Novosti

1
Sensation White tudi v Švici

Na uradni spletni strani Sensation White se je pojavila novica, da se bo 23.5.2009 v Švici odvil eden od letošnjih nepozabnih Sensation White dogodkov.

sw Tako bo Švica postala 19 država v kateri se je / bo odvil Sensation
White. Sam dogodek se bo zgodil v Zurichu in sicer v dvorani Hallenstadion.
Read more
2
Moby, Justice in Daft Punk nominirani za Grammy-ja

Devetega februarja 2009 se bo v Staples Centru v Los Angelesu, Kaliforija, odvila že 51. podelitev glasbenih nagrad Grammy.

grammy V letošnjem letu so kar trije nominiranci v dance sekciji. Za najboljšo plesno skladbo je bil nominiran francoski duo Daft Punk, s skladbo "Harder Better Faster Stronger". Za najboljši plesni album je tokrat nominiran Moby z albumom "Last Night", francoski duo Justice pa je nominiran za najboljši remix s skladbo "Electric Feel".
Read more
3
Top DJ-ji za CD Dance4Life, Start Dancing and STOP AIDS

V Amsterdamu so 1. oktobra 2008 izdali prvi Dance4Life album. Zasluzek s prodajo CD-ja bo uporabljen za sofinanciranje Dance4Life solskih projektov v 20. državah. Projekt predstavlja prispevek k opolnomočenju mladih za lastno akcijo in izvajanje aktivnosti za jezitev širjenja virusa HIV in AIDS-a.

dancelife Za Dance4Life CD so glasbi donirali znani DJ-ji kot so Tiësto, Paul Van Dyk, Judge Jules (BBC Radio 1), Don Diablo, ATB, Darude in mnogi drugi. 19 izmed svetovno najpopularnejših DJ-jev in umetnikov je stopilo skupaj in ustvarilo album v podporo mladim. Z nakupom albuma lahko prispevate tudi vi!
Read more