Registriraj se!

Novosti

1
Kosheen, Kiril Džajkovski in ostali na Urban Festivalu 2009

Plečnikove Križanke bodo zadnjo soboto v mesecu juniju gostile enega izmed vrhuncev letošnjega glasbenega poletja – URBAN FESTIVAL 2009.

uf09 Urbani festival prinaša svež glasbeni veter v jadra razgretega vzdušja v Ljubljani. Festival urbane umetnosti, kulture, glasbe in vsega, iz česar sestoji bogat mestni utrip, je namenjen široki množici, ki rada prisluhne kakovostni glasbi.
Read more
2
Ekskluzivno iz Sarajeva: TIESTO JE NAVDUŠIL SARAJEVSKI CENTER SKENDERIJA

Minuli petek je Tiësto nastopil v sarajevskem centru Skenderija v dvorani Mirza Delibašić, kjer je popolnoma obnorel približno 5.000 glavo množico.

tiesto Njegov nastop so že kakšna dva tedna prej zaznamovale govorice, da koncerta sploh ne bo, vendar so bila namigovanja neresnična, kar je Tiësto tudi sam potrdil na svoji uradni spletni strani.
Read more
3
Tiesto z zasebnim letalom iz Ibize v Ljubljano!

Tiesto se bo v Ljubljano 24. junija pripeljal naravnost iz Ibize, kjer ima že drugo leto zapored v klubu Privilege rezervirane ponedeljkove večere. Obljublja, da bo prišel na Gospodarsko razstavišče poln energije in napoveduje spektakel.

tiesto Ljubljenec množic, ki je znan po svojih megalomanskih nastopih, tudi v Sloveniji ne bo naredil izjeme. V Ljubljani bo nastopil z Unlimited production ekipo, ki bo poskrbela, da se bo Gospodarsko razstavišče za eno noč spremenilo v najbolj vroče središče dogajanja v mestu. Dvorano bodo namreč okupirali z 180.000W LAcoustics zvočne moči, 100 robotoriziranimi svetlobnimi lučmi, 90m2 površin LED zaslonov ter posebnimi efekti z vizualizacijami.
Read more