Registriraj se!

Novosti

1
Mayday 2009

Mayday je eden od najstarejših in najbol ocenjenih festivalov elektronske glasbe na svetu. Začelo se je leta 1991 z imenom 'Best Of House And Techno' z 5000 obiskovalci. Poleg klasičnega Mayday-a, ki se vsako leto organizira na 30. 04. obstaja tudi zimska verzija, ki se zadnjih par let odvija v Katowicah na Poljskem.

mayday Vsak Mayday ima svojo temo, ki iz leta v leto izmišljajo 'Members Of Mayday', Westbam in Klaus Jankuhn. Popularnost teh tem je ogromna. MayDay vključuje nastope najbolših glasbenikov na svetu, kot so Paul Van Dyk, Moby, The Prodigy, Jeff Mills, Carl Cox...
Read more
2
Sensation White tudi v Avstriji

Na uradni spletni strani Sensation White se je pojavila novica, da se bo 2.5.2009 v Avstriji odvil eden od letošnjih nepozabnih Sensation White dogodkov.

sw Tako bo Avstrija postala 18 država v kateri se je / bo odvil Sensation White. Sam dogodek se bo zgodil na Dunaju in sicer v dvorani Wiener Standhalle.
Read more
3
Roger Sanchez se seli v Amnesio

Po večletnem sodelovanju s svetovno znanih klubom Pacha na Ibizi, se Roger Sanchez in njegov party brand ''Release Yourself'' seli v drug klub in sicer v Amnesio, prav tako na Ibizi.

sanchez Glavni razlog selitve rezidence je čas sprememb in iskanja novih izzivov. Zanimivo je, da se bodo njegove rezidentske noči odvijale ob torkih zvečer, skupaj z Armin van Buurnom, ki isti dan nastopa na svojih Armada večerih na glavnem floru.
Read more