Registriraj se!

Novosti

1
LEVIATHAN V DVORANI GUSTAF

Leviathan je amsterdamski dj in producent pri založbi Cenobite, ki je odprta platforma za eksperimentalno plesno glasbo.

Nekateri to glasbo imenujejo Trancecore ali Cenbit zvrst, nekateri pa Psycore (Psyhadelic Hardcore). Kot eden predstavnikov trših glasbenih ritmov je zapisan kot mešanica zvrsti Hardcore Break-beat Tekno Acid Psy Trance.
Read more
2
Klub K4: 31. sezono odpirajo MARKO NASTIĆ, vroča rezidentka BBC Radio 1 JAYDA G ter razstava Format 30K4

Zadnji avgustovski vikend spet odpira vrata najglasnejša ljubljanska klet.

V soboto bo Ljubljano razplesala kanadska disko kraljica in ekologinja Jayda G, petkovo nočno izmeno festivala #FUKSi pa bo vodil Marko Nastić. Restart bodo popestrili tudi razstava dizajna Format 30K4, Gramatikov after in še kar nekaj svežih gostov evropskega dometa.
Read more
3
S.A.R.S. v Kurzschlussu v razširjeni zasedbi

Srbska zasedba S.A.R.S. z vsakim svojim nastopom upravičuje sloves enega najbolj iskanih avtorskih bendov na področju nekdanje Jugoslavije. Tako je bilo tudi v začetku avgusta v hrvaškem Labinu, kjer so nastopili v sklopu dogodka Labin Art Republika.

Iz prve roke smo izvedeli, da za nastop v Kurzschlussu 24. novembra pripravljajo veliko presenečenje. Poleg tega, da bodo slovenskim oboževalcem prvič predstavili dolgo pričakovani album Glava, pa nam je frontmen skupine Željko Kovačević zaupal, da v Ljubljano prihajajo v razširjeni zasedbi. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>