Registriraj se!

Novosti

1
FM predstavlja: Dan elektronike / 1605 Music therapy - 08. maj 2010, Križanke & InBox, Ljubljana

V Križankah letos nastopata kar dva od petih nominirancev za priznanje »Best Techno Artist '10«, ki ga podeljuje Beatport v sklopu »Beatport Music Awards«. Umek in Christian Smith publike zagotovo ne bosta razočarala.

inbox Tako kot v zadnjih treh letih, se tudi letos sezona glasbenih festivalov na prostem začenja z Dnevom elektronike, praznikom plesnoelektronske glasbe in spremljajoče kulture, ki se v ljubljanske Križanke vrača v soboto, 8. maja 2010 z začetkom ob 14.00.
Read more
2
MOŽGANE NA OFF, BLUETOOTH NA ON IN VSE BO NA TVOJEM MOBILNEM TELEFONU!

Da obiskovalcem ne bo treba razmišljati, kje in kdaj nastopajo izbrani DJ-ji, je organizator Dance Republic poskrbel za posebno tehnološko podporo dogodka.

Dance Na voljo bo BLUPROM™ tehnologija na osnovi Bluetooth brezžične povezave. Vse, kar morajo storiti obiskovalci, je le aktivirati Bluetooth brezžično povezavo na svojem mobilnem telefonu, preko katere jim bo organizator za nemoten žur pošiljal informacije o dogajanju na odrih, za šanki ter tudi o prihodnjih dogodkih.
Read more
3
Užitek v MTV stilu se približuje!

Vročica pred MTV clubbingom se približuje vrhuncu.

Pleasure Do dogodka nas loči le še nekaj tednov in zvezdniki večera The Shapeshifters, Funkagenda in Belket nam obljubljajo neponovljivo zabavo!
Read more