Registriraj se!

Novosti

1
Dave Clarke v INBOX-u!

Kralj techno in electro glasbe, legendarni Dave Clarke bo nastopil 2.5 v Inboxu.

daveclark Kot avtor in DJ je vedno dobro sprejet v klubih in na festival po svetu. Zadnja leta živi v Amsterdamu, kjer aktivno sodeluje v organizaciji ADE-a, sestavljenega z vrhunskimi imeni, kot pomoc mladim talentom.
Read more
2
V LJUBLJANO PRIHAJA PRESTIŽNO ZBIRALIŠČE SVETOVNEGA JET-SETA

Osredji prireditveni prostor v prestolnici, InBox bo za eno čarobno noč postal najprestižnejši klub na svetu.

pacha Tam se bo prvič v regiji predstavila ibiška Pacha, priljubljeno zbirališče globalnega jet-seta, s franšizami od New Yorka in Londona do Buenos Airesa in Marakeša. V Pachi so pečat pustili kralji razvrata, George Michael, Boy George in Freddie Mercury; za svoj poligon jo uporablja P. Diddy, tam se redno šopiri Paris Hilton, poleti pa po bobnih razbija Pamelin Tommy Lee ; spregledati ne gre niti ekstravagantnih žurov Mickove hčere Jade Jagger, rezidenčnih večerov vseh vodilnih hišnih mojstrov, od Švedske hišne mafije, založbe Defected, Sharama in Ericka Morilla do češnje ne vrhu te sladke čokoladne torte, serije F*** Me I'm Famous zakoncev Cathy in Davida Guette. Skratka, v Ljubljano prihaja dragulj ibiškega nočnega življenja.
Read more
3
KUD TECHNOLOGIA predstavlja NATEČAJ ZA NAJPERSPEKTIVNEJŠEGA NEUVELJAVLJENEGA TECHNO/MINIMAL DJ-A

KUD Technologia objavlja natečaj za najperspektivnejšega neuveljavljenega techno / minimal dj-a. Izbran bo na podlagi mnenja strokovne komisije, ki bo ocenila predstavitveni mix (doma ali javno); glasbeno zgodbo, tehniko miksanja…

kud Posnetek mora biti dolg najmanj 45 in največ 60 minut in mora biti v formatu mp3.
Posnetke bosta ocenjevala dj-a in producenta z dolgoletnimi izkušnjami na področju elektronske glasbe: Tadej Šulgaj a.k.a. Techfreak in Dario Perić a.k.a. Addity.
Read more