Registriraj se!

Novosti

1
Pripravite se na spektakel - v Ljubljano prihaja Tiesto!

Na Gospodarskem razstavišču se bo 24. junija zgodil velik spektakel. V Ljubljano namreč prihaja eden najbolj vplivih DJ-jev na planetu - Tiësto.

tiesto Gre za tehnično enega najbolj zahtevnih, najdražjih in razvajenih izvajalcev na svetu, vendar je edini, ki mu pred svoje ime ni več potrebno postaviti predznaka DJ, saj je svojo kariero zaznamoval s številnimi mejnimi dosežki.
Read more
2
Natečaj za kompilacijo PAPAYA DAY&NIGHT vol.5 za glasbene producente

Klub Papaya razpisuje natečaj za glasbene producente. Pošlji tudi ti svojo skladbo in si pribori mesto na novi ekskluzivni glasbeni kompilaciji Papaya Day & Night vol. 5.

contest Svetovni trendi kažejo, da znani klubi in glasbeniki sodelujejo tudi pri izdaji glasbenih kompilacij. Glasba je namreč tista, ki sproži dobro zabavo, in če k temu dodamo še dober klub ter njegovo lokacijo dobimo idealno kombinacijo.
Dobro znana glasbena kompilacija Café del Mar je v preteklem letu doživela že svojo 30. izdajo, prav tako pa je Café del Mar že več kot deset let popularno mesto v San Antoniju na Ibizi. Drugi tak primer predstavlja Budha bar kompilacija in istoimenski bar v Parizu, ki je že nekaj časa bolj obiskan kot nekateri pariški muzeji.
Read more
3
ELEMENTS: MARCEL DETTMANN & MOVE D

Zaključni sezonski večer serije s pravim, umazanim berlinskim technom in njegovim kraljem Dettmannom, naravnost iz legendarnega kluba Berghain

elements LJUBLJANA – V petek, 24. aprila, se bo v Klubu K4 odvil poslednji večer iz serije Elements to sezono in s svojim zadnjim gostom več kot upravičil svoj techno sloves – iz razvpitega berlinskega kluba Berghain/Panoramabar se bo v naše katakombe na Kersnikovi 4 spustil MARCEL DETTMANN, trenutno najbolj vroče ime nemškega techna, ustvarjalec najboljšega uradnega mixa leta 2008 po mnenju Resident Advisorja ter človek, ki techno definira takole: "Techno JE umazan. Ko prideš domov s partija, bi moral bili umazan. Tvoje kavbojke so usrane, smrdiš po cigaretah in si ves prešvican. To je techno."
Read more