Registriraj se!

Novosti

1
Še več imen za letošnji Electronic Carnival

Znana so že imena kot so Sander Van Doorn, Fritz Kalkbrenner in Beltek. Poleg teh, bo na samem dogodku nastopil znani britanski duo.

Na ELECTRONIC CARNIVAL 2012 (5 Years Celebration) bo nastopil odlični house dvojec: THE SHAPESHIFTERS (UK) ! Znana so pa tudi nekatera imena za letošnji Electronic Carnival: Oldies Goldies dedication. To so Industrialyzer, Psiho, Ulix in Elyksir.
Read more
2
Deadmau5 vabi vse zainteresirane v svoj studio

Deadmau5 namerava proizvesti nove stvari med Miami Music Tednom z pomočjo petih neznanih DJev in producentov.

Ti se morajo prijaviti in bodo nato naključno izbrani. Deadmau5 je želel narediti nekaj drugega med Miami Music konferenco zato je objavil 23. marca Mau5hax. Gre za osem urno produkcijo v studiju v Miamiju, v katerem po naredil nove single, tudi z pomočjo izbranih DJev in producentev.
Read more
3
Innocent Music - Predstavitev

Innocent Music je skupina mladih, ustvarjalnih ljudi, ki jih povezuje ljubezen do elektronske glasbe in vse kar je povezano z njo.

Projekt je usmerjen v produkcijo avtorske glasbe in organizacijo dogodkov z namenom prepoznavnosti in promocije elektronske glasbe, predvsem house glasbe v vsej svoji razsežnosti.

Innocent Music ob tej priložnosti napoveduje izdajo prvega EP-a z naslovom Forgiveness, katerega avtor je Aney F. in vsebuje tudi remix mladega in talentiranega dua iz Londona, Newbie Nerdz. Izdaja EP-a bo 12.3.2012, ekskluzivno na Beatport-u. Z nadvse pozitivnimi »feedbacki« ga podpirajo uveljavljena imena v svetu elektronske glasbe, npr. Maceo Plex, Dj Simi, Audiojack, Flash Brothers, Hugo, Adam Shelton, Matt Starr, Franco Bianco in številni drugi.
Read more