Registriraj se!

Novosti

1
V SOBOTO ŽE TRETJA PRALNA ODPRAVA

V soboto, 20.4.2019, se bo v Dvorani Gustaf ponovno pripetila Mariborska praln'ca, ki je sedaj že tretja po vrsti.

Tokratna edicija pranja je poimenovana The Wash of Undead in nas bo popeljala v svet najboljše Hardtechno/Schranz glasbe. Seveda pa bo pranju, kot je že v navadi, sledila še centrifuga v sosednjem klubu Kurd, kjer bodo nastopajoči poskrbeli za najboljši izbor Techno glasbe.
Read more
2
30K4 – KLUBSKI FESTIVAL V 5 DEJANJIH

BJARKI (ic), STINGRAY (us), CLASS from JAZZANOVA (de), DEEP 88 live (it), ROZA Dollhouse Trash-Out, LUIS MALON live (uy), AND.REA, (it), DOJAJA live, OCTEX live, TERRANIGMA live, EVIDENT live, WICHIWAKA live, VJ:5237 ...

25. maja, na dan mladosti 1989, je Upravni komite Zveze socialistične mladine Slovenije ljubljanskemu "alter establišmentu" predal v upravljanje klet na Kersnikovi 4, kjer je v zaskvotanih prostorih že sredi 80. let deloval kup študenstkih (političnih in kulturnih) organizacij.
Read more
3
Na festivalu Sea Star še Mahmut Orhan in Hladno pivo!

Začetek poletja bo uradno 24. in 25. maja v Umagu, kamor v sklopu turneje prihajajo tudi legendarni Wu-Tang Clan, Sven Väth, Nina Kraviz, Vojko V, Fox in drugi. Zadnje ure za cenejše vstopnice.

Laguna Stella Maris bo v zadnjem majskem vikendu destinacija, ki jo je nujno obiskati. Že v četrtek, 23. maja se dogajanje začne s t.i. zabavo dobrodošlice, nadaljuje s svetovno zvezdniško zasedbo v petek in soboto, ter z zaključnim partyjem konča v nedeljo, 26. maja.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>