Registriraj se!

Novosti

1
Hamo & Tribute 2 Love konec decembra delijo lubezen s Klemnom Klemnom, Rudijem Bučarjem in zasedbo Koala Voice

Ljubljana, 29. november – Hamo & Tribute 2 Love bodo 20. decembra širili ''lubezen'' na Gospodarskem razstavišču. Ker pa lubezen ponavadi ni solo akt, so fantje povabili v goste tudi mlade upe slovenske indie scene Koala Voice, klepalca rim in poznavalca življenjskih tematik Klemna Klemna ter kantavtorja Rudija Bučarja.

Hamo & Tribute 2 Love na ta večer napovedujejo tudi premierno razkritje prvih komadov z novega albuma. Vstopnice so že na voljo na prodajnih mestih Eventim. Hamo in Tribute 2 Love se pospešeno pripravljajo na veliki koncert, kjer lahko pričakujemo uspešnice z zadnjega albuma 3P, kot so Ona gre, Telo in Vreme za lubezen in starejše hite, kot so Rožice, Gospa Magister in Greva še mal dlje.
Read more
2
Sonus že tretjo leto zapored,razglašen za najboljši hrvaški festival!

Nedavno je potekala podelitev domačih in regionalnih nagrad elektronske glasbene industrije – Ambassador, Sonus festival je ponovno dokazala, da je priljubljen hrvaški festival po izbiri oboževalcev.

Sonus festival že tretje leto zapored osvojil Ambassador nagrado za najboljši hrvaški festival v konkurenci z zelo uspešni festivali Dimension, Outlook, Sea Star in Modem festival.
Read more
3
RITEM MLADOSTI: DODATNIH 100 KART ZA PARTER

Super novica za vse, ki ste ostali brez najboljših vstopnic za glasbeni spopad leta v Stožicah – v četrtek bo v prodajo spuščenih dodatnih 100 kart za parter.

Slabe tri tedne pred epskim glasbenim klešem dveh najbolj vročih regionalnih bendov za mlade v areni Stožice, so na voljo le še vstopnice za rdeči ring. So pa organizatorji prisluhnili prošnjam navijačev in optimizirali postavitve v dvorani tako, da se je sprostil prostor za dodatnih 100 obiskovalcev v parterju. Te karte bodo sproščene v prodajo v četrtek ob 14.00 v sistemu Eventim.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>