Registriraj se!

Novosti

1
Začela se je Winter Music Konferenca

Začela se je glasbena konferenca WMC v Miamiju, ampak to leto traja deset dni oz. do 25. marca. Vsaka nova izdaja prinaša še bolši, smiselni in kvalitetnejši program.

WMC Tokratni domačin konference je kompleks Beachflex, kjer lahko delegati spremljajo skupno 55 organiziranih diskusij z različnimi temami, raznovrstne delavnice, dogodke, tekmovanje in predstavitve.
Read more
2
Izbrani najbolši izvajalci Hard Dance scene

Hard Dance Awards je že devetič zapored izbiral najbolše glasbenike v hard rave sceni.

awards Na zaključnem partiju na Nizozemskem v klubu Matrixx so pred okoli tri tisočo množico pokazali svoje znanje DJi kot so Zatox, Angerfist, Zany & B-Front, Coone, Alex Kidd & Kutski Experience, Toneshifterz, Devon K., MC Villain. Več kot deset tisoč ljudi iz celega sveta je glasovalo za svoje favorite. To leto se je prvič delala kompilacija katero mixajo Kutski, Zatox in Steve Hill.
Read more
3
4 YEARS OF SIDECHAIN RECORDS WITH STEVE RACHMAD

Četrto obletnico neodvisne založbe Sidechain Records bo obeležil artist, čigar ime veljaki v svetu elektronske glasbe izgovarjajo z zvrhano mero spoštovanja.

S svojo produkcijo briše meje med žanri elektronske glasbe, njegovi seti pa so skrbno planirana glasbena potovanja, ki vas bodo dvignili na plesišču in spustili v skritem kotičku vaše podzavesti. Steve Rachmad je eden izmed živečih “fosilov” ne le tehno ampak elektronske glasbe, saj je za njim kariera ki že skoraj dosega slovensko normo za upokojitev, sam pa ima le 42 let. Upoštevajoč dejstvo, da je podpisan pod več kot sto EP-jev in prav toliko glasbenih predelav, urnik ima pa dodobra popolnjen z nastopi po vsej obli, ste lahko popolnoma prepričani, da gre za praznik elektronske glasbe, ki ga ne boste želeli spustiti. Nabor nastopajočih bosta zaokrožila rezidenta in glasbena gonilna sila SCR ekipe Alex Long in Benjamin Begović s posebnim, b2b nastopom, svežim glasbenim naborom in zvrhano mero pozitivne energije.
Read more