Registriraj se!

Novosti

1
ELEMENTS: MARCEL DETTMANN & MOVE D

Zaključni sezonski večer serije s pravim, umazanim berlinskim technom in njegovim kraljem Dettmannom, naravnost iz legendarnega kluba Berghain

elements LJUBLJANA – V petek, 24. aprila, se bo v Klubu K4 odvil poslednji večer iz serije Elements to sezono in s svojim zadnjim gostom več kot upravičil svoj techno sloves – iz razvpitega berlinskega kluba Berghain/Panoramabar se bo v naše katakombe na Kersnikovi 4 spustil MARCEL DETTMANN, trenutno najbolj vroče ime nemškega techna, ustvarjalec najboljšega uradnega mixa leta 2008 po mnenju Resident Advisorja ter človek, ki techno definira takole: "Techno JE umazan. Ko prideš domov s partija, bi moral bili umazan. Tvoje kavbojke so usrane, smrdiš po cigaretah in si ves prešvican. To je techno."
Read more
2
The Prodigy se vračajo na Exit!

Trenutno najbolj iskan elektronski bend The Prodigy se letos vrača na festival Exit.

Exit Na 10-letki bodo nastopili na glavnem odru, in sicer v nedeljo, 12. julija. The Prodigy so trenutno na svetovni turneji, na kateri promovirajo novi album Invaders Must Die, ki se je pred kratkim povzpel na 1. mesto britanske lestvice albumov.
Read more
3
Dave Clarke v INBOX-u!

Kralj techno in electro glasbe, legendarni Dave Clarke bo nastopil 2.5 v Inboxu.

daveclark Kot avtor in DJ je vedno dobro sprejet v klubih in na festival po svetu. Zadnja leta živi v Amsterdamu, kjer aktivno sodeluje v organizaciji ADE-a, sestavljenega z vrhunskimi imeni, kot pomoc mladim talentom.
Read more