Registriraj se!

Novosti

1
PRVI NASTOPAJOČI NA FESTIVALU EXIT: Na EXIT prihajajo THE CURE!

Festival Exit, ki se je lani okitil z naslovom najboljšega evropskega festivala, se bo v Srbiji, v Novem Sadu, odvijal prihodnje leto med 4. in 7. julijem. The Cure bodo s serijo skrbno izbranih lokacij koncertov obeležili 40. obletnico delovanja zasedbe.

Eden največjih bendov v zgodovini popularne glasbe prihaja na EXIT! Potem ko so The Cure letos s kar 65.000 obiskovalci razprodali Hyde park v Londonu, se rock giganti odpravljajo na jubilejno in morda tudi zadnjo turnejo s katero bodo obeležili 40 let glasbenega obstoja. V glasbeni reviji NME so njihov nedavni koncert označili kot čisto perfekcijo in jih poimenovali kar “božanski geniji”.
Read more
2
HALLOWEENEN z Italo dance ikonama

Leto je naokoli in spet je čas za najbolj srhljiv žur za ljubitelje plesnih klasik, ki ste in še prisegate na program Dee Jay Time na Radiu Salomon.

Collegium Mondial Travel in Cvetličarna vas vabita na 25 let glasbenih spominov z nepozabnimi Power Mixi, Belimi albumi in neprespanimi nočmi od Titanica, DC3 Dakote, Eldorada in Lipe do Hale Tivoli, med katere vas bo popeljal DEAN ON THE MIKE.
Read more
3
Novembra v Kurzschluss prihaja Fatboy Slim!

Z grammyjem nagrajen didžej 17. novembra prvič v slovenski prestolnici.

Norman Cook, po celem svetu dobro poznan pod umetniškim imenom Fatboy Slim, v Kurzschluss prihaja 17. novembra. Avtor svetovnih glasbenih uspešnic »Praise You«, »Right here, Right Now« in »Eat, Sleep, Rave, Repeat« bo nastopil na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Omejeno število vstopnic po ceni 12 evrov že na prodajnih mestih Eventim.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>