Registriraj se!

Novosti

1
EXIT Dance Arena močnejša kot kadarkoli prej!

Med 4. in 7. julijem bodo na istem mestu nastopili Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Jeff Mills, Amelie Lens, Maceo Plex, Boris Brejcha, Peggy Lee, Charlotte de Witte, Dax J... A to še ni vse!

Ko je svojo veliko vrnitev na enega največjih elektronskih odrov potrdil legendarni Carl Cox, so tudi številni drugi najbolj vroči artisti na koledar uvrstili nastop na unikatni Dance Areni v Novem Sadu. Exitova ekipa pa danes preseneča, saj še nikoli v zgodovini festivala ni tako hitro razkrila nastopajočih.
Read more
2
Maribor goes Hardcore v Dvorani Gustaf, Maribor

Dvorana Gustaf se bo ponovno zatresla pod najtršimi in najhitrejšimi ritmi Hardcore glasbe, ki ga prireja organizacija Factory of Sound. Kot je že v navadi, so tudi tokrat v goste povabili artiste, ki bodo skrbeli za najboljši izbor glasbe.

Tokratni gostje prihajajo iz Češke, gre za skupinski nastop ekipe Badtekk, ki so Rascal, Ven Delin, Kliky in Nikisha. V bok pa se jim bodo postavili slovenski borci, z ogrevanjem bo pričel Jawnan s svojim surovim setom. Zatem sledita dve bitki med že znanim dvojcem Banetom in Spranexom.
Read more
3
Darude bo zastopal Finsko na Evroviziji 2019

Producent epskega hita "Sandstorm" bo z vokalistom Sebastianom Rejmanom, zastopal svojo državo na letošnji Evroviziji. Med 8. in 22. februarjem, bo ta duo izdal tri nove skladbe, med katerimi bo ena izbrana za Evrovizijo. Skladba bo izbrana z pomočjo glasovov publike in skupne odločitve sodnikov.

"To je velik izziv za mene v več različnih smereh! Ko so me vprašali, če bi zastopal Finsko sem se kar prestrašil sprva, ampak nikoli ne bi rekel ne svoji državi! To je zelo velika čast, da bom del te izkušnje in imam samo pozitivna pričakovanja!" - je dejal Darude (pravo ime Ville Virtanen).
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>