Registriraj se!

Novosti

1
RUSKA VROČICA ZA UVOD V VESELI DECEMBER

Le dan zatem, ko je edinega slovenskega člana družine World's Finest Clubs InYourPocket kronal za kralja nočnega življenja v prestolnici, je Cirkus stresla ruska superzvezda Mari Ferrari.

Prihajajo: ROGER SANCHEZ in KRISTEN KNIGHT * COBI & SENIDAH * GRAMOPHONEDZIE Live Exerience * New Age BDay z AMN * specialka z ALYO * legendarni BOŽIČNI TUTTI FRUTTI.
Read more
2
Fatboy Slim poskrbel za glasbeni šov brez primere!

Ljubljana, 18. november – »Hočemo več, hočemo več, hočemo več!,« je vzklikala nekaj tisoč glava množica na Gospodarskem razstavišču, ko je bosi Norman Cook, večini poznan zgolj po umetniškem imenu Fatboy Slim, odhajal iz odra. Svetovnik zvezdnik je v ljubljanskem klubu Kurzschluss upravičil svoj renome in poskrbel za šov brez primere.

V zrak je občinstvo spravil tik zatem, ko je stopil za mešalko in svoj glasbeni set pričel s himno elektronskih zabav »Eat, Sleep, Rave, Repeat«. V nekaj več kot dvournem setu, ki je vključeval njegove največje uspešnice »Right Here, Right Now«, »The Rockafeller Skank« in »Praise You«, avtorske plesne vložke, izrazni performans po odru in nad odrom, hupanje na troblje in metanje čustvenčkov v obliki okrasnih blazin med občinstvo, je z grammyjem nagrajen didžej uspel obiskovalce pripeljati do evforije.
Read more
3
Sven Väth zatresel Kurzschluss!

Ljubljana, 17. november - Kurzschluss je v noči s petka na soboto obiskala svetovno prepoznavna glasbena ekipa Cocoon s Sven Väthom na čelu. Po zaključku sezone v ibiškem klubu Pacha so Johannes Volk, Fabe in legendarni Sven Väth obiskali Gospodarsko razstavišče in s klasičnimi techno ritmi izpod vinylk razplesali nekaj tisoč glavo množico vse do osme ure zjutraj.

»Papa« Sven, kot ga kličejo oboževalci, je davnega leta 1981 v Frankfurtu začel svetovno techno revolucijo, karizmatičen didžej pa ima danes za seboj kar 35 let uspešne kariere. Obiskovalci svojih bokov niso razgibavali samo na glasbene ritme nemške zasedbe, temveč tudi od drugem odru, namenjenem domačinom. Kurzschluss v svojih prizadevanjih za razvoj in podporo lokalnih izvajalcev na vseh svojih dogodkih do konca leta vzpostavlja oder, namenjen mladim in vzhajajočim didžejem.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>