Registriraj se!

Novosti

1
JUNIJ 2019 V TOBAČNI

Red Bull Factory Festival * The Most Unusual Garden * Poletna 10ka v Tobačni Jack Up The Volume * Svetovni dan kumare * cilj projekta #StandUpMaratonec

36H * BATISTA CADILLAC * CHERRY WINE: Amy Winehouse Tribute
FAKE ORCHERSTRA: Billy Holiday Tribute * HABITS * HANKY PANKY
JURE LESAR * KLINAC * LENI KRAVAC * MATTER * MOVEMENTAL
TAJA * THE ROLLING STONES TRIBUTE * WHO AM I!? Season Closing
Read more
2
SOUSTVARJAJ NAJVEČJI ŠPORTNO-GLASBENI SPEKTAKEL KOT PROSTOVOLJEC!

Kaj je še boljše kakor doživeti spektakel kot je Tušev tek barv v živo? Soustvarjati to izjemno zgodbo! Vsak spodoben festival ustvarja tudi množica prostovoljcev, strastnih ljudi, ki se radi družijo, delajo v ekipi in jim ni težko priskočiti na pomoč, ko se rabi dodatna roka ali dve.

To je tudi eden od načinov, da ohraniš proračun za poletne pobege skoraj nedotaknjen ne da bi se odpovedal žuru leta in kot je na TTB5 facebooku zapisala ena od zaenteresiranih mladink: »Ej, pazi to, a ne bi bilo kul, če bi bi lahko midva metala holi barve v tekače? Dej greva se prijavit!«
Read more
3
URBANO UTRIPANJE V PRESTOLNICI

V sklopu Festivala urbane kulture Slovenija - #FUKSi 2019 je ljubljanski park Tabor včeraj gostil ogrevalni dogodek, s sejmom malih umetnin, zeleno modno revijo, domačo in indijsko ulično kuhinjo, spopadom plesalcev ter medgeneracijskim druženjem.

Po lanski premieri je aktivno sončno popoldne v parku sredi prestolnice tudi letos pritegnilo lepo število družabnih meščanov in naključnih turistov. Dogodek, v katerem sta se povezala B&B Hotel Ljubljana Park in mladostna agencija Collegium Mondial Travel, je spet ponudil paleto izgovorov za ustvarjalno druženje.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>