Registriraj se!

Novosti

1
28 LET K4 IN UMEK NAVDUŠILA VEČ KOT 35.000 NAVIJAČEV

Legendarni ljubljanski klub je na dan mladosti proslavil 28 let ustvarjanja, Umekovo 4-urno specialko s projektom Zeta Reticula pa je spremljalo čez 35.000 ljubiteljev elektra z vsega sveta. – Prihajajo Agressor Bunx (26/5), Nicolas Lutz (2/6), Sakro (24/6), Ø Phase (30/6) in Tom Trago (1/7), poletje pa prinaša UVK4.

15:00 – DŽUSKANJE: Sončni četrtek na ploščadi pred Kersnikovo 4 je odprl sejem vinilov, ki je naletel na super odziv in ga bo treba kmalu ponoviti. Podobno velja za debato z Umekom, Aldom Ivančičem (prvi rezident K4, Borghesia), Gregorjem Zemljičem (Random Logic), Tilenom Ločniškarjem (Radio Študent, DJ Schrauff) in vodjo kluba Lejlo Kekić, ki je izpostavila kar nekaj tem vrednih nadaljne obdelave.
Read more
2
StellarBeat 2017: Mission One

Dragi avanturisti, sanjači in prijatelji glasbe. Združimo se v juniju na Jezeru Rogoza. Misija Ena vas bo v enem vikendu popeljala med več kot 25 nadarjenih DJ-jev in vrhunec dosegla s svetovno super zvezdo. Njihov neverjeten talent bo poskrbel za intergalaktičen glasbeni festival, kakršnemu še nismo bili priča. V dveh poletnih nočeh bomo tako resnično občutili, da le enkrat živimo.

Na popotovanje se bomo podali v petek, 23., in se vrnili v nedeljo, 25. junija 2017, na akumulacijskem jezeru v Rogozi. Sam festival bo ponujal posebno glasbeno doživetje, ki se bo odvijalo na dveh odrih, gostil pa bo več kot 20 DJ-jev. Na festival bou tudi vrsta adrenalinskih aktivnosti namenjenih udeležencem, ki se bodo odvijale na plaži, kjer jih bo spremljala glasba iz dnevnega odra.
Read more
3
WE LOVE SOUND ZAGREB FESTIVAL OBJAVIL PROGRAM FESTIVALA

Zagreb je gostitelj novega mednarodnega festivala #WELOVESOUND Zagreb Takeover Weekend. Organizatorji enega od najbolj cenjenih glasbenih dogodkov, Sonus festivala, pričenjajo z novim festivalom, ki bo potekal 02. in 03.06. v Zagrebu. V dveh dneh festivala pričakujejo gostovanja vodilnih svetovnih zvezd elektronske glasbe.

Festival se bo pričel 2. junija z nastopom ene izmed najbolj znanih imen elektronske glasbene scene zadnjih 10 let – Loco Diceom v klubu The Best Venue Hall in s Chris Liebingom v klubu Boogaloo. Veliki open air dogodek se bo zgodil 3. junija na prostoru športnega centra ŠRC Mladost na Savi, s pričetkom točno opoldne, kjer bodo lahko oboževalci kvalitetne elektronske glasbe uživali na lepem junijskem soncu ob zvokih najbolj znanih imen glasbene scene, kot so Timo Maas, tINI, Enzo Siragusa, Valentino Kanzyani ter domači Homeboy, Mariano Mateljan in Jogarde.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>