Registriraj se!

Novosti

1
SLADEK SKANDINAVSKI SKOK V INDIJANSKO POLETJE

V nedeljo zjutraj se je z vrhunskim DJ-setom norveškega dvojca Röyksopp in Sladico DJ Zedsa s Klemnom Klemnom in švedsko pevko Marino Martensson končalo nepozabno festivalsko poletje in se hkrati odprl nov bogat niz privlačnih druženj v ljubljanski Tobačni.

3. Festival urbane kulture Slovenija je postregel z vsem, kar se od zaključka festivalske sezone tudi pričakuje: na privlačnem prizorušču in ob atraktivni produkciji je zbral množico ljubiteljev nočnih druženj na plesišču, postregel s šopkom kvalitetnih mednarodnih in domačih izvajalcev, tudi kakšnim nenajavljenim presenečenjem ter ponudil še eno zadnjih priložnosti za kvaliteten dvojni nočni pobeg od domačega ognjišča s prijatelji in znanci.
Read more
2
MORALES NAVDUŠIL S PRVIM BLOC PARTYJEM V SLOVENIJI

Ljubljanska Tobačna je sinoči gostila prvi polčas festivala #FUKSi 2019 z grammyjevcem Davidom Moralesom, publiko je ogrel DJ Devious, zaključek pa je pripadel DJ Shiftu - Pure Oldies Goldies.

Kot gostje presenečenja so nastopili raper Zlatko, pevka Gaja Prestor, akrobatski dvojec Flipping Art ter plesalci društva Gor. Danes bodo Tobačno razplesali norveški duo Röyksopp in Sladica z DJ Zedsom, Klemnom Klemnom ter švedsko pevko Marino Martensson.
Read more
3
Sobotna Kurzschluss vročica z Erickom Morillom

Od latino ritmov v ‘rodni’ Kolumbiji, hip hop navdiha z ulic New Yorka in slovitih house zabav v klubih na Ibizi, le malo stvari v svetu glasbe in zabave je, pri katerih ameriški didžej Erick Morillo ne bi sodeloval.

23. novembra bo svojo mešanico vsega naštetega in še več pripeljal s seboj v Kurzschluss, kjer bo slovenskim oboževalcev ponudil glasbeno izkušnjo, ki jo je izpopolnjeval več kot 30 let. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>