Registriraj se!

Novosti

1
The Prodigy se vračajo na Exit!

Trenutno najbolj iskan elektronski bend The Prodigy se letos vrača na festival Exit.

Exit Na 10-letki bodo nastopili na glavnem odru, in sicer v nedeljo, 12. julija. The Prodigy so trenutno na svetovni turneji, na kateri promovirajo novi album Invaders Must Die, ki se je pred kratkim povzpel na 1. mesto britanske lestvice albumov.
Read more
2
Dave Clarke v INBOX-u!

Kralj techno in electro glasbe, legendarni Dave Clarke bo nastopil 2.5 v Inboxu.

daveclark Kot avtor in DJ je vedno dobro sprejet v klubih in na festival po svetu. Zadnja leta živi v Amsterdamu, kjer aktivno sodeluje v organizaciji ADE-a, sestavljenega z vrhunskimi imeni, kot pomoc mladim talentom.
Read more
3
V LJUBLJANO PRIHAJA PRESTIŽNO ZBIRALIŠČE SVETOVNEGA JET-SETA

Osredji prireditveni prostor v prestolnici, InBox bo za eno čarobno noč postal najprestižnejši klub na svetu.

pacha Tam se bo prvič v regiji predstavila ibiška Pacha, priljubljeno zbirališče globalnega jet-seta, s franšizami od New Yorka in Londona do Buenos Airesa in Marakeša. V Pachi so pečat pustili kralji razvrata, George Michael, Boy George in Freddie Mercury; za svoj poligon jo uporablja P. Diddy, tam se redno šopiri Paris Hilton, poleti pa po bobnih razbija Pamelin Tommy Lee ; spregledati ne gre niti ekstravagantnih žurov Mickove hčere Jade Jagger, rezidenčnih večerov vseh vodilnih hišnih mojstrov, od Švedske hišne mafije, založbe Defected, Sharama in Ericka Morilla do češnje ne vrhu te sladke čokoladne torte, serije F*** Me I'm Famous zakoncev Cathy in Davida Guette. Skratka, v Ljubljano prihaja dragulj ibiškega nočnega življenja.
Read more