Registriraj se!

Novosti

1
Moby na 10-tki Exita

Ameriški glasbenik Moby, ki je do zdaj po celem svetu prodal že preko 20 milijonov albumov, končno prihaja na Exit! Na praznovanju 10. obletnice bo nastopil v soboto, 11. julija, na glavnem odru. Hkrati je potrjen tudi After 2 program (na glavnem odru), kjer bodo nastopili Grandmaster Flash, Fabio i Andy C.

moby Marca lani je Moby izdal osmi studijski album Last Night, ki se je v zelo kratkem času povzpel na vrh svetovnih glasbenih lestvic in je bil hkrati nominiran na grammyja v kategoriji „Best Dance Album". Moby pravi, da je malce spremenjen zvok omenjenega albuma nastal pod vplivom njegovih številnih nastopov v vlogi DJ-a. Trenutno veliko časa preživlja v studiu, kjer pripravlja novi album in sodeluje pri številnih humanitarnih akcijah.
Read more
2
Barbara Tucker navdušena nad novim singlom ki je posnet za Papaya Day & Night kompilacijo

New Yorška house diva Barbara je z včerašnjim prihodom v Zagreb potrdila novo sodelovanje na Papaya Day & Night glasbenem projektu!

Hrvaški producentski par PlayOne (D'Knock & Fresh) sta okupirala Barbaro, sicer v glasbenem smislu. Po preteklem letu odličnega sodelovanja 'I found a place' za Papaya Day & Night vol.4 kompilaciji.
Read more
3
MTV WORLD STAGE in MTV PUSH

MTV bo z novima glasbenima pobudama gnal svetovno glasbeno sceno. MTV World Stage se bo začel v petek, 27. februarja 2009 z živim nastopomColdplay iz Tokia, MTV Push bo kot prve izvajalce podprl Metro Stationin White Lies.

mtv New York, London, Ljubljana, 10. februar 2009 – MTV Networks International je včeraj uradno oznanil začetek dveh novih glasbenih pobud – MTV World Stage in MTV Push; s katero želi izpostaviti svojo edinstveno vlogo v svetovnem svetu glasbe in preko katere bo povezal ljubitelje glasbe v eno veliko skupnost.
Read more