Registriraj se!

Novosti

1
PRIPRAVLJA SE SPEKTAKEL V ZAGREBU! V ZAGREB PRVIČ PRIHAJA LOCO DICE NA WE LOVE SOUND FESTIVAL

V Zagreb prvič prihaja na We Love Sound festival Loco Dice. Ta techno DJ in producent rojen v Düsseldorfu, je v samem vrhu svetovne smetane elektronske glazbe sigurno že več kot desetletje. Loco Dice si je ustvaril kariero in sodeluje z zvezdami kot so Snoop Dogg, Usher, Kelis in mnogi drugi.

Domača publika je imela možnost ga slišati že večkrat na Sonus festivalu, na otoku Pag, ampak v Zagrebu ga bomo imeli pa privilegij prvič slišati na We Love Sound festivalu. #WELOVESOUND festival se bo dogajal 2.in 3. junija v klubih Boogaloo, Johann Franck, Opera in The Best. Veliki open air party se bo odvijal v športnem parku Mladost na Savi v soboto, 3.junija od 12. do 24. ure. After party pod vodstvom Fuse ekipe bo pa 4.junija v klubu The Best Venue Hall.
Read more
2
Festival ULTRA EUROPE 2017

Največji jadranski glasbeni spektakel bo v peti izdaji spet gostil plejado vodilnih svetovnih klubskih mojstrov in kraljev radijskih valov. – Nastanitve prevoze in vstopnice v Sloveniji prodaja soorganizator, agencija Collegium Mondial Travel. Paketi so na voljo že od 189 eur - vključno s tridnevno festivalsko vstopnico.

Adam Beyer, Afrojack, Andrew Rayel, Armin van Buuren, Axwell Λ Ingrosso, Ben Gold, Carl Cox, David Gravell, David Guetta, Dr. Phunk, Elio Riso, Fedde Le Grand, Frank Walker, G.T.A., Hardwell, Heatbeat, Hector, Jay Hardaway, Jewelz & Sparks, Jon Rundell, Joseph Capriati, Julian Jordan, Kill The Buzz, Kura, Maddix, Manse, Marco Carola, MaRlo, Martin Garrix, Nic Fanciulli vs. Eats Everything, Nicole Moudaber, NLW, Ørjan Nilsen, Ravitez, Rødhåd, Ruben de Ronde b2b RODG, Sasha & John Digweed, Seth Troxler vs. Martinez Brothers, Sick Individuals, DJ Snake, Steve Aoki, Suyano Technasia, Tiësto, Tijana T in W&W so prva najavljena imena pete izdaje festivala Ultra Europe, ki bo Split obiskal med 14. in 16. julijem pot pa z regato in butičnimi zabavami nadaljeval še na otoke Brač, Hvar in Vis.
Read more
3
ŠTIRKA POVEZUJE NA DAN MLADOSTI

Mini festival s sejmom vinilov, odprtimi gramofoni, druženjem in pogovorom z ustvarajalci scene ter ikoničnim programom ob 28. rojstnem dnevu Kluba K4, ko se na mesto zločina po desetletju (z glasbeno poslastico) vrača tudi Umek.

Klub K4 pripravlja za 28. obletnico - vrata je, potem, ko so ga nekaj časa skvotali alternativci, odprl 25. maja leta 1989 - razgiban celodnevni program, ki bo povezal več generacij ustvarjalcev s Kersnikove 4. Popoldan bodo na ploščadi pred klubom sejem vinilov, odprti gramofoni, druženje in pogovor z ustvarjalci scene, zvečer pa se v glavno areno se po desetletju vrača Umek, ki se bo predstavil z doslej najdaljšo, štiriurno, izvedbo projekta Zeta Reticula.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>