Registriraj se!

Novosti

1
GLASBENI SPEKTAKEL S SUPERZVEZDNIŠKIM DIDŽEJEM: DAVID GUETTA

Na cestah okoli Izole je vladalo obsedno stanje, vsi, ki so prišli na zabavo pa še danes o njej govorijo kot o izjemni žurerski izkušnji.

Guetta O zadnjem nastopu francoskega superzvezdniškega didžeja Davida Guette v Sloveniji, novembra '08, so poročali osrednji mediji, saj je pred nabito polno Ambasado Gavioli ostalo več tisoč njegovih navijačev
Read more
2
FM predstavlja: Dan elektronike / 1605 Music therapy - 08. maj 2010, Križanke & InBox, Ljubljana

V Križankah letos nastopata kar dva od petih nominirancev za priznanje »Best Techno Artist '10«, ki ga podeljuje Beatport v sklopu »Beatport Music Awards«. Umek in Christian Smith publike zagotovo ne bosta razočarala.

inbox Tako kot v zadnjih treh letih, se tudi letos sezona glasbenih festivalov na prostem začenja z Dnevom elektronike, praznikom plesnoelektronske glasbe in spremljajoče kulture, ki se v ljubljanske Križanke vrača v soboto, 8. maja 2010 z začetkom ob 14.00.
Read more
3
MOŽGANE NA OFF, BLUETOOTH NA ON IN VSE BO NA TVOJEM MOBILNEM TELEFONU!

Da obiskovalcem ne bo treba razmišljati, kje in kdaj nastopajo izbrani DJ-ji, je organizator Dance Republic poskrbel za posebno tehnološko podporo dogodka.

Dance Na voljo bo BLUPROM™ tehnologija na osnovi Bluetooth brezžične povezave. Vse, kar morajo storiti obiskovalci, je le aktivirati Bluetooth brezžično povezavo na svojem mobilnem telefonu, preko katere jim bo organizator za nemoten žur pošiljal informacije o dogajanju na odrih, za šanki ter tudi o prihodnjih dogodkih.
Read more