Registriraj se!

Novosti

1
Dubioza kolektiv 16. novembra v Kurzschlussu

Sarajevska zasedba se po dveh letih in razprodanem Kurzschluss koncertu vrača v Ljubljano. 16. novembra bo Dubioza kolektiv nastopila z novim albumom in za svoje slovenske oboževalce preigravala največje uspešnice kot so Kažu, Treba mi zraka, Himna generacije, No escape.

Po izjemnem festivalskem poletju, ko je Dubioza kolektiv otvorila Sziget festival in nastopila na več kot 30 festivalih in samostojnih koncertih, priljubljena zasedba prihaja v Kurzschluss. Spremljajte #Kurzschluss ter glasbene novosti na družbenih omrežjih Facebook, Instagram. Vstopnice so že naprodaj na prodajnih mestih Eventim.
Read more
2
Pričela se je omejena predprodaja vstopnic za enega iz med najboljših svetovnih festivalov v mesecu avgustu 2018!

Pred malo več kot mesec dni, se je zaključila 5.izdaja festivala Sonus, pa je že objavljen datum dogajanja Sonus festivala v letu 2018. Ta svetovno poznan festival se bo naslednjo leto odvijal med 19.8. in 23.8. v klubih že poznane plaže Zrče na otoku Pag.

Sonus festival vsako leto privabi smetano svetovne elektronske scene, kateri polnijo največje klube po svetu. Nastope Carl Coxa, Richie Hawtina, Solomuna, Loco Dicea, Joseph Capriatia, The Martinez Brothers, Marco Carola, so le eni iz med njih kateri so imeli obiskovalci možnost slišati to leto.
Read more
3
Najnovejša izdaja založbe Dejana Milićevića

Predstavljamo vam najnovejšo izdajo beograjske založbe Tit Zero Recordings, na kateri se nahajajo novi tool komadi vodilne sile založbe Dejana Milićevića ter dva zanimiva komada bosanskega virtuoza Danijela Kevića.

Po velikem uspehu “Summation” albuma nam Dejan ponuja 2 tool komada , ki sta izvedena live v kombinaciji Roland tr8, Maschine in mapiranja software-a v raw duhu house-techno žanra , ki bodo tudi največje kritike pripravili, da se premaknejo na plesišče. Danijel Kević, ki je pravo odkritje BIH scene, je s svojimi virtuoznimi komadi ob rahlem zasuku Tit Zero studia dodal dva dragulja, ki sta bila dovolj da nastane celina, ki zveni kot bi izhajala direktno iz Motor City-a, saj njegov analogni zvok zveni kot poslastica v stilu Leftfield house-a.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>