Registriraj se!

Novosti

1
6. rojstni dan kluba Kurzschluss: Todd Terry, The Shapeshifters, Teni Tinks in domačini Sharkastique Tunes

Kurzschluss slavi 6. obletnico delovanja in organiziranja glasbenih zabav. V šestih sezonah žanrsko raznolikih zabav je gostil več kot 200.000 obiskovalcev in 100 glasbenikov.

22. decembra na najbolj pogosti lokaciji zabav, Gospodarskem razstavišču, prireja rojstnodnevno zabavo z grammy nominirancem Todd Terryjem, ki je zaslužen za popularizacijo house glasbe v domačem New Yorku in po svetu. Edini slovenski pop up klub večer posveča house glasbi tudi z aktom The Shapeshifters, vokalistiko zavidljivih razsežnosti Teni Tinks in domačo zasedbo Sharkastique Tunes. Vstopnice po rojstnodnevni ceni 6 evrov vsem obiskovalcem omogoča Huawei.
Read more
2
ŠE 8 DNI DO RITMA MLADOSTI!

Le še dober teden dni nas loči od regionalnega glasbenega zvočnega spopada leta, v katerem se bosta srečala Dubioza Kolektiv in skupina S.A.R.S. - V prodaji je še zadnji paket vstopnic za rdeči ring.

Glavna atrakcija letošnjega Ritem mladosti bo Soundclash S.A.R.S.-a in DUBIOZE KOLEKTIVA, ki se bosta za naklonjenost občinstva 14. decembra v Stožicah spopadla na dveh odrih – vsak na svojem koncu dvorane. Domače barve pa bodo zastopali tudi TABU in ZABLUJENA GENERACIJA.
Read more
3
TUŠEV TEK BARV 2019

5. OBLETNICA | HOLI BARVE | TEK | DJ SPEKTAKEL | NAJVEČJA ZABAVA OB ZAČETKU POLETJA 2019 | 21. 6. 2019 @ Ljubljana

Največji športno zabavni dogodek leta,
TUŠEV TEK BARV se že PETIČ vrača v prestolnico! Najboljša zabava ob začetku poletja se bo zgodila 21. junija 2019. Tušev tek barv je doslej gostil že več kot 27.000 tekačev, 45.000 obiskovalcev in svetovne glasbene zvezde, kot so Alan Walker, Redfoo, Lil Jon, Fedde Le Grand, R3hab in mnogi drugi. 5. obletnica pa prinaša SPEKTAKEL, kakršnega Ljubljana še ni doživela!
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>