Novosti

1
S.A.R.S. v Kurzschlussu v razširjeni zasedbi

Srbska zasedba S.A.R.S. z vsakim svojim nastopom upravičuje sloves enega najbolj iskanih avtorskih bendov na področju nekdanje Jugoslavije. Tako je bilo tudi v začetku avgusta v hrvaškem Labinu, kjer so nastopili v sklopu dogodka Labin Art Republika.

Iz prve roke smo izvedeli, da za nastop v Kurzschlussu 24. novembra pripravljajo veliko presenečenje. Poleg tega, da bodo slovenskim oboževalcem prvič predstavili dolgo pričakovani album Glava, pa nam je frontmen skupine Željko Kovačević zaupal, da v Ljubljano prihajajo v razširjeni zasedbi. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim.
Read more
2
Zaključila se je najuspešnejša izdaja Sonus Festivala do sedaj

Več kot 12.000 obiskovalcev iz 65 držav sveta je plesalo 5 dni in 5 noči z več kot 70 nastopajočimi v klubih na otoku Pagu.

V petek, 23. avgusta, se je z že tradicionalnim afterpartyjem zaključil Sonus Festival. Več kot 12.000 obiskovalcev iz kar 65 držav sveta je plesalo na 7. izdaji tega svetovno znanega festivala, ki vsako leto poteka v klubih na otoku Pagu in je letos potekal od 18. do 23. avgusta.
Read more
3
5 minut z Róisín Murphy

Elektro-pop diva Róisín Murphy je v začetku avgusta nastopila na Summer Music Festivalu v Rovinju, kjer je bila pred odhodom na oder za nekaj vprašanj na voljo tudi nam.

Med drugim nam je zaupala svoj pogled na ljubezen, ki jo na svojevrsten način opeva v zadnji uspešnici Incapable, katere besedilo je med oboževalci dvignilo kar nekaj prahu. Nestrpno pa pričakuje tudi nastop v Kurzschlussu, kjer bo 26. septembra slovenskemu občinstvu predstavila material s projekta All My Dreams, ne bodo pa manjkale niti stare uspešnice, ki so jo ponesle med zvezde.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>