Registriraj se!

Novosti

1
PAPAYA SEZONA 2010: VEČJA KOT KDAJKOLI DOSLEJ

Zagorela telesa, najboljši DJ-ji in hladni koktajli bodo tudi letos združili moči na plaži Zrće, v klubu Papaya. Program, ki ga je pripravila ekipa kluba v sodelovanju s slovensko agencijo Supra Music (ta je zadolžena za večino DJ bookingov), presega pričakovanja.

papaya Na odru kluba bo tako v sklopu kar petih festivalov nastopila smetana elektronske glasbe. Prihajajo Sven Väth, Tiësto, Armin van Buuren, Above & Beyond, Umek, Calvin Harris, Markus Schulz, David Morales in številni drugi.
Read more
2
V Ljubljano prihaja PAUL VAN DYK!

Prihaja Paul Van Dyk nominiranec za nagrado grammy

Paul Van Dyk Slovenija je njegovo vrnitev čakala devet let. Zdaj prihaja z razlogom - da v Ljubljani proslavi 10. obletnico svoje založbe Vandit in slovensko prestolnico prebudi v epicenter glasbenega hedonizma.
Read more
3
DANCE REPUBLIC POSKRBEL ZA REVOLUCIJO

Napovedi o revoluciji so bile uresničene. Dogodek Dance Republic Revolution je sinoči zatresel tla Gospodarskega razstavišča in slovenska publika je ponovno dokazala, da je najboljša.

dr Ob zvokih tehna, trancea, housa in chill outa so številni doživeli party svojega življenja, prav tako pa pridobili državljanstvo v Dance Republic.
Read more