Registriraj se!

Novosti

1
V Ljubljani prihaja pionir housa - ERICK MORILLO

Od kultiviranja house scene, ko je bila ta še globoko v podzemlju, nastopanja v najboljših klubih med New Yorkom, Miamijem in Ibizo, vodenja založbe Subliminal, odmevnih sodelovanj s Seanom "Diddy" Combsom in Tommyjem Leejem, ko didžeji še niso bili pop zvezde, do naskoka lestvic s hitom "I Like to Move It", ki ga je z epsko izvedbo v Madagaskarju med ikonične hite zapisal kralj Julien aka Sasha Baron Cohen - da sploh ne omenjamo razvrata, ki se ga ne bi sramoval niti Tony Montana ...

Mojster z latinskimi elementi prepojenega "ghetto housa", ERICK MORILLO, je dobitnik treh priznanj DJ Award za najboljšega house in še treh za najboljšega mednarodnega didžeja, v 36-letni karieri pa je zaznamoval plesno muziko kot le redki ustvarjalci. Od zlate dobe Ibize do vzpona mega festivalov. In še zanimivost: na newyorško sceno ga je porinil "Little" Louie Vega, potem ko ju je med snemanjem klasike Ride On The Rhythm spoznal takrat neznani pevec Marc Anthony.
Read more
2
Tradicionalni BOŽIČNI DJT BACK IN TIME

GROOVE COVERAGE v živo! DEAN ON THE MIKE vs. Dr. SILVANO DJ

Potem ko sta ikoni domače glasbene in radijske scene po desetletnem premoru skupaj nastopila za noč čarovnic, bosta z izbranimi plesnimi klasikami podložila še božič. Polno plesišče in odlična energija na največjem čarovniškem žuru v Ljubljani sta bila dovolj dobra motivacija, da bosta Dean On The Mike in Dr. Silvano DJ pod taktirko agencije Collegium Mondial Travel združila moči tudi za tradicionalni Božični Dee Jay Time, kjer bosta odvrtela izbrane klasike s kompilacij Power Mix in Beli album, ki so zaznamovali četrt stoletja programa DeeJay Tima na Radiu Salomon.
Read more
3
RITEM ČRTIC, VODE IN ČISTE JEBE

11. Ritem mladosti, tradicionalna zabava Hitradia Antena in agencije Collegim Mondial Travel, je spet postregel z zgodbo za sladokusce: ob superbendu Mi2 x Dan D, ki je navdušil z dvournim programom z gosti, pripravljenim prav za to priložnost, so Stožice sinoči razgibali še Alle Farben, S.A.R.S., Nipke, Trkaj & Challe Salle, Joker Out ter zmagovalci Cocktinega natečaja Attic Mist.

Skratka, ogrevanje za Knockout Ski Opening in CMT-eva silvestrovanja je uspelo! Čast odpiranja 'zimske klasike' je letos pripadla mladi skupini Attic Mist, za njimi pa so štafeto prevzeli tudi vse popularnejši mladci Joker Out. Prvi vrhunec so pripravil beograjski S.A.R.S. in z uspešnicami Lutka, Buđav lebac in Perspektiva že dobro ogreli občinstvo. Sledil je hip hop paket s plesno skupino Artifex, Nipkejem, Trkajem in 'laganim' Challetom Salletom, potem pa je prišla na vrsto glavna zgodba.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>