Registriraj se!

Novosti

1
Razprodanih 5.000 EARLY BIRD vstopnic za festival Sea Star!

Novi promocijski kontigent vstopnic je že v prodaji. Kot so uradno sporočili organizatorji, je bilo prodanih vseh 5000 zgodnjih vstopnic za festival Sea Star.

Hrvaški festival, ki nastaja pod okriljem ekipe festivala Exit, si je po prvi izvedbi že prislužil kar dve evropski nominaciji za najboljše festivale, prav tako pa podira osebne rekorde. V kar 15 minutah po začetku prodaje je bilo jasno, da bo predprodaja zaključena veliko prej kot v 24 urah. Sea Star je tako le začetek, saj 12. decembra vstopijo v prodajo še posebne vstopnice, in sicer za vse, ki želijo na vseh pet festivalov Exit Freedom.
Read more
2
LJUBLJANA GOES HARDCORE

V petek, 8. december 2017, Factory of Sound prihaja v Orto bar, kjer bodo nastopajoči zatresli oder z najtršimi ritmi Hardcora.

Ob bok avstrijskima gostoma Dot-B in Luigi Cannizzaro se bodo postavili še slovenski borci T-Rex, ki poskrbel za dve-urno ogrevanje, HKH, Defined Insanity ter Paymon. Vsi skupaj pa bodo poskrbeli za nepozaben dogodek pred zaključkom leta. Torej, vsi vabljeni ta petek v Orto bar, da skupaj ustvarimo nepozabno zgodbo.
Read more
3
V Mariboru ustvarili nov glasbeni fenomen

StellarBeat Music Festival se je po uspešni prvi misiji vrnil s prav posebno zimsko edicijo StellarBeat - The Phenomenon, ki je v soboto zatresel UŠC Leona Štuklja, obiskovalce pa popeljal na neverjetno kozmično pustolovščino s headlinerjem Sanderjem van Doornom!

Tako kot poletni festival StellarBeat Music Festival je tudi zimska pustolovščina nadaljevala z vesoljno tematiko premikanja mej in odkrivanja novega. The Phenomenon je trenutek v času, ko se zgodi nekaj neverjetnega, presenetljivega, do sedaj še ne videnega. Obiskovalce je navdušil s celostnim doživetjem, ki so ga pričarale male pozornosti kot so festivalske zapestnice, neverjetna preobrazba prostora, vizualni učinki, glasba in razni zvočni učinki, zgodba, ki je vlekla rdečo nič celotnega dogodka, nastopajoči in drugi posebni efekti, ki so obiskovalce popeljali na celovečerno pustolovščino.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>