Registriraj se!

Novosti

1
SLOVENCI SE MESECA JULIJA SELIMO NA PAG

Festival Papaya Day & Night je tudi letos razlog, da se bo na otok Pag najmanj za 4 dni »preselilo« približno 30. 000 mladih iz celega sveta, ki si želijo le nepozabne zabave in dobre glasbe.

zrce Plažo Zrće med 15. in 18. julijem okupira glasbena smetana elektronske glasbene scene. Organizatorji Papaya Day & Night festivala, ki letos poteka že peto leto, so tudi letos svojim obiskovalcem pripravili nekaj novosti.
Read more
2
Exit izvajalci med najboljšimi!

Da bo 10-letka festivala Exit letos res nekaj posebnega, je mogoče sklepati tudi iz aktualne britanske lestvice albumov.

Exit Med prvimi šestnajstimi mesti, so kar štirje albumi glasbenikov, ki jih boste lahko videli in slišali na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu.
Read more
3
Dvojni Spektakel Tiesta v Ljubljani

Zaradi velikega povpraševanja in enem že razprodanem nastopu Tiësta se je organizatorjem uspelo dogovoriti za ŠE EN TERMIN.

tiesto Tiësto, mojster spektakla in veliki ljubljenec množic, bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani nastopil tudi v ČETRTEK, 25. JUNIJA. Svojo vstopnico si boste v predprodaji lahko zagotovili že ta petek, 5. junija.
Read more