Registriraj se!

Novosti

1
Med nastopajočimi na festivalu EXIT tudi Elvis Jackson in Raiven

Za najboljše festivalsko razvajanje bodo na unikatni novosadski trdnjavi skrbeli The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, IAMDDB, Lost Frequencies, Jeff Mills, Tom Walker in drugi! Čas za nakup najugodnejših vstopnic se izteka.

Festival Exit, ki se bo med 4. in 7. julijem dogajal na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, je znan po pestrem naboru glasbenikov s celega sveta. Eden od številnih odrov, ki ponuja žanrsko izredno pester program je Addiko Fusion, kjer se bo izmenjala cela paleta različnih glasbenikov.
Read more
2
Največja nemška zvezda in svetovno znani DJ prihaja na StellarBeat Music Festival

Z Grammyjem nominiran Robin Schulz prihaja na največji elektronski oder v Sloveniji. Z več kot 200 globalnimi singli v žepu je v samem vrhu svetovne elektronske glasbe.

Po nastopih na megalomanskih festivalih, kot so iTunes, Tomorrowland in Ultra Music ter razprodanih turnejah prinaša v Stellar Areno največji vizualno glasbeni spektakel, kot ga pri nas še nismo doživeli.
Read more
3
Balaton Sound predstavlja še več vrhunskih imen!

Balaton Sound, obarvan z vsemi glasbenimi zvrstmi, od popa do rapa, vam ponosno predstavlja široko paleto talentov elektronske glasbe, ki se nam bojo pridružili na letošnjem madžarskem festivalu.

Klubski stage na letošnjem eventu bo prirejen kot replika pravega night cluba. Ustanovitelji založbe Cuttin Headz', skupina The Martinez Brothers bo nastopila 3. julija in otvorila 5-dnevni festival v stilu. Pridružili se jim bodo tudi Music on, Marco Carola, Dubfire in prodorni nizozemski talent Egbert, poznan po svojih pestrih in energičnih nastopih.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>