Registriraj se!

Novosti

1
EXIT z novimi nastopajočimi: Zvezdniškemu seznamu se pridružujeta Tom Walker in Lost Frequecies

Tom Walker, avtor hita desetletja, skladbe Leave a Light On, ki je osvojila vrhove lestvic in srca svetovnega občinstva, bo na festivalu EXIT nastopil v soboto, 6. julija.

Njegov sloves potrjujejo tudi letošnje nominacije za nagrado brit, saj je nominiran tako v kategoriji za najboljšega izvajalca in najboljši britanski single. Kritiki pa mladeniča postavljajo vzporedno z izvajalcema kot sta Ed Sheeran in Rag’n’Bone Man.
Read more
2
Sonusov open air festival v Zagrebu #WELOVESOUND razkriva datum letošnje izdaje

Po dveh nepozabnih izdajah open air festivala v Zagrebu #WELOVESOUND je prišel čas, da napovemo datum naslednjega plesa pod zvezdami, ki ga organizira svetovno znana festivalska ekipa Sonus.

Otvoritev poletne sezone v Zagrebu in tretja izdaja open air festivala #WELOVESOUND bo potekala v soboto, 1. junija 2019 v parku ob jezeru Jarun, od 16h naprej in bo trajala do 5h zjutraj, sledi pa mu zdaj že tradicionalno, afterparty.
Read more
3
#10YearChallenge ni šel mimo DJ scene

Najnovejši trend, ki se je pojavil na Instagramu imenovan #10YearChallenge, v katerem objaviš sliko kako si prej izgledal in kako sedaj, ni šel mimo znanih DJ obrazov.

Trend je zajel tudi nam znane elektronske glasbene veleposlanike, kateri so objavili zanimive fotografije na svojih družbenih omrežij. Med njimi lahko vidimo tudi Nino Kraviz, Amelie Lens, Marca Carolo in druge.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>