Registriraj se!

Novosti

1
WOODSHOCK 09: SELITEV V ZELENI GAJ

Domači ljubitelji elektronske plesne glasbe, ki prisegajo na rekreacijo pod milim nebom, imajo vse manj možnosti za celonočne plesne maratone.

woodshock Vrzel je v zadnjih letih še najbolje zapolnil festival WoodShock, naslednjik nepozabnih serij Meet Me in Sindustry, ki se letos iz idilične gozdne jase pri Ljubljani seli v Zeleni gaj na vipavskem, kjer se je vse skupaj tudi začelo.
Read more
2
TIESTO V LJUBLJANI – VISOKI STANDARDI VARNOSTI

Varnost je na tovrstnih dogodkih najpomembnejša, kar se zavedajo tudi organizatorji, ki se že vneto pripravljajo na nastop Tiësta.

tiesto Za enega najbolj vplivnih DJ-jev na svetu bo tako poskrbelo 40 varnostnikov podjetja Nova panorama, reševalci in terenska skupina Drog Art.
Read more
3
Kosheen, Kiril Džajkovski in ostali na Urban Festivalu 2009

Plečnikove Križanke bodo zadnjo soboto v mesecu juniju gostile enega izmed vrhuncev letošnjega glasbenega poletja – URBAN FESTIVAL 2009.

uf09 Urbani festival prinaša svež glasbeni veter v jadra razgretega vzdušja v Ljubljani. Festival urbane umetnosti, kulture, glasbe in vsega, iz česar sestoji bogat mestni utrip, je namenjen široki množici, ki rada prisluhne kakovostni glasbi.
Read more