Novosti

1
Roger Sanchez se seli v Amnesio

Po večletnem sodelovanju s svetovno znanih klubom Pacha na Ibizi, se Roger Sanchez in njegov party brand ''Release Yourself'' seli v drug klub in sicer v Amnesio, prav tako na Ibizi.

sanchez Glavni razlog selitve rezidence je čas sprememb in iskanja novih izzivov. Zanimivo je, da se bodo njegove rezidentske noči odvijale ob torkih zvečer, skupaj z Armin van Buurnom, ki isti dan nastopa na svojih Armada večerih na glavnem floru.
Read more
2
Legendarni Paul Van Dyk odpira Papaya Day & Night Summer Festival

Dobitnik nominacij Grammy-ja, umetnik, svetovno znani DJ in producent prevladuje na elektronskih glasbenih lestvicah preteklih 10 let. Pojavlja se na top lestvicah okrog sveta, ter na največjih svetovnih festivalih.

pvd1 Po objavi nastopa svetovne št.1 DJ-a Armin Van Buuren-a v klubu Papaya (30.07.) je biu promocijski paket kart za dogodek razprodan v enem dnevu. Papaya Day & Night festival v klubu Papaya je v organizaciji ekipe kluba Papaye in agencije Seven EMPR zaslužen za izjemno populacijo destinacije po svetu, ter velikemu povecanju turistov zadnjih nekaj let.
Read more
3
Electronic Carnival 2009: Edinstveno doživetje prepleta elektronske glasbe in mističnega karnevala

Pogled skozi karnevalsko masko vam bo razkril svet, v katerega lahko vstopite le en dan v letu, v svet, ki ga skrbno skrivamo pred pogledi drugih. Ideja o edinstvenem doživetju prepleta elektronske glasbe in mističnega karnevala se je rodila že v letu 2007.

ec2009 Edinstvenost in inspiracija, združeni pod imenom Electronic Carnival, sta nastali skladno z željo po ustvarjanju dogodka, v katerem je maska nova identiteta, ki združuje predanost elektronski glasbi ter skrivnostni svetkarnevala.
Read more