Registriraj se!

Novosti

1
EVIVA ESPAÑA: Nori road trip z InBoxom za 4 + 1 osebo

Registriraj se, odgovori na nagradno vprašanje in si prisluži divji prvomajski pobeg v Španijo!

eviva Si že bil v Španiji? Ja? Ne? Kakorkoli že … Če nisi bil v Španiji z nami, potem – nisi bil v Španiji. In pika. Ponujamo ti izjemno priložnost za road trip, kakršnega ne boš doživel nikjer drugje. Imamo kombi, imamo šoferja, imamo didžeja in imamo kamermana ter plačane stroške potovanja. Potrebujemo le še pet divjih žurerjev in žurerk, ki si bodo upali z nami med prvomajskimi počitnicami pobegniti na drug konec Evrope in namočiti rit v špansko morje. Ne obljubimo ti, da bodo to tvoje najboljše počitnice doslej, bo pa to definitivno izkušnja, ki ti jo bodo zavidali vsi prijatelji in te bo zaznamovala za celo življenje. In da ne bi slučajno kdo spregledal, kaj si počel med počitnicami, bomo to noro dogodivščino tudi posneli.
Read more
2
Ambasada Gavioli se vrača na pota stare slave...

Da, prav ste slišali... Po svetovnem spletu so se začele širiti govorice, da se najbolj priljubljen klub pri nas prenavlja...

slika Podpisali so tudi pogodbo z podjetjem Čistoča, ki bo za urejenost in čistočo kluba skrbelo z dežurnimi uslužbenci preko celotnih noči.. Skupina Boomerang Productions je to potrdila tudi z slikami...
Read more
3
Markus Schulz - Toronto 09

Po odličnih kompilacijah toku prejšnjega leta, Markus Schluz poleg tega da se je povzpel na sam svetovni vrh, je svoje CD-je spremenil v kult. Po odličnih predhodnih izdanj (Ibiza, Miami, Amsterdam) sledi nova lokacija in inspiracija - Toronto.

toronto09 Novih 30 komadou označenih progressivnih in trance zvokov, bo prevledovalo tudi na tej kompilaciji - tako nas je navadil. Markus Schulz je že leta v tem poslu in si zasluži biti na visokem položaju v svetu elektronske glasbe (št. 8 v DJ Mag magazinu). Za seboj ima fenomenalni label 'Coldharbor Recordings', ki že več let predstavljajo nova in njemu posvečena izdanja komadov na dvournemu Global DJ Broadcast radio show. Uradni datum izdaje te kompilacije je že označen. Tako kot vsi zadnji Markusovi izdelki v prejšnjih 5-ih letih izhajajo na Armada Music.
Read more