Registriraj se!

Novosti

1
Zaključila se je najuspešnejša izdaja Sonus Festivala do sedaj

Več kot 12.000 obiskovalcev iz 65 držav sveta je plesalo 5 dni in 5 noči z več kot 70 nastopajočimi v klubih na otoku Pagu.

V petek, 23. avgusta, se je z že tradicionalnim afterpartyjem zaključil Sonus Festival. Več kot 12.000 obiskovalcev iz kar 65 držav sveta je plesalo na 7. izdaji tega svetovno znanega festivala, ki vsako leto poteka v klubih na otoku Pagu in je letos potekal od 18. do 23. avgusta.
Read more
2
5 minut z Róisín Murphy

Elektro-pop diva Róisín Murphy je v začetku avgusta nastopila na Summer Music Festivalu v Rovinju, kjer je bila pred odhodom na oder za nekaj vprašanj na voljo tudi nam.

Med drugim nam je zaupala svoj pogled na ljubezen, ki jo na svojevrsten način opeva v zadnji uspešnici Incapable, katere besedilo je med oboževalci dvignilo kar nekaj prahu. Nestrpno pa pričakuje tudi nastop v Kurzschlussu, kjer bo 26. septembra slovenskemu občinstvu predstavila material s projekta All My Dreams, ne bodo pa manjkale niti stare uspešnice, ki so jo ponesle med zvezde.
Read more
3
PRVI VELIKI VEČER 2. CASTLE KOLPA MUSIC FESTIVALA: VRHUNSKI NABOR IZVAJALCEV NAVDUŠIL

Na 2. Castle Kolpa Music Festivalu, ki bo potekal do 4. avgusta v Fari v Kostelu, se je pričel. Tudi včeraj je bilo brez dežja in so se udeleženci kopali tako v sončnih žarkih, kot tudi v lepo ohlajeni Kolpi!

Čez dan so se lahko obiskovalci zabavali ob akro jogi, delavnicah, »vodnem nogometu«, stand up nastopih, podobno pa bo tudi danes, saj se program in razpoloženje na festivalu naraščajo v pravo, pozitivno festivalsko smer sproščenega vzušja in nebrzdane zabave. Sinoči so navdušili DUB FX, Skindread, Elvis Jackson, Noctiferia, Goran Bare & Majke in pa Irdorath, na elektronskem odru pa Sander Van Doorn, Jimmy Clash, Petar Dundov, Sasha Mikac in drugi.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>