Registriraj se!

Novosti

1
ŠE DEŽ NI MOGEL PREGNATI VEČ TISOČE MNOŽICE, KI JE PLESALA CELO NOČ NA#WELOVESOUND FESTIVALU NA JARUNU

SVETOVNE ZVEZDE RICARDO VILLALOBOS, THE MARTINEZ BROTHERS, SONJA MOONEAR IN JACKMASTER SO V ZAGREBU NAREDILI NOČ, KI SE JE BODO OBISKOVALCI SPOMINJALI ŠE DOLGO.

V soboto se je odvijala druga in zelo uspešna izvedba #WELOVESOUND festivala na zagrebškem jezeru Jarun. Še dež ni mogel pregnati več tisoče množice, ki je plesala celo noč. Zagrebška publika je bila dober gostitelj in dokazala kako je Zagreb zopet na dobri poti, da osvoji naslov najboljše evropske party destinacije.
Read more
2
PLESNI SPOPADI ZA 1.000€ *KUCHA CHASTI *URBANI OKUSI IZMENJAVA OBLAČIL IN IDEJ * ARTISH DELAVNICE * ZELENI OTOKI ...

Čez dva tedna (15. in 16. Junija) bo Festivala urbane kulture Slovenija - #FUKSi 2018, v Tobačna mestu v Ljubljani gostil glasbenike, kot so Umek, Morcheeba, Ten Walls, Matter, Sladica in Mike Vale.

A #FUKSi ni le muzika, ampak bo ponudil celo paleto ustvarjalnih, gurmanski, športnih, okoljsko in družbeno odgovornih vsebin. Popoldanski del festivala je brezplačen in primeren za obiskovalce vseh starosti, to pa je le izbor vsebin.
Read more
3
TIMMY TRUMPET, SIGALA IN DAVID MORALES NA FESTIVALU STELLARBEAT

Med 22. In 25. junijem se ob jezeru Rogoza pri Mariboru ponovno odpravljamo na elektronsko pustolovščino StellarBeat Music Festival. Na 2 odrih se bo v 3 vročih poletnih večerih zvrstilo več kot 40 DJ-jev, med njimi tudi velike zvezde elektronske glasbe Timmy Trumpet, Sigala, David Morales in drugi.

Glavno festivalsko dogajanje se bo odvijalo na ploščadi tik nad plažo, ki se bo vsak dan po 20. uri prelevila v ogromno areno, kjer se bodo velikani elektronske glasbe spopadli na največjem elektronskem odru v Sloveniji ter navduševali množico s svojimi glasbenimi kreacijami in posebnimi efekti. Program festivala je sestavljen tako, da bodo lahko pustolovci raziskali 6 različnih svetov elektronske glasbe.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>