Registriraj se!

Novosti

1
SLOVENSKI VIBERATE POSTAVIL REKORD V ZBIRANJU KRIPTO SREDSTEV

Ljubljanska ekipa Viberate, ki razvija platformo za povezovanje glasbenikov in organizatorjev dogodkov, je v rekordnih 4 minutah in 42 sekundah zaključila zbiranje sredstev v kriptovalutah in tako v celoti dosegla svoj zastavljeni cilj.

V t.i. prvi ponudbi kripto kovancev (ICO) je Viberate prodal vseh 120 milijonov Vibe kovancev v vrednosti več kot 10 milijonov dolarjev, ki bodo 6. oktobra na voljo za trgovanje na LiveCoin.net kripto borzi. Gre za eno najuspešnejših globalnih kampanj množičnega financiranja doslej.
Read more
2
Zaključilo se je praznovanje 5.rojstnega dneva festivala Sonus!

Po 5 dnevih in noči, boat partyev in after partyev se je zaključilo praznovanje 5.rojstnega dneva festival Sonus. Sonus festival je spet dokazal, zakaj je eden iz med 10 najboljših festivalov v mesecu avgustu.

Na plaži Zrče je nastopilo več kot 60 artistov. Klubi Papaya, Aquarius in Kalypso so bili polni od začetka festivala, nedelje 20.avgusta do konca petka 25.avgusta. Zaključil se je že zdej z legendarnim after partyem v Kalypsu.
Read more
3
Prve fotografije superskupine DAN D x MI2

Stožice čakajo nov domači superbend, S.A.R.S in še dve svetovni imeni.

Po lanskem spektaklu s superskupino Siddharta x Big Foot Mama se bo letos pod okriljem Ritma mladosti 8. decembra desanta na Stožice lotil še en namensko za ta ustvarjalni izziv ustvarjen superbend: DAN D x MI2. Vemo že, da bo nastop ogreval srbski S.A.R.S, Collegium Mondial Travel in Radio Antena pa še skrivata imeni dveh tujih gostov, ki to poletje polnita veliko radijskega etra.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>