Registriraj se!

Novosti

1
Najatraktivnejši elektronski festival v gozdu tega poletja z ducat atraktivnimi gosti iz Evrope in Azije

Nekaj magičnega je na poletnih glasbenih festivalih v naravi: na travnikih, ob morju in rekah, na gričih in v dolinah – a večina kultnih slovenski rejvov se je odvijala v gozdovih!

Tradicijo pa uspešno nadaljuje tudi Woodland. Butični festival na gozdni jasi pri Ivančni gorici se je letos organizacijsko okrepil s tremi prekaljenimi organizatorji: ekipo ljubljanske Cvetličarne, moštvom primorskega tehno festivala ECO in potovalno agencijo Collegium Mondial Travel, ki soustvarja tudi nekatere najbolj prodorne glasbene festivale v širši jadranski regiji.
Read more
2
ULTRA EUROPE RAZKRIVA ŠE 15 IZVAJALCEV V SPLITU IN NOSILCE PROGRAMA ULTRA BEACH PARTYJA NA HVARU!

Od začetka najbolj norega tedna na Jadranu nas ločita manj kot dva meseca, za vse, ki načrtujete sanjsko poletje in žure v Splitu, na Hvaru, Braču in Visu, o katerih se bo govorilo še naslednjih nekaj let, pa imamo še več dobrih novic! Že tako bogat program festivala ULTRA Europe v Splitu je bogatejši še za 15 udarnih imen.

Na čarobni sedmici bodo nastopili tudi Cheat Codes, Steve Aoki, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, Gud Vibrations, Tchami x Malaa, Rezz, Lost Kings in Jeffrey Sutorious. Okrepil pa se je tudi program v areni RESISTANCE, z mojstri podtalne elektronike. Ekipi, ki bi si jo želel vsak spodoben festival, se bodo pridružili še Nic Fanciulli, Patrice Baumell, Dubfire in Jon Rundell, na Poljud pa prihajajo tudi Sasha, eden prvih globalnih superdidžejev in glasbeni virtuoz za sladokusce, ter kanadski duet Art Department.
Read more
3
NAJVEČJI MASH UP V ŽIVO – NA TROJNEM ODRU!

Potem, ko sta našo navečjo areno že stresla s spektakularnima dvojnima koncertoma Siddharte x Big Foot Mame, skupin Dan D x Mi2 in soundclashem Dubioze kolektiva ter S.A.R.S., smo se spraševali kaj več sploh še lahko ponudita potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena na svoji decembrski klasiki.

No, tole: NAJVEČJI GLASBENI MASH UP V ŽIVO – NA TROJNEM ODRU in 7 VRHUNSKIH IZVAJALCEV, ki bodo v živo prepletli rock, pop, elektroniko, rap in vrhunske vokale. Enkraten program. Ena izvedba. 13. 12. v Areni Stožice!
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>