Registriraj se!

Novosti

1
LABYRINTH ISTRIA => svež koncept 36 urnega non-stop techna ob morju

PAN-POT * MARCEL FENGLER Andrea Ljekaj * Alexander Madness * Aney F * Bronski * Damir Hoffman * Ian F * Lemon * Marin Biocic * Marina Karamarko & many more artists, 26 - 28. 4. 2019 @ Lanterna, Poreč

V modernem svetu tisočerih jezikov je le en tako univerzalen, da lahko združi na istem mestu tisoče neznancev, razbije vse predsodke in širi ljubezen. Ta univerzalni jezik je TECHNO!
Read more
2
Ekskluzivno: Swedish House Mafia prihaja na festival ULTRA Europe

SPLIT V DRUŽBI REDKIH MEST, KI BODO GOSTILA NAJPOPULARNEJŠI GLASBENI TROJČEK NA SVETU

Axwell, Sebastian Ingrosso in Steve Angello! Tri najbolj razvpite glasbene “črne pike“ na svetu. In ko se te tri črne pike čez noč skrivnostno pojavijo na ulicah in zidovih, lahko to pomeni le eno – mesto je bilo izbrano v zelo priviligirano družbo! Prav ti plakati so se v zadnjih dneh pojavili v Zagrebu in Splitu, čeprav je tri črne pike zamenjal napis “SPLIT SPLIT SPLIT“, pa je bilo številnim oboževalcem takoj jasno, da se pripravlja glasbena zgodba leta!
Read more
3
Umek prešerno odprl novo sezono Kurzschlussa

V butični, a nič manj udarni, Astronostalgic izdaji Kurzschlussa se je večer pred kulturnim praznikom zabavalo približno tisoč petsto ljubiteljev elektro, techno in minimal viž.

Umek in Dojaja sta spretno krmarila v svetu 129 BPM-jev Astrodisco zvoka, obiskovalce kluba navdušila in otvorila novo sezono elektro zabav v velikem slogu.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>