Registriraj se!

Novosti

1
Klubski party meseca: Eric Prydz

Eden najvplivnejših glasbenikov novega tisočletja, didžej in producent Eric Prydz nas je osvojil s plesno himno Call On Me in enim najbolj erotičnih videospotov v zgodovini MTV-ja.

callonme Ustanovni član Švedske hišne mafije je po prvem hitu kot Pryda in Cirez D preuredil še elektronsko podzemlje ter postal tako ljubljenec didžejev kot klubskega občinstva.
Read more
2
Vse, kar si od Božička želimo, je … 5 ur DOBREGA TRANCE-a

X-MASS IN TRANCE with FERRY CORSTEN

ferry LePlac Events predstavlja arhitekta, pionirja in pobudnika trancea, ki bo 26. decembra nastopil na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Prihaja Ferry Corsten
Read more
3
DEMOKR(E)ACIJA 09

21/11 prihaja v InBox institucija klubske kulture in radijskega etra, Pete Tong. Njegov nastop bomo izkoristili za zagon nove InBoxove kreativne pobude Club Culture, ki jo dodajamo že uveljavljeni seriji Open Decks in tako še tesneje povezujemo uveljavljene glasbene mojstre s svežimi obrazi na sceni.

inbox Del novega projekta je produkcijski izziv Demokr(e)acija '09, v katerem bodo vašo glasbo ocenili izbrani glasbeni profesionalci iz Slovenije in tujine. Finalisti bodo lahko od njih dobili neposredno oceno svojega dela in predvsem kakšen dobrodošel nasvet, najboljšega med njimi pa bomo tudi nagradili.
Read more