Registriraj se!

Novosti

1
Top DJ-ji za CD Dance4Life, Start Dancing and STOP AIDS

V Amsterdamu so 1. oktobra 2008 izdali prvi Dance4Life album. Zasluzek s prodajo CD-ja bo uporabljen za sofinanciranje Dance4Life solskih projektov v 20. državah. Projekt predstavlja prispevek k opolnomočenju mladih za lastno akcijo in izvajanje aktivnosti za jezitev širjenja virusa HIV in AIDS-a.

dancelife Za Dance4Life CD so glasbi donirali znani DJ-ji kot so Tiësto, Paul Van Dyk, Judge Jules (BBC Radio 1), Don Diablo, ATB, Darude in mnogi drugi. 19 izmed svetovno najpopularnejših DJ-jev in umetnikov je stopilo skupaj in ustvarilo album v podporo mladim. Z nakupom albuma lahko prispevate tudi vi!
Read more
2
Pokaži svoj talent v kranjskem Planetu Tuš

Mlada skupina ustvarjalnih, ambicioznih DJ-jev, ljubiteljev in podpornikov elektronske glasbe, združenih v društvo z imenom BMP, bo 20.02.2009 v Planetu TUŠ v Kranju izpeljala prvo, nikakor pa ne zadnji večji brezplačni dogodek letos!

talent Ker so mladi in ker se v njihovih glavah rojevajo vedno nove ideje, bodo tokrat na kupu zbrali najboljše neuveljavljene DJ-e iz cele Slovenije. Z zabavo 'Pokaži svoj talent' želijo neznanim DJ-jem dati možnost, da se predstavijo in jim tako dati novega zagona za nadaljnje ustvarjanje in razvijanje talenta.
Read more
3
Mayday 2009

Mayday je eden od najstarejših in najbol ocenjenih festivalov elektronske glasbe na svetu. Začelo se je leta 1991 z imenom 'Best Of House And Techno' z 5000 obiskovalci. Poleg klasičnega Mayday-a, ki se vsako leto organizira na 30. 04. obstaja tudi zimska verzija, ki se zadnjih par let odvija v Katowicah na Poljskem.

mayday Vsak Mayday ima svojo temo, ki iz leta v leto izmišljajo 'Members Of Mayday', Westbam in Klaus Jankuhn. Popularnost teh tem je ogromna. MayDay vključuje nastope najbolših glasbenikov na svetu, kot so Paul Van Dyk, Moby, The Prodigy, Jeff Mills, Carl Cox...
Read more