Registriraj se!

Novosti

1
DANCE REPUBLIC POSKRBEL ZA REVOLUCIJO

Napovedi o revoluciji so bile uresničene. Dogodek Dance Republic Revolution je sinoči zatresel tla Gospodarskega razstavišča in slovenska publika je ponovno dokazala, da je najboljša.

dr Ob zvokih tehna, trancea, housa in chill outa so številni doživeli party svojega življenja, prav tako pa pridobili državljanstvo v Dance Republic.
Read more
2
GLASBENI SPEKTAKEL S SUPERZVEZDNIŠKIM DIDŽEJEM: DAVID GUETTA

Na cestah okoli Izole je vladalo obsedno stanje, vsi, ki so prišli na zabavo pa še danes o njej govorijo kot o izjemni žurerski izkušnji.

Guetta O zadnjem nastopu francoskega superzvezdniškega didžeja Davida Guette v Sloveniji, novembra '08, so poročali osrednji mediji, saj je pred nabito polno Ambasado Gavioli ostalo več tisoč njegovih navijačev
Read more
3
FM predstavlja: Dan elektronike / 1605 Music therapy - 08. maj 2010, Križanke & InBox, Ljubljana

V Križankah letos nastopata kar dva od petih nominirancev za priznanje »Best Techno Artist '10«, ki ga podeljuje Beatport v sklopu »Beatport Music Awards«. Umek in Christian Smith publike zagotovo ne bosta razočarala.

inbox Tako kot v zadnjih treh letih, se tudi letos sezona glasbenih festivalov na prostem začenja z Dnevom elektronike, praznikom plesnoelektronske glasbe in spremljajoče kulture, ki se v ljubljanske Križanke vrača v soboto, 8. maja 2010 z začetkom ob 14.00.
Read more