Registriraj se!

Novosti

1
Ekskluzivno iz Sarajeva: TIESTO JE NAVDUŠIL SARAJEVSKI CENTER SKENDERIJA

Minuli petek je Tiësto nastopil v sarajevskem centru Skenderija v dvorani Mirza Delibašić, kjer je popolnoma obnorel približno 5.000 glavo množico.

tiesto Njegov nastop so že kakšna dva tedna prej zaznamovale govorice, da koncerta sploh ne bo, vendar so bila namigovanja neresnična, kar je Tiësto tudi sam potrdil na svoji uradni spletni strani.
Read more
2
Tiesto z zasebnim letalom iz Ibize v Ljubljano!

Tiesto se bo v Ljubljano 24. junija pripeljal naravnost iz Ibize, kjer ima že drugo leto zapored v klubu Privilege rezervirane ponedeljkove večere. Obljublja, da bo prišel na Gospodarsko razstavišče poln energije in napoveduje spektakel.

tiesto Ljubljenec množic, ki je znan po svojih megalomanskih nastopih, tudi v Sloveniji ne bo naredil izjeme. V Ljubljani bo nastopil z Unlimited production ekipo, ki bo poskrbela, da se bo Gospodarsko razstavišče za eno noč spremenilo v najbolj vroče središče dogajanja v mestu. Dvorano bodo namreč okupirali z 180.000W LAcoustics zvočne moči, 100 robotoriziranimi svetlobnimi lučmi, 90m2 površin LED zaslonov ter posebnimi efekti z vizualizacijami.
Read more
3
ZAKLJUČNI INTOSOMETHING V K4: ANJA SCHNEIDER & SEBO K

Ekipa Intosomething bo letošnjo serijo svojih dogodkov v Klubu K4 v petek, 15. maja, zaključila v velikem slogu, saj bodo v Ljubljano pripeljali Anjo Schneider, eno najpomembnejših in najbolj spoštovanih didžejk na svetu, ustanoviteljico založbe Mobilee in nasploh zelo vsestransko damo elektronike z brezhibnim glasbenim okusom, katere pojava in persona na ljudi delujeta kot magnet. Pridružil se ji bo založbeni kolega Sebo K, ki je v zadnjem času, prav s pomočjo Anje in njene založbe, postal neustavljiva sila na področju elektronske plesne glasbe, čeprav je na sceni prisoten že od zgodnjih 90-ih.

anja Anja Schneider je svojo pot začela kot producentka na znamenitem KissFM radiu in Fritz radiu, pozornost širše javnosti pa je zbudila s svojo zdaj že legendarno oddajo Dance Under the Blue Moon, čemur je sledil bliskovit vzpon med najbolj cenjene in zaželene ustvarjalce tech-house in minimal elektronske glasbe. Anjo odlikuje redka kombinacija naravnega talenta, izredne delavnosti in očarljive osebnosti, zaradi katere se zanjo kot didžejko grebejo na vseh koncih sveta. Redna gostja je v klubih, kot so Fabric, Fuse, Rex in Goa Madrid, kot rezidenčna didžejka pa je "doma" v berlinskih klubih Watergate ter Weekend.
Read more