Novosti

1
Sobotna Kurzschluss vročica z Erickom Morillom

Od latino ritmov v ‘rodni’ Kolumbiji, hip hop navdiha z ulic New Yorka in slovitih house zabav v klubih na Ibizi, le malo stvari v svetu glasbe in zabave je, pri katerih ameriški didžej Erick Morillo ne bi sodeloval.

23. novembra bo svojo mešanico vsega naštetega in še več pripeljal s seboj v Kurzschluss, kjer bo slovenskim oboževalcev ponudil glasbeno izkušnjo, ki jo je izpopolnjeval več kot 30 let. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim.
Read more
2
LEVIATHAN V DVORANI GUSTAF

Leviathan je amsterdamski dj in producent pri založbi Cenobite, ki je odprta platforma za eksperimentalno plesno glasbo.

Nekateri to glasbo imenujejo Trancecore ali Cenbit zvrst, nekateri pa Psycore (Psyhadelic Hardcore). Kot eden predstavnikov trših glasbenih ritmov je zapisan kot mešanica zvrsti Hardcore Break-beat Tekno Acid Psy Trance.
Read more
3
Klub K4: 31. sezono odpirajo MARKO NASTIĆ, vroča rezidentka BBC Radio 1 JAYDA G ter razstava Format 30K4

Zadnji avgustovski vikend spet odpira vrata najglasnejša ljubljanska klet.

V soboto bo Ljubljano razplesala kanadska disko kraljica in ekologinja Jayda G, petkovo nočno izmeno festivala #FUKSi pa bo vodil Marko Nastić. Restart bodo popestrili tudi razstava dizajna Format 30K4, Gramatikov after in še kar nekaj svežih gostov evropskega dometa.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>