Novosti

1
LOVE PARADE 2009 odpade!

Prihaja še ena slaba novica za ljubitelje elektronske glasbe iz celega sveta, namreč, letošnja izvedba LOVEPARADE-a, ki bi se morala odviti v Bochumu je odpovedana.

Love parade Organizatorji in mestne oblasti so se odločile odpovedati cel festival oz. dogodek, v strahu, da bi ga obiskalo preveliko število ljudi, ker sami niso dorasli nalogi. Organizatorji so se odločili, da ne bodo iskali nove lokacije za LOVEPARADE 2009, ampak bodo takoj začeli z organiziranjem LOVEPARADE-a 2010.
Read more
2
Trance Energy 2009 – ekskluzivni izbor nastopajočih

V soboto, 7. marca se bo v Utrechtu zbralo približno 30.000 ljubiteljev glasbe in nekateri izmed njih bodo prepotovali tisoče kilometrov, da bi se udeležili zabave v prekipevajočem Jaarbeursu. Govorice se širijo že nekaj časa: katere umetnike lahko pričakujemo na 16. obletnici najbolj pomembnega trance dogodka na svetu?

Trance Energy 2009 Trance Energy ponuja štiri prizorišča, Mainstage, High Contrast, Classics in Future Stage, kjer se bodo za mešalnimi mizami zvrstila številna mednarodno uveljavljena umetniška imena. Letos na prizorišču Mainstage in prvič na Trance Energy nemški kralj trance glasbe - Paul van Dyke. Še več, na tem istem prizorišču bo nastopil tudi dvakratni zmagovalec prestižne DJ Mag top 100 in trenutno številka 1 na svetu, Armin van Buuren.
Read more
3
10, 9, 8 … doživeli smo novoletni Sensation White!

Natanko ob polnoči, 31. decembra 2008, je vrhunec svojega petdnevnega novoletnega potovanja New Year Extravaganza doživelo prek 250 tistih, ki smo tja iz Slovenije in Hrvaške potovali samo z enim razlogom – prebrati najdaljšo novoletno pravljico Sensation White. Skupaj z množico 40.000 obiskovalcev, prek 120 nastopajočih in cvetom izbranih DJ-jev smo v novo leto vstopili veličastno kot še nikoli.

newyear Za odhodno mesto vseh potnikov je organizacijska ekipa New Year Extravaganza izbrala grad Kodeljevo v Ljubljani, kar je bil že prvi znak, da bodo letošnja novoletna potovanja res nekaj posebnega. Soba za poker, Amore chill-out, soba, kjer so lahko potniki poležavali ob gledanju najnovejših filmskih uspešnic in seveda »main floor«, kjer sta nas v pravi tempo uvedla DJ Brlee in Mike Vale so krajšali urice čakanja na odhod. In ko smo začeli, smo začeli zares …
Read more