Registriraj se!

Novosti

1
GLASBENI FESTIVAL STELLARBEAT PREDSTAVIL NOV HORIZONT ELEKTRONSKE GLASBE

MARIBOR, 25. junij 2018 – Z nastopom avstralske senzacije, edinstvenega Timmy Trumpeta, se je zaključila druga elektronska glasbena pustolovščina ob akumulacijskem jezeru Rogoza, StellarBeat Music Festival. Na 2 odrih se je v 3 nočeh zvrstilo več kot 40 DJ-jev, ki so poskrbeli da je vročina na plesišču iz dneva v dan rastla.

Na zadnji dan je pred več tisoč glavo množico stopil DJ, producent in instrumentalist Timmy Trumpet, ki je letos sploh prvič nastopal v Sloveniji. Njegov energičen nastop so spremljali fantastični posebni učinki ter dih jemajoča vizualna projekcija, ki so jo organizatorji skrbno skrivali do konca. Timmy Trumpet je, tako kot povsod kjer nastopa, tudi v Stellar Areni navdušil obiskovalce svojo edinstveno predstavo in pokazal, da je resnično eden izmed najbolj unikatnih DJ-ev na lestvici DJ Mag Top 100 ter dodobra razmigal noge in roke obiskovalcev.
Read more
2
POLETNI HITI SIGALE OGRELI MNOŽICO STELLARBEAT FESTIVALA

MARIBOR, 24. junij 2018 – StellarBeat Music Festival je ob akumulacijskem jezeru v Rogozi poskrbel za vroč dan, ki je minil v pristnih poletnih ritmih vrhunskega britanskega DJ-ja Sigala, dvojice, Vanillaz, drum & bass DJ-a Filipa Motovunskega in drugih. Obiskovalci so čez dan uživali na festivalski plaži, kar je pričaralo pravo počitniško atmosfero.

V zgodnjih jutranjih urah se je uspešno zaključil še drugi festivalski dan največjega elektronskega festivala StellarBeat. Premierno je poletno vzdušje pričaral vrhunski britanski DJ Sigala, ki že 2 leti velja za mojstra poletnih hitov. Sigala je množico spravil na noge s svojim hitom 'Lullaby', ki se zadnje čase vrti na vseh slovenskih radijskih postajah. Sigala je ob svojem prvem nastopu v Sloveniji tudi premierno zavrtel pesmi, ki so se znašle na novem, še neizdanem, albumu.
Read more
3
PRVI DAN STELLARBEAT FESTIVALA MINIL V RITMIH HOUSA IN TECHNA

MARIBOR, 23. junij 2018 – StellarBeat Music Festival se je po uspešni prvi misiji ponovno vrnil tja kjer se je vse začelo. Jezero Rogoza je prvi dan gostilo 12 umetnikov iz 5 držav, med njimi legendarnega Davida Moralesa. Otvoritev novega Undetected odra je privabila ljubitelje techna, v noč pa jih je popeljala hrvaška techno zvezdnica Insolate. Kljub nič kaj poletnemu vremenu so obiskovalci napolnili glasbeno areno.

Včeraj, 22. junija, se je akumulacijsko jezero Rogoza spremenilo v areno glasbenega popotovanja. Že drugo leto zapored, letos z dnevom več, se je tako pričel glasbeni festival, ki tudi letos ponuja kvalitetno elektronsko glasbo z izjemnimi vizualnimi učinki. Na največji elektronski oder v Sloveniji, je pred več tisoč glavo množico stopil legenda elektronske glasbe, z grammijem nagrajeni David Morales. Njegov prepoznavni zvok, ki ga izpopolnjuje že štiri desetletja je, dodobra ogrel množico pod odrom, kot pokušino pa jim je predstavil tudi svoj nov projekt DIRIDIM.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>