Registriraj se!

Novosti

1
PRENOVLJENA SLOVENSKA STORITEV VIBERATE IZBRANA MED 8 NAJBOLJŠIH STARTUPOV V EU

Po mnenju Evropske komisije je Viberate na dobri poti, da spremeni svetovno glasbeno industrijo.

Danes lahko na svetovni, pa tudi domači glasbeni sceni zasledimo več glasbenih ustvarjalcev kot kdaj koli prej. Tudi najbolj izkušeni glasbeni profesionalci težko sledijo trendom in vzhajajočim zvezdam tako svetovne kot tudi lokalne glasbene scene.
Read more
2
NOVIH 16 IMEN NA ULTRI EUROPE

Največji jadranski glasbeni spektakel bo v peti izdaji spet gostil plejado vodilnih svetovnih klubskih mojstrov in kraljev radijskih valov. Nastanitve prevoze in vstopnice v Sloveniji prodaja soorganizator, agencija Collegium Mondial Travel.

Po objavi glavnine programa v Splitu in mojstrov, ki bodo razgibali Ultra Beach Party na Hvaru, je znanih še 16 novih gostov: v Split prihajajo še Steve Angello, Dubfire, Nicky Romero, Nicole Moudaber, Anna, Wehbba, Showtek,  Ambush, Apster, D-wayne, D.O.D, Mightyfools, Kiida, Rui, Moksi in Retrohandz.
Read more
3
Dimensions Festival 2017

Dimensions festival letos prireja že svojo šesto edicijo. Kot vsako leto nas tudi tokrat preseneča in navdihuje, tako s svojim neprekosljivim izborom nastopajočih izvajalcev, kot z izborom lokacije prireditve, to je seveda Fort Punta Christo.

Že sam otvoritveni koncert, ki se bo odvil 30. avgusta nas bo popeljal v višave. Nastopila bo enigmatična in karizmatična glasbena diva ter modna pop ikona, Grace Jones. Seveda bodo ta večer na odru Puljske arene prisotni še megalomanski trio, spoj legendarnega dvojca Modeselektor ter glasbenega mojstra Apparat-a, kateri skupaj tvorijo supergrupo Moderat. Poleg njih pa še Yussef Kamaal in Moses Boyd.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>