Registriraj se!

Novosti

1
Hip-hop velikani Wu-Tang Clan prihajajo na Festival Sea Star v Umag!

Wu-Tang Clan, ena najbolj kultnih in revolucionarnih zasedb vseh časov, je v sklopu velike svetovne turneje potrdila prihod na festival Sea Star.

Njihov nastop v Umagu bo ekskluziven v celotni Srednji, Južni in Vzhodni Evropi. Istra bo 24. in 25. maja dihala s hip-hopom, organizatorji pa pričakujejo večje število ljubiteljev hip-hopa, saj turneja Gods of Rap obeležuje 25. obletnico kultnega albuma Enter the Wu-Tang (36 Chambers).
Read more
2
Najpopularnejši party z Ibize prihaja na EXIT: Solomun +1 s Tale of Us

Čeprav se je slovita Exitova Dance Arena že lani preimenovala "Arenamagedon" , je letos postava nastopajočih še bolj atraktivna.

Novica, da prihaja Carl Cox se je razširila po svetu in svoj prihod so zaradi tega potrdili tudi Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Maceo Plex, Jeff Mills, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Dax J, Monika Kruse, Adriatique, Satori, Johannes Brecht in številni drugi.
Read more
3
APRIL V KLUBU K4

ZALA KRALJ & GAŠPER ŠANTL * 30K4 z JANE FITZ (London) * Roza ft. TAMA SUMO (Berlin) * K4 Oldies: BEN LONG (Space DJz / UK), ONUR ÖZER (Istanbul), Marihuana Marš after, festival Tresk … - Maja pa prihaja tritedenski festival 30K4!

April v legendarni kleti na Kersnikovi 4 bo odlična uvertura v jubilejni mesec ljubezni, ki prinaša tudi dan mladosti s tritedenskim festivalom ob 30-letnici Štirke. Za dobro ogrevanje je ekipa povabila v goste britansko elektronsko virtuozinjo JANE FITZ (12/4), ob kateri se bo predstavil tudi kvartet domačih izbrank, ki stavijo na naelektreno podtalno godbo.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>