Registriraj se!

Novosti

1
Kurzschluss doniral za lepšo prihodnost mladih

Dobrodelni žur z Don Diablom otvoril šesto sezono pop up festivala! Veliko srce, izjemna energija in zvestoba fanov so zaznamovali otvoritveni večer 6. sezone pop up festivalskega kluba Kurzschluss. Ljubitelji elektronske glasbe so svetovnega superzvezdnika EDM glasbe Don Diabla pričakali v izjemni formi.

V klubu so vihrale zastave dobrodelne turneje A better future, v okviru katere je Don Diablo obiskal 11 evropskih prestolnic in zbiral donacije za boj proti raku. Kurzschluss se je odpovedal prihodkom iz naslova prodaje vstopnic in zbranih 4000 € namenil organizaciji Dutch Cancer Society za zdravljenje rakastih obolenj. Festivalski pop up klub svojo letošnjo pot nadaljuje 29. maja na Gospodarskem razstavišču. Za ogled utrinkov z otvoritvenega večera ter spremljanje napovedi letošnja programa obiščite Kurzschluss profil na družbenih omrežjih Facebook ter Instagram.
Read more
2
Zbirajo denar za izolsko katedralo

Društvo Katedrala luksuznih barv si prizadeva, da nekoč legendarna diskoteka Ambasada Gavioli, ki je od lanske jeseni v lasti celjskega podjetja ETN, ne bi postala navadna hala v izolski obrtni coni. Za svoj projekt pa iščejo vlagatelje.

“Zavzemamo se za oživitev nekdanje legendarne diskoteke, ki jo je zasnoval italijanski arhitekt Gianni Gavioli. Žal nam je vseh teh dragocenih okraskov, poslikav, skulptur in interierja, ki bi jih težko kje drugje uporabili,” pravi Damir Perc, eden od šestih ustanovnih članov Kulturnega in glasbenega društva Katedrala luksuznih barv. V nekaj mesecih so se organizirali, se povezali z novim lastnikom, ki jim je po njegovih besedah prišel zelo naproti, in zdaj zbirajo denar za najem.
Read more
3
Kurzschluss z Don Diablom v boj proti raku

Šesta sezona prihaja 1. aprila! Brez šale!

Letošnjo sezono v Kurzschlussu pričenja festivalski prvokategornik Don Diablo, ki prav zdaj zaseda veličastno 11. mesto lestvice TOP 100 DJs. Superzvezdnik bo 1. aprila nastopil na dobrodelnem žuru. Celotna sredstva od donacij obiskovalcev gredo nizozemski organizaciji Dutch Cancer Society, ki podpira znanstvene raziskave za zdravljenje rakastih obolenj. Čeprav je večina registracij na dogodek že pošla, bo po polnoči omogočen vstop obiskovalcem brez registracij do zapolnitve kapacitet prizorišča. Spremljajte #kurzschluss in #dondiablo na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.
Read more
< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>