Registriraj se!

Novosti

1
Oldies Goldies with Umek & Valentino Kanzyani razprodan! Ponovitev: dan prej - 29.01.2010!

Ker želimo da se lahko v Ambasadi brezskrbno zabavate tudi vi, smo število vstopnic omejili, tako da kart za sobotni dogodek ne bo moč kupiti niti na dan prireditve

Oldies Spoštovani, z novo sezono Fetch The Vibe dogodkov v Izolski Ambasadi Gavioli nam je že s prvim napovedanim dogodkom uspelo potolči rekorde in razprodati dogodek v ekstremno kratkem času.
Read more
2
Obvestilo: Mondial Clubbing with Alex Gaudino

Club InBox Vam sporoča, da jim je vseeno uspelo zagotoviti italijanskega zvezdnika Alexa Gaudina, avtorja uspešnic kot so Destination Unknown, Little Love, Watch Out, I Love Rock & Roll in Take Me Down na prvotno oglaševani datum - torej, v soboto 23. januarja.

gaudino Lastnik ene najvplivnejših plesnih založb na svetu je edini italijanski lovec na hite, ki je že dvakrat osvojl vrh britanske lestvice singlov (Black Legend: Trouble With Me in Tamperer ft. Maya: Feel It).
Read more
3
Exit, InMusic in Hartera v konkurenci za nagrade

Exit je v kategoriji Best Major Festival nominiran v najožjem izboru s še devetimi največjimi evropskimi festivali.

Awards Exit festival je napredoval v drugi krog izbora za najboljši evropski festival v okviru European Festival Awards, ki ga organizira online portal Virtual Festivals Europe in združenje 56 evropskih festivalov Yourope.
Read more