Registriraj se!

Novosti

1
TUŠEV TEK BARV: ZA 5 LET 5 TOP 100 ZVEZD

Do 21. junija in 5. Tuševega teka barv na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani sta ostala le še dobra dva tedna. 10.000 tekačev je vstopnice za najbolj pisan tek ob koncu šolskega leta razgarabilo že pred meseci, bo pa zato na zabavi prostora za še enkrat toliko žurerjev.

Jubilejna izdaja TTB prinaša pet od stotih najbolj priljubljenih didžejev na svetu: štiri slovenske premiere, eno največjih svetovnih pop ikon zadnjega desetletja, serijskega ustvarjalca radijskih hitov, eno najbolj vročih dam na EDM sceni, duo, ki postavlja nova pravila v trancu in didžeja, ki se je prebil s Cristianom Ronaldom. Pa sploh še nismo prišli do najbolj razkošne odrske produkcije doslej, razširjenega prizorišča, nove okolju prijazne zasnove ... A tokrat so na vrsti DJ zvezde!
Read more
2
Festival Urbane Kulture Slovenija - #FUKSi 2019 predstavlja URBANI UTRIP

Potem ko je v prvih dveh izdajah postregel z eklektičnim naborom sodobnih muzik, ponudil izrazno in geografsko pester nabor domačih in mednarodnih ustvarjalcev pa tudi neglasbenih vsebin, #FUKSi - Festival urbane kulture Slovenija tudi v tretji izdaji sledi svoji začrtani poti...

na zadnji počitniški vikend (30. in 31. avgust) bo z dvema block partyjema v Tobačni (Röyksopp, David Morales, Sladica ft. DJ Zeds & friends, Pure Oldies idr.) spet dvignil urbani utrip prestolnice z zelenim, trajnostno naravnanim povezovanjem ustvarjalnih energij na odru in pod njim. Še prej pa se boste lahko v prestolnici in tudi zunaj nje podružili na različnih tematskih #FUKSi dogodkih. Prvi med njimi bo že to sredo, ponovitev in nadgradnja lanskega URBANEGA UTRIPA, ki je nastal v sodelovanju z B&B Hotel Ljubljana Park.
Read more
3
40.000 ljudi s festivala Sea Star poslalo v svet sporočilo ljubezni!

Festival, s katerim se je uradno začelo poletje, je navdušil. Naslednja postaja je festival Exit v Novem Sadu.

Ta vikend se je zaključil že tretji festival Sea Star v Umagu, ki je od četrtka do nedelje pritegnil 40.000 obiskovalcev in bil po mnenju mnogih najboljši do sedaj. Čeprav je mesec maj zaznamoval dež, je bilo tokrat v laguni Stella Maris sončno in najboljši uvod v poletje.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>