Registriraj se!

Novosti

1
Erick Morillo v Ambasadi Gavioli!

Erick Morillo in Playboyev harem v Gaviolijevem mediteranskem dvorcu - usodna kombinacija za vse, ki prisegate na VIP clubbing v udarnih ibiških ali ameriških klubih

Eric Nepoboljšljivi zapeljivec, Mr. More, se v Ambasado vrača v najboljši družbi, na krilih poletnega hita Live your life in le nekaj dni pred zaključkom svojih poletnih vudu večerov v ibiški Pachi. Privoščite si vrhunski closing poletne sezone in vstopite v jesenski klubski razvrat na najboljši možen način.
Read more
2
Stars Gathering III in #1 na lestvici Top 100 DJs

Premierna prireditev iz nove klubske serije Collegium Clubbing Sobota 14/8 @ Ambasada Gavioli - Izola - Slovenija

Armin Po Carlu Coxu in Richieju Hawtinu se bo v seriji Stars Gathering predstavil še globalno najbolj priljubljeni mojster tranca – Armin van Buuren. Prvi klubski nastop šefa vplivnega glasbenega imperija Armada Music v Sloveniji sovpada z zagonom gostovanja kultne oddaje A State of Trance na Radiu Salomon.
Read more
3
FESTIVAL GET EXITED

PLESALO SE JE DO SONČNEGA VZHODA

Get exited Minuli vikend se je klubu Papaya na otoku Pagu začela nora poletna sezona. Več kot 5000 mladih je v ritmih, za katere so skrbeli Sven Väth, Umek, Gramophonedzie, Matthew Hoag in DJ Aćić, plesalo do sončnega vzhoda.
Read more