Registriraj se!

Novosti

1
RITEM MLADOSTI 2017

DAN D x MI2 z gosti + S.A.R.S. ... PETEK, 8. DECEMBER @ DVORANA STOŽICE, LJ

Po nepozabnem rock spektaklu s superskupino Siddharta x Big Foot Mama se letos tradicionalni kreativno-zabavni dogodek za mlade, ki ga organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel ter Radio Antena, vrača na mesto zločina z novo in še bogatejšo zgodbo. 11. RITEM MLADOSTI bo 8. decembra v Dvorani Stožice v Ljubljani na podoben način kot lani združil skupini DAN D x MI2, ki pa jima bodo na pomoč priskočila še nekatera vroča imena domače glasbene scene. Za podporo pa prihaja v Ljubljano še S.A.R.S., s hiti Lutko, Buđav lebac in Perspektiva.
Read more
2
FESTIVAL URBANE KULTURE SLOVENIJA

»Kick off« dogodek festivala "Lublana je urbana" 30. 6. & 1. 7. 2017 @ več prizorišč, Ljubljana

KUD France Prešeren je včeraj gostil prvi preddogodek »kick off« projekta Festivala urbane kulture Slovenija, ki bo napolnil ljubljanske ulice in park Tivoli 30. 6. in 1. 7. Zbranim se je na sproščenem druženju predstavila skupina ICON, ki so jo kot lastno produkcijo festivala sestavili multiinštrumentalist, skladatelj in producent Denis Beganović (Areia, KayKay idr.), didžej Peter Vöröš ter pevka Sara Lah, njihov eklektični zvok pa je mešanica elektronike, rocka, punka, housa, drum & bassa, housa, ambientalne glasbe in iskrenih čustev. Icon bodo v sklopu Festivala urbane kulture 30. 6. na Kongresnem trgu premierno predstavila prvi album, ki bo izšel še letos.
Read more
3
ZAKLJUČIL SE JE PRVI #WELOVESOUND FESTIVAL

Zagreb je ta vikend bil gostitelj prvega mednarodnega festivala elektronske glasbe, Sonusovega #WELOVESOUND festivala, ki je v Zagrebu bil v petek, soboto in nedeljo na parih lokacijah. Par tisoč ljudi je plesalo ob boku enih od največjih imen svetovne elektronske glasbene scene, kar dva dneva in dve noči, kolikor je trajal festival.

Festival so odprli nastopi legende techno zvoka – Chris Liebinga v klubu Boogaloo i ene od največjih zvezd – Loco Dicea v klubu The Best Venue Hall. Ob Liebingu so nastopile še domače rezerve – Labud, Shipe, Senno, Matya in F.O.R.M. Live. Publiko so za Loco Dicea pripravili Marina Karamarko in Mimi. Oba partyja sta bila polna odlične atmosfere, velike količine pozitivne energije in ovacij publike, ki je bila navdušena nad nastopi izvajalcev.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>