Registriraj se!

Novosti

1
Sonus festival je objavil globalno sodelovanje z Viberjom

Sonus festival je objavil globalno sodelovanje z Vibrom, ki je svetovna komunikacijska platforma z več kot 1. bilion uporabnikov.

Sonus festival je oblikoval lastni kanal na Vibru, kjer lahko oboževalci dobijo vse informacije o festivalu, delijo svojo strast o glasbi in so lahko v konatktu tudi z drugimi oboževalci in to vse na svojem mobitelu.
Read more
2
Vodilna na svetovni elektronski sceni, Paul Kalkbrenner in Nina Kraviz, prihajata na Sea Dance!

Absolutna vodilna na svetovni elektronski sceni, Paul Kalkbrenner in Nina Kraviz, prihajata prvič v Črno Goro na letošnji peti festival Sea Dance, ki se bo odvijal v novem terminu, med 30. avgustom in 1. septembrom na novi lokaciji - prekrasni plaži Buljarica pri Budvi v Črni Gori.

Eden največjih svetovnih producentov elektronske glasbe Paul Kalkbrenner, je znan po številnih nastopih na največjih festivalih in stadionskih spektaklih pred deset tisočimi poslušalci, kar je bilo pred tem rezervirano samo za največje svetovne bende, kot so U2 in Rolling Stones.
Read more
3
Maribor goes Hardcore - Occupation of Styria

Še zadnje dejanje pred poletjem, predno se Factory of Sound in vi odpravite na zaslužen dopust, kamor koli vas bo že zaneslo.

Naj bo to morje, poletni festival, hribi ali kaj bolj eksotičnega. Pred tem pa se vidimo v Dvorani Gustaf, to soboto, 23.6.2018, ko bomo z najboljšim izborom glasbe okupirali Štajersko. Tokrat so povabili gosta s Hrvaške, DJ Nikola in Thrillix, za ogrevanje bo poskrbel Kiracha s svojim Hardstyle setom.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>