Registriraj se!

Novosti

1
K4 JANUAR & FEBRUAR 2018

Prihajajo: BINH (de) * poslovilec DrumWise: PHACE (de) + SPECTRASOUL (uk) * KRN (uk) * Ment: VAKULA & KOLOAH (ukr) * Delavnica Ableton ...

Po kratkem ponovoletnem premoru najbolj glasna ljubljanska klet ta konec tedna spet odpira vrata, že takoj pa bo za mikser stopil vzpenjajoči se britanski mojster KRN, ki mu niso tuji klubi, kot sta berlinski inštituciji Hoppetosse in Club der Visionaere.
Read more
2
FESTIVAL EXIT polni trdnjavo: Od grammy nagrajencev do mojstrov nalezljivih uspešnic!

Organizatorji festivala Exit, ki se bo letos med 12. in 15. julijem odvijal na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, so prejšnji teden razkrili techno postavo mts Dance Arene. Tokrat razkrivajo nastopajoče na odru Explosive, Fusion in nekaj imen glavnega festivalskega odra.

Osrednje ime je v tokratni napovedi je kralj reggae žanra in večkratni prejemnik nagrade grammy – Ziggy Marley. Najstarejši sin Boba Marleya je med drugim idealna zvočna spremljava letošnjega festivalskega mota: Svoboda / Freedom. Na seznamu nastopajočih so letos številni mojstri uspešnic. No Roots je hit, ki je objel svet in Alice Merton je trenutno ena bolj popularnih izvajalk.
Read more
3
EXIT OBJAVIL PRVA IMENA: Dance Arena s sanjsko techno zasedbo!

Lani so bile oči globalne elektronske glasbene scene usmerjene k novemu, spektakularnemu videzu mts Dance Arene. Festivalski oder, ki je praznoval 15. obletnico, je številne zgodovinske trenutke obeležil s svetovno znanimi imeni plesnih podijev po svetu.

Če se dan pozna po jutru v Areni, potem prvi nastopajoči napovedujejo še naslednjih 15 let! Na tokratnem Exitu, ki bo med 12. in 15. julijem, bo prvi dan na oder Dance Arene stopil Richie Hawtin, pionir in vodilni techno mojster, s katerim bo vredno dočakati sončni vzhod.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>