Registriraj se!

Novosti

1
Electronic Carnival 2009: Edinstveno doživetje prepleta elektronske glasbe in mističnega karnevala

Pogled skozi karnevalsko masko vam bo razkril svet, v katerega lahko vstopite le en dan v letu, v svet, ki ga skrbno skrivamo pred pogledi drugih. Ideja o edinstvenem doživetju prepleta elektronske glasbe in mističnega karnevala se je rodila že v letu 2007.

ec2009 Edinstvenost in inspiracija, združeni pod imenom Electronic Carnival, sta nastali skladno z željo po ustvarjanju dogodka, v katerem je maska nova identiteta, ki združuje predanost elektronski glasbi ter skrivnostni svetkarnevala.
Read more
2
LOVE PARADE 2009 odpade!

Prihaja še ena slaba novica za ljubitelje elektronske glasbe iz celega sveta, namreč, letošnja izvedba LOVEPARADE-a, ki bi se morala odviti v Bochumu je odpovedana.

Love parade Organizatorji in mestne oblasti so se odločile odpovedati cel festival oz. dogodek, v strahu, da bi ga obiskalo preveliko število ljudi, ker sami niso dorasli nalogi. Organizatorji so se odločili, da ne bodo iskali nove lokacije za LOVEPARADE 2009, ampak bodo takoj začeli z organiziranjem LOVEPARADE-a 2010.
Read more
3
Trance Energy 2009 – ekskluzivni izbor nastopajočih

V soboto, 7. marca se bo v Utrechtu zbralo približno 30.000 ljubiteljev glasbe in nekateri izmed njih bodo prepotovali tisoče kilometrov, da bi se udeležili zabave v prekipevajočem Jaarbeursu. Govorice se širijo že nekaj časa: katere umetnike lahko pričakujemo na 16. obletnici najbolj pomembnega trance dogodka na svetu?

Trance Energy 2009 Trance Energy ponuja štiri prizorišča, Mainstage, High Contrast, Classics in Future Stage, kjer se bodo za mešalnimi mizami zvrstila številna mednarodno uveljavljena umetniška imena. Letos na prizorišču Mainstage in prvič na Trance Energy nemški kralj trance glasbe - Paul van Dyke. Še več, na tem istem prizorišču bo nastopil tudi dvakratni zmagovalec prestižne DJ Mag top 100 in trenutno številka 1 na svetu, Armin van Buuren.
Read more