Registriraj se!

Novosti

1
PLESNI SPOPADI ZA 1.000€ *KUCHA CHASTI *URBANI OKUSI IZMENJAVA OBLAČIL IN IDEJ * ARTISH DELAVNICE * ZELENI OTOKI ...

Čez dva tedna (15. in 16. Junija) bo Festivala urbane kulture Slovenija - #FUKSi 2018, v Tobačna mestu v Ljubljani gostil glasbenike, kot so Umek, Morcheeba, Ten Walls, Matter, Sladica in Mike Vale.

A #FUKSi ni le muzika, ampak bo ponudil celo paleto ustvarjalnih, gurmanski, športnih, okoljsko in družbeno odgovornih vsebin. Popoldanski del festivala je brezplačen in primeren za obiskovalce vseh starosti, to pa je le izbor vsebin.
Read more
2
TIMMY TRUMPET, SIGALA IN DAVID MORALES NA FESTIVALU STELLARBEAT

Med 22. In 25. junijem se ob jezeru Rogoza pri Mariboru ponovno odpravljamo na elektronsko pustolovščino StellarBeat Music Festival. Na 2 odrih se bo v 3 vročih poletnih večerih zvrstilo več kot 40 DJ-jev, med njimi tudi velike zvezde elektronske glasbe Timmy Trumpet, Sigala, David Morales in drugi.

Glavno festivalsko dogajanje se bo odvijalo na ploščadi tik nad plažo, ki se bo vsak dan po 20. uri prelevila v ogromno areno, kjer se bodo velikani elektronske glasbe spopadli na največjem elektronskem odru v Sloveniji ter navduševali množico s svojimi glasbenimi kreacijami in posebnimi efekti. Program festivala je sestavljen tako, da bodo lahko pustolovci raziskali 6 različnih svetov elektronske glasbe.
Read more
3
Z velikim scenskim spektaklom in eksplozijo pozitivne energije se je zaključil drugi festival Sea Star

S sobotnim nepozabnim nastopom, ki sta ga na glavnem odru v samem osrčju lagune Stella Maris v Umagu izvedla težko pričakovana Dimitri Vegas & Like Mike, se je zaključil drugi festival Sea Star.

Priredila sta edinstven šov, ki je bil primerljiv stadionskim rock spektaklom in s katerim sta opravičila naslov DJ dvojca številka ena na svetu. Konstantno evforijo sta stopnjevala s svojimi udarnimi skladbami in tudi lastnimi remiksi največjih globalnih hitov, ki so jih spremljali čudoviti scenski efekti, vse od ognjemetov do ognjenih črt, ki so švigale iz gigantskega odra.
Read more
< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>