up festivala Kurzschluss se Dubioza kolektiv dve leti po razprodanem Kurzschluss Spezial koncertu v Križankah vračajo v Ljubljano! Za svoje oboževalce bodo nastopili 16. novembra 2017, prav te dni pa predstavljajo video za novo skladbo Himna generacije. Vstopnice bodo od 1. junija dalje na voljo na prodajnih mestih Eventim.si. Early bird vstopnice 18 evrov, VIP vstopnice 35 evrov in Golden ring vstopnice z vstopom v prvo vrsto po ceni 50 evrov.
Read more
2
28 LET K4 IN UMEK NAVDUŠILA VEČ KOT 35.000 NAVIJAČEV

Legendarni ljubljanski klub je na dan mladosti proslavil 28 let ustvarjanja, Umekovo 4-urno specialko s projektom Zeta Reticula pa je spremljalo čez 35.000 ljubiteljev elektra z vsega sveta. – Prihajajo Agressor Bunx (26/5), Nicolas Lutz (2/6), Sakro (24/6), Ø Phase (30/6) in Tom Trago (1/7), poletje pa prinaša UVK4.

15:00 – DŽUSKANJE: Sončni četrtek na ploščadi pred Kersnikovo 4 je odprl sejem vinilov, ki je naletel na super odziv in ga bo treba kmalu ponoviti. Podobno velja za debato z Umekom, Aldom Ivančičem (prvi rezident K4, Borghesia), Gregorjem Zemljičem (Random Logic), Tilenom Ločniškarjem (Radio Študent, DJ Schrauff) in vodjo kluba Lejlo Kekić, ki je izpostavila kar nekaj tem vrednih nadaljne obdelave.
Read more
3
StellarBeat 2017: Mission One

Dragi avanturisti, sanjači in prijatelji glasbe. Združimo se v juniju na Jezeru Rogoza. Misija Ena vas bo v enem vikendu popeljala med več kot 25 nadarjenih DJ-jev in vrhunec dosegla s svetovno super zvezdo. Njihov neverjeten talent bo poskrbel za intergalaktičen glasbeni festival, kakršnemu še nismo bili priča. V dveh poletnih nočeh bomo tako resnično občutili, da le enkrat živimo.

Na popotovanje se bomo podali v petek, 23., in se vrnili v nedeljo, 25. junija 2017, na akumulacijskem jezeru v Rogozi. Sam festival bo ponujal posebno glasbeno doživetje, ki se bo odvijalo na dveh odrih, gostil pa bo več kot 20 DJ-jev. Na festival bou tudi vrsta adrenalinskih aktivnosti namenjenih udeležencem, ki se bodo odvijale na plaži, kjer jih bo spremljala glasba iz dnevnega odra.
Read more
< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>