Registriraj se!

Novosti

1
UMEK: Umek? Hell Yeah!

Uroš Umek aka DJ UMEK aka UMEK je glasbenik, DJ, remikser in producent, za katerim je petnajst let ustvarjanja na glasbenem področju.

umek V svoji karieri je izdal okoli 150 single plošč oziroma več kot 600 (!) pesmi, sodeloval s svetovnimi zvezdami kot so Depeche Mode, Tiesto, Laibach, Carl Cox in mnogimi drugimi, ter večkrat prepotoval svet, saj vsak vikend predstavlja svojo vizijo inovativne elektronske glasbe v katerem od popularnih klubov ali na festivalu pred več-desettisočglavo množico. Zato ga po pravici imenujejo tudi tehno ikona, originalni ambasador elektronske glasbe, in ne nazadnje ‘Fotr’…
Read more
2
Še teden dni do Papaya Day&Night Festivala!

A veste, da nas samo še teden dni loči do Papaya Day & Night festivala, ki se bo naslednji teden od 15. - 18. julija dogajal na plaži Zrće, na otoku Pagu?

Papaya Priprave na festival Papaya Day & Night na plaži Zrće so že na vrhuncu. Letališča že čakajo na privatna letala didžejev in njihovih ekip, šanki pa so napolnili zaloge za najboljše koktejle. Še samo sedem dni in nora zabava se bo začela.
Read more
3
Razprodane vstopnice za festival Exit!

Vstopnice za festival Exit, namenjene za področje Jugovzhodne Evrope so razprodane!

Exit Čeprav je bilo predvideno, da bo prodaja vstopnic v Sloveniji, na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Črni gori in Makedoniji potekala do sobote, 4. julija, so bile karte razprodane pred prvim julijem.
Read more