Registriraj se!

Novosti

1
Z velikim scenskim spektaklom in eksplozijo pozitivne energije se je zaključil drugi festival Sea Star

S sobotnim nepozabnim nastopom, ki sta ga na glavnem odru v samem osrčju lagune Stella Maris v Umagu izvedla težko pričakovana Dimitri Vegas & Like Mike, se je zaključil drugi festival Sea Star.

Priredila sta edinstven šov, ki je bil primerljiv stadionskim rock spektaklom in s katerim sta opravičila naslov DJ dvojca številka ena na svetu. Konstantno evforijo sta stopnjevala s svojimi udarnimi skladbami in tudi lastnimi remiksi največjih globalnih hitov, ki so jih spremljali čudoviti scenski efekti, vse od ognjemetov do ognjenih črt, ki so švigale iz gigantskega odra.
Read more
2
KLUB K4 UPIHNIL 29 SVEČK

Junija gosti iz šestih držav: Dr. JOSEPH (2/6), ekipa SLOW LIFE (8/6), vroči DNB selektor ABIS (15/6), sezono zaključi čikaška ikona BOO WILLIAMS (29/6) – UVK4 prinaša nočna druženja ob sredah in petkih.

Institucija med ljubljanskimi inkubatorji urbane kulture je v petek praznovala 29. let delovanja, dan mladosti pa popestrila s sejmom rabljenih vinilov in vintidž oblačil, delavnico za ustvarjalce elektronskih live actov ter rojstnodnevnim žurom, ki ga je ob rezidentih zabelil vroči berlinski "techno boy band" FJAAK. Trojček je postregel s koncentriranim odmerkom energičnega tehna, ki, skladno s trendi v globalnih arenah, spaja sodobni zvok z retro elementi, počnejo pa to fantje na res zelo samosvoj način.
Read more
3
Nizozemski elektronski virtuoz ta petek v Kurzschlussu

V petek, 1. junija, se na željo fenov v pop up klub vrača nizozemski glasbeni producent in didžej Joris Voorn. Za prave elektronske ritme bodo v tradicionalni bazi Kurzschluss glasbenih ritmov na Gospodarskem razstavišču skrbeli tudi Mark Fanciulli, Willaris. K in Ian Sound.

Zanimanje za predpoletni elektronski spektakel je veliko, saj so »early bird« vstopnice že pošle, po ceni 15 evrov so na voljo še kratek čas na prodajnih mestih Eventim. Spremljajte Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram za sveže informacije.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>