Registriraj se!

Novosti

1
Legendarni Paul Van Dyk odpira Papaya Day & Night Summer Festival

Dobitnik nominacij Grammy-ja, umetnik, svetovno znani DJ in producent prevladuje na elektronskih glasbenih lestvicah preteklih 10 let. Pojavlja se na top lestvicah okrog sveta, ter na največjih svetovnih festivalih.

pvd1 Po objavi nastopa svetovne št.1 DJ-a Armin Van Buuren-a v klubu Papaya (30.07.) je biu promocijski paket kart za dogodek razprodan v enem dnevu. Papaya Day & Night festival v klubu Papaya je v organizaciji ekipe kluba Papaye in agencije Seven EMPR zaslužen za izjemno populacijo destinacije po svetu, ter velikemu povecanju turistov zadnjih nekaj let.
Read more
2
Electronic Carnival 2009: Edinstveno doživetje prepleta elektronske glasbe in mističnega karnevala

Pogled skozi karnevalsko masko vam bo razkril svet, v katerega lahko vstopite le en dan v letu, v svet, ki ga skrbno skrivamo pred pogledi drugih. Ideja o edinstvenem doživetju prepleta elektronske glasbe in mističnega karnevala se je rodila že v letu 2007.

ec2009 Edinstvenost in inspiracija, združeni pod imenom Electronic Carnival, sta nastali skladno z željo po ustvarjanju dogodka, v katerem je maska nova identiteta, ki združuje predanost elektronski glasbi ter skrivnostni svetkarnevala.
Read more
3
LOVE PARADE 2009 odpade!

Prihaja še ena slaba novica za ljubitelje elektronske glasbe iz celega sveta, namreč, letošnja izvedba LOVEPARADE-a, ki bi se morala odviti v Bochumu je odpovedana.

Love parade Organizatorji in mestne oblasti so se odločile odpovedati cel festival oz. dogodek, v strahu, da bi ga obiskalo preveliko število ljudi, ker sami niso dorasli nalogi. Organizatorji so se odločili, da ne bodo iskali nove lokacije za LOVEPARADE 2009, ampak bodo takoj začeli z organiziranjem LOVEPARADE-a 2010.
Read more