Registriraj se!

Novosti

1
Spartaque - Future Sound Of Yucatan

V soboto, dne 14.10.2017, se bo v sklopu elektronskih dogodkov Future sound of Yucatan v discoteque Yucatan, Šentilj (v Slovenskih Goricah) pri Mariboru in v bližini mednarodnega mejnega prehoda (z Avstrijo) Šentilj, odvijal dogodek namenjen ljubiteljem elektronske glasbe, točneje iz zvrsti techna.

Gostili bomo enega izmed najhitreje vzpenjajočih se in zaželjenih techno DJov in producentov na svetu iz Ukrajine; Spartaque. Družbo s kvalitetno techno glasbo mu bodo delali še DJi iz glasbene organizacije Second Music, ki so v svoji dolgoletni karieri nastopali na klubskih odrih po celotni Sloveniji, prav tako pa na festivalih kot je npr. Eco Festival. Hkrati so kot organizatorji dogodkov gostili imena iz sveta techna, kot so Uto Karem, Eric Sneo, Alexander Kowalski, Axel Karakasis ...
Read more
2
ČAROBNI CIRKUŠKI OBJEMI IN POLJUBI

Collegium Clubbing in Cirkus sta z The Magicianom odprla serijo dogodkov XO - Let's Play House in v Ljubljano vrnila zabave v slogu vodilnih svetovnih house klubov. Avtor hitov, kot so Sunlight (Years & Years), Tide Up (Julian Paretta) in I Follow Rivers (Lykke Li) pa je predstavil tudi novo skladbo Slow Motion.

Serija zabav, ki se je rodila iz nezadovoljstva nad zadnja leta zelo ozko usmerjeno in v preteklost zazrto ponudbo housa v Sloveniji ter ljubezni do pisane palete zvokov, ki polnijo velike globalne house arene, je naletela na odziv nad pričakovanji. Zgodba, ki so jo sinoči stkali Urban Pfeifer, belgijski zvezdniški gost in didžejka Nati Katchi, je dobro razplesala tako starejše ljubitelje žanra, kot mladino, ki po odzivanju sodeč zelo dobro spremlja trende in pogreša ritme, ki poganjajo tudi vroče jadranske festivale.
Read more
3
XO - Let’s Play House with THE MAGICIAN

Saj poznate: "Matervola, pa zakaj pri nas ne delamo takih žurov!? MK, Black Coffee, Hannah Wants, Duke Dumont, Sonny Fodera, Disciples, Claptone ... Hodimo na Ibizo in festivale po celem svetu, dobrega svežega housa je za izvoz, v Sloveniji pa smo zaglavili v oldiese in se z novo muziko noben zares ne ukvarja."

Družba - HOUSA NAM MANJKA! In dovolj je te suše. COLLEGIUM CLUBBING, soustvarjalec festivalov, kot so Hideout, Sonus, Barrakud ter Ultra, in klub CIRKUS prevzemata žezlo na domači house sceni za velika plesišča in vas vabita v svoje vrste. V seriji XO bomo gostili miksmojstre, ki soustvarjajo globalno house sceno, naredili bomo tudi kak ovinek v disko in proti popu, a smer je jasna: LET'S PLAY HOUSE!
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>