Registriraj se!

Novosti

1
DAVID MORALES: GLASBENA IN TUDI MODNA IKONA

David Morales slovi kot eden najžlahtnejših hišnih mojstrov, ki se je še bolj kot z avtorsko produkcijo v glasbene enciklopedije zapisal s številnimi nepozabnimi remiksi za pevce in skupine kot so Madonna, U2, Michael Jackson, Enrique in Britney.

morales Predvsem po zaslugi opusa za Mariah Carey je pobral tudi grammyja, kot eden prvih superzvezdniških didžejev pa je naredil kariero tudi v modni industriji.
Read more
2
WOODSHOCK 09: SELITEV V ZELENI GAJ

Domači ljubitelji elektronske plesne glasbe, ki prisegajo na rekreacijo pod milim nebom, imajo vse manj možnosti za celonočne plesne maratone.

woodshock Vrzel je v zadnjih letih še najbolje zapolnil festival WoodShock, naslednjik nepozabnih serij Meet Me in Sindustry, ki se letos iz idilične gozdne jase pri Ljubljani seli v Zeleni gaj na vipavskem, kjer se je vse skupaj tudi začelo.
Read more
3
TIESTO V LJUBLJANI – VISOKI STANDARDI VARNOSTI

Varnost je na tovrstnih dogodkih najpomembnejša, kar se zavedajo tudi organizatorji, ki se že vneto pripravljajo na nastop Tiësta.

tiesto Za enega najbolj vplivnih DJ-jev na svetu bo tako poskrbelo 40 varnostnikov podjetja Nova panorama, reševalci in terenska skupina Drog Art.
Read more