Registriraj se!

Novosti

1
Markus Schulz - Toronto 09

Po odličnih kompilacijah toku prejšnjega leta, Markus Schluz poleg tega da se je povzpel na sam svetovni vrh, je svoje CD-je spremenil v kult. Po odličnih predhodnih izdanj (Ibiza, Miami, Amsterdam) sledi nova lokacija in inspiracija - Toronto.

toronto09 Novih 30 komadou označenih progressivnih in trance zvokov, bo prevledovalo tudi na tej kompilaciji - tako nas je navadil. Markus Schulz je že leta v tem poslu in si zasluži biti na visokem položaju v svetu elektronske glasbe (št. 8 v DJ Mag magazinu). Za seboj ima fenomenalni label 'Coldharbor Recordings', ki že več let predstavljajo nova in njemu posvečena izdanja komadov na dvournemu Global DJ Broadcast radio show. Uradni datum izdaje te kompilacije je že označen. Tako kot vsi zadnji Markusovi izdelki v prejšnjih 5-ih letih izhajajo na Armada Music.
Read more
2
Moby na 10-tki Exita

Ameriški glasbenik Moby, ki je do zdaj po celem svetu prodal že preko 20 milijonov albumov, končno prihaja na Exit! Na praznovanju 10. obletnice bo nastopil v soboto, 11. julija, na glavnem odru. Hkrati je potrjen tudi After 2 program (na glavnem odru), kjer bodo nastopili Grandmaster Flash, Fabio i Andy C.

moby Marca lani je Moby izdal osmi studijski album Last Night, ki se je v zelo kratkem času povzpel na vrh svetovnih glasbenih lestvic in je bil hkrati nominiran na grammyja v kategoriji „Best Dance Album". Moby pravi, da je malce spremenjen zvok omenjenega albuma nastal pod vplivom njegovih številnih nastopov v vlogi DJ-a. Trenutno veliko časa preživlja v studiu, kjer pripravlja novi album in sodeluje pri številnih humanitarnih akcijah.
Read more
3
Barbara Tucker navdušena nad novim singlom ki je posnet za Papaya Day & Night kompilacijo

New Yorška house diva Barbara je z včerašnjim prihodom v Zagreb potrdila novo sodelovanje na Papaya Day & Night glasbenem projektu!

Hrvaški producentski par PlayOne (D'Knock & Fresh) sta okupirala Barbaro, sicer v glasbenem smislu. Po preteklem letu odličnega sodelovanja 'I found a place' za Papaya Day & Night vol.4 kompilaciji.
Read more