Registriraj se!

Novosti

1
Po odmevni božični zabavi v Stožicah z Guetto že nova presenečenja na pomladanskem Red Spring Partyju

V organizaciji skupine Black Pony prihaja v Slovenijo 26. aprila 2012 francoski vitez umetnosti, najbolj zabaven didžej na svetu, igralec, teniški frik, zmedeni ljubezenski guru ter producent Madonninega novega hita Give Me All Your Luvin' in albuma - MARTIN SOLVEIG (Big in Japan, Ready 2 go, Hello).

Družbo mu bo delal kultni LAFAILLE aka THE MANAGER, družbo pa jima bo delal še šopek zvezd: YOLANDA BE COOL (We No Speak Americano), GRAMOPHONEDZIE (Why Don't You, Number One, ter trenutno najbolj vroči domači didžeji, tandem VANILLAZ ter ANGEL ANX vs. TIM URBANYA. Dogodek bo gostilo ljubljansko Gospodarsko razstavišče.
Read more
2
KULTURNI DAN S CRISTIANOM VARELO - Serijo F***in Techno bo 26/4 nadaljeval Marco Bailey

Na predvečer kulturnega dneva je ljubljanski F club obiskal večkratni dobitnik prestižnih priznanj za najbolj priljubljenega tehnodidžeja, španski mojster, ki se z ustvarjanjem, vrtenjem in izdajanjem glasbe ukvarja že debeli dve desetletji pa tudi eden največjih ljubljencev podalpskih ljubiteljev tehna.

Cristian Varela se je na sončno stran Karavank vrnil z nalogo, da odpre novo serijo klubskih večerov F***in Techno, v katerih bo F club gostil mojstre žanra v intimnejšem okolju, za precej omejeno število obiskovalcev in v vsaj triurnih izdajah. Nad tem konceptom se navdušujejo številni znani didžeji, ki imajo vse redkeje priložnost vrteti več kot dveurne sete in s tem pokazati prave glasbene zgodbe. Številni so že izrazili željo po sodelovanju v seriji, gotovo pa bodo po torkovem večeru za to le še bolj zagreti, saj je Cristian ob podpori polnega kluba navijačev pripravil izjemno zabavo. Pri tem sta mu pomagala dva domača mojstra, gostitelj serije DJ LxS in Daniel GreenX, ki je praznično kulturno noč izkoristil tudi za predpremierno predstavitev svojega debitantskega albuma "Back To The Hood", ki bo 20. februarja izšel pri priznani ameriški založbi Neptuun City, v lasti še bolj producenta in didžeja PHNTM-a.
Read more
3
ULTRA MUSIC FESTIVAL MIAMI 2012 izbral BELTEKA

Največji festival na svetu ULTRA MUSIC FESTIVAL MIAMI 2012...

beltek ... je izbral novo pesem od Belteka - Party Voice za uradno pesem festivalskega tekmovanja!

Uradno Ultra Music Festival Remix tekmovanje je izbralo pesem "Party Voice", kateri je usojeno da bo ena izmed največjih hitov v zadnjem času. Sama pesem pripada velikemu slovenskemu upu Belteku.
Read more