Novosti

1
Róisín Murphy odprla sezono Kurzschluss 2019! Ne ustavi je niti bolečina!

Da je elektro- pop diva Róisín Murphy resnično irska kraljica avantgarde, je dokazala na včerajšnjem koncertu, s katerim je odprla novo sezono pop- up kluba Kurzschluss. Bolečinam navkljub je svoj nastop izpeljala, kot se za zvezdnico njenega kova spodobi.

Njen tretji obisk Ljubljane je zaznamovala manjša nevšečnost, zaradi katere je morala, po pristanku v Sloveniji, poiskati zdravniško pomoč. Nekdanja članica dua Moloko ni razočarala oboževalcev, takoj po prihodu na oder si je njihovo naklonjenost pridobila z opravičilom v slovenskem jeziku.
Read more
2
SLADEK SKANDINAVSKI SKOK V INDIJANSKO POLETJE

V nedeljo zjutraj se je z vrhunskim DJ-setom norveškega dvojca Röyksopp in Sladico DJ Zedsa s Klemnom Klemnom in švedsko pevko Marino Martensson končalo nepozabno festivalsko poletje in se hkrati odprl nov bogat niz privlačnih druženj v ljubljanski Tobačni.

3. Festival urbane kulture Slovenija je postregel z vsem, kar se od zaključka festivalske sezone tudi pričakuje: na privlačnem prizorušču in ob atraktivni produkciji je zbral množico ljubiteljev nočnih druženj na plesišču, postregel s šopkom kvalitetnih mednarodnih in domačih izvajalcev, tudi kakšnim nenajavljenim presenečenjem ter ponudil še eno zadnjih priložnosti za kvaliteten dvojni nočni pobeg od domačega ognjišča s prijatelji in znanci.
Read more
3
MORALES NAVDUŠIL S PRVIM BLOC PARTYJEM V SLOVENIJI

Ljubljanska Tobačna je sinoči gostila prvi polčas festivala #FUKSi 2019 z grammyjevcem Davidom Moralesom, publiko je ogrel DJ Devious, zaključek pa je pripadel DJ Shiftu - Pure Oldies Goldies.

Kot gostje presenečenja so nastopili raper Zlatko, pevka Gaja Prestor, akrobatski dvojec Flipping Art ter plesalci društva Gor. Danes bodo Tobačno razplesali norveški duo Röyksopp in Sladica z DJ Zedsom, Klemnom Klemnom ter švedsko pevko Marino Martensson.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>