Registriraj se!

Novosti

1
Tomy DeClerque - Loky EP release

Dejstva! Tomy DeClerque je v prvi obliki zelo prijetna oseba

Tomy Potem ste verjetno že obveščeni, da Tomy DeClerque stoji za nekaterimi nepogrešljivimi, prvo-razrednimi made in Slovenija techno skladbami.
Read more
2
Kreativni izziv Paula Oakenfolda

Posnemi komad in srečaj enega najvplivnejših producentov na svetu.

paul 20. avgusta bo v Stožicah nastopila kraljica popa Madonna. Z njo pa prihaja k nam tudi Paul Oakenfold, eden najvplivnejših producentov na svetu. Po ogrevanju koncerta bo s svojim klubskim DJ-setom nastopil na afterju v InBoxu, kjer bomo do trem glasbenikom, producentom ali pevcem omogočili kratko srečanje z njim.
Read more
3
UMEK: Umek? Hell Yeah!

Uroš Umek aka DJ UMEK aka UMEK je glasbenik, DJ, remikser in producent, za katerim je petnajst let ustvarjanja na glasbenem področju.

umek V svoji karieri je izdal okoli 150 single plošč oziroma več kot 600 (!) pesmi, sodeloval s svetovnimi zvezdami kot so Depeche Mode, Tiesto, Laibach, Carl Cox in mnogimi drugimi, ter večkrat prepotoval svet, saj vsak vikend predstavlja svojo vizijo inovativne elektronske glasbe v katerem od popularnih klubov ali na festivalu pred več-desettisočglavo množico. Zato ga po pravici imenujejo tudi tehno ikona, originalni ambasador elektronske glasbe, in ne nazadnje ‘Fotr’…
Read more