Registriraj se!

Novosti

1
Natečaj za kompilacijo PAPAYA DAY&NIGHT vol.5 za glasbene producente

Klub Papaya razpisuje natečaj za glasbene producente. Pošlji tudi ti svojo skladbo in si pribori mesto na novi ekskluzivni glasbeni kompilaciji Papaya Day & Night vol. 5.

contest Svetovni trendi kažejo, da znani klubi in glasbeniki sodelujejo tudi pri izdaji glasbenih kompilacij. Glasba je namreč tista, ki sproži dobro zabavo, in če k temu dodamo še dober klub ter njegovo lokacijo dobimo idealno kombinacijo.
Dobro znana glasbena kompilacija Café del Mar je v preteklem letu doživela že svojo 30. izdajo, prav tako pa je Café del Mar že več kot deset let popularno mesto v San Antoniju na Ibizi. Drugi tak primer predstavlja Budha bar kompilacija in istoimenski bar v Parizu, ki je že nekaj časa bolj obiskan kot nekateri pariški muzeji.
Read more
2
ELEMENTS: MARCEL DETTMANN & MOVE D

Zaključni sezonski večer serije s pravim, umazanim berlinskim technom in njegovim kraljem Dettmannom, naravnost iz legendarnega kluba Berghain

elements LJUBLJANA – V petek, 24. aprila, se bo v Klubu K4 odvil poslednji večer iz serije Elements to sezono in s svojim zadnjim gostom več kot upravičil svoj techno sloves – iz razvpitega berlinskega kluba Berghain/Panoramabar se bo v naše katakombe na Kersnikovi 4 spustil MARCEL DETTMANN, trenutno najbolj vroče ime nemškega techna, ustvarjalec najboljšega uradnega mixa leta 2008 po mnenju Resident Advisorja ter človek, ki techno definira takole: "Techno JE umazan. Ko prideš domov s partija, bi moral bili umazan. Tvoje kavbojke so usrane, smrdiš po cigaretah in si ves prešvican. To je techno."
Read more
3
The Prodigy se vračajo na Exit!

Trenutno najbolj iskan elektronski bend The Prodigy se letos vrača na festival Exit.

Exit Na 10-letki bodo nastopili na glavnem odru, in sicer v nedeljo, 12. julija. The Prodigy so trenutno na svetovni turneji, na kateri promovirajo novi album Invaders Must Die, ki se je pred kratkim povzpel na 1. mesto britanske lestvice albumov.
Read more