Registriraj se!

Novosti

1
Trance Energy 2009 – ekskluzivni izbor nastopajočih

V soboto, 7. marca se bo v Utrechtu zbralo približno 30.000 ljubiteljev glasbe in nekateri izmed njih bodo prepotovali tisoče kilometrov, da bi se udeležili zabave v prekipevajočem Jaarbeursu. Govorice se širijo že nekaj časa: katere umetnike lahko pričakujemo na 16. obletnici najbolj pomembnega trance dogodka na svetu?

Trance Energy 2009 Trance Energy ponuja štiri prizorišča, Mainstage, High Contrast, Classics in Future Stage, kjer se bodo za mešalnimi mizami zvrstila številna mednarodno uveljavljena umetniška imena. Letos na prizorišču Mainstage in prvič na Trance Energy nemški kralj trance glasbe - Paul van Dyke. Še več, na tem istem prizorišču bo nastopil tudi dvakratni zmagovalec prestižne DJ Mag top 100 in trenutno številka 1 na svetu, Armin van Buuren.
Read more
2
10, 9, 8 … doživeli smo novoletni Sensation White!

Natanko ob polnoči, 31. decembra 2008, je vrhunec svojega petdnevnega novoletnega potovanja New Year Extravaganza doživelo prek 250 tistih, ki smo tja iz Slovenije in Hrvaške potovali samo z enim razlogom – prebrati najdaljšo novoletno pravljico Sensation White. Skupaj z množico 40.000 obiskovalcev, prek 120 nastopajočih in cvetom izbranih DJ-jev smo v novo leto vstopili veličastno kot še nikoli.

newyear Za odhodno mesto vseh potnikov je organizacijska ekipa New Year Extravaganza izbrala grad Kodeljevo v Ljubljani, kar je bil že prvi znak, da bodo letošnja novoletna potovanja res nekaj posebnega. Soba za poker, Amore chill-out, soba, kjer so lahko potniki poležavali ob gledanju najnovejših filmskih uspešnic in seveda »main floor«, kjer sta nas v pravi tempo uvedla DJ Brlee in Mike Vale so krajšali urice čakanja na odhod. In ko smo začeli, smo začeli zares …
Read more
3
Najboljši festival jugovzhodne Evrope Exit tokrat praznuje 10. obletnico!

Začelo se je z glasbo kot sredstvom sprejemanja različnih in združevanja drugačnih. Exit je združil na sto tisoče mladih, ki so bili pripravljeni svet narediti boljši. Bili smo priča nenavadno pravljičnemu ambientu trdnjave iz srednjega veka, z nami je bilo več kot 500 izvajalcev na več kot 20 odrih.

Na Exitu so bila z nami zveneča imena, kot so: Beastie Boys, The Prodigy, Iggi Pop, Massive Attack, Moloko, Underworld, White Stripes, Slayer, Roni Size, Manu Chao, N*E*R*D, Sex Pistols, Frankie Knuckles, John Digweed, Eric Prydz, Carl Cox, Roger Sanchez, Sven Vath, Deep Dish, Laurent Garnier in številni drugi.
Read more