Novosti

1
Pokaži svoj talent v kranjskem Planetu Tuš

Mlada skupina ustvarjalnih, ambicioznih DJ-jev, ljubiteljev in podpornikov elektronske glasbe, združenih v društvo z imenom BMP, bo 20.02.2009 v Planetu TUŠ v Kranju izpeljala prvo, nikakor pa ne zadnji večji brezplačni dogodek letos!

talent Ker so mladi in ker se v njihovih glavah rojevajo vedno nove ideje, bodo tokrat na kupu zbrali najboljše neuveljavljene DJ-e iz cele Slovenije. Z zabavo 'Pokaži svoj talent' želijo neznanim DJ-jem dati možnost, da se predstavijo in jim tako dati novega zagona za nadaljnje ustvarjanje in razvijanje talenta.
Read more
2
Mayday 2009

Mayday je eden od najstarejših in najbol ocenjenih festivalov elektronske glasbe na svetu. Začelo se je leta 1991 z imenom 'Best Of House And Techno' z 5000 obiskovalci. Poleg klasičnega Mayday-a, ki se vsako leto organizira na 30. 04. obstaja tudi zimska verzija, ki se zadnjih par let odvija v Katowicah na Poljskem.

mayday Vsak Mayday ima svojo temo, ki iz leta v leto izmišljajo 'Members Of Mayday', Westbam in Klaus Jankuhn. Popularnost teh tem je ogromna. MayDay vključuje nastope najbolših glasbenikov na svetu, kot so Paul Van Dyk, Moby, The Prodigy, Jeff Mills, Carl Cox...
Read more
3
Sensation White tudi v Avstriji

Na uradni spletni strani Sensation White se je pojavila novica, da se bo 2.5.2009 v Avstriji odvil eden od letošnjih nepozabnih Sensation White dogodkov.

sw Tako bo Avstrija postala 18 država v kateri se je / bo odvil Sensation White. Sam dogodek se bo zgodil na Dunaju in sicer v dvorani Wiener Standhalle.
Read more