Registriraj se!

Novosti

1
GUETTAMANIA V SLOVENIJI SE NADALJUJE

Vstopnice za navečjo božično zabavo leta si je že prvi dan zagotovilo več kot 500 žurerjev!

Ljubitelji plesnoelektronskih spektaklov so se množično odzvali na akcijo agencije Collegium Mondial, ki je najbolj zvestim navijačem Davida Guette, Afrojacka in drugih vročih glasbenih gostov Red (x-mas) Partyja v Stožicah pripravila akcijski paket 500 vstopnic za parter po ceni 35 eur. Od jutri naprej bo mogoče vstopnice po znižanih predprodajnih cenah kupiti po vsej Sloveniji. Prepustite se rdeči vročici in zaplešite z nami!
Read more
2
LJUBLJANA PODLEGLA ŠARMU RIA

Najbolj množična zabavna brezplačna prireditev ob koncu poletja, je v BTC City spet privabila rekordno množico ljubiteljev razigrane zabave. Ritem mladosti 2011, ki ga ob koncu poletja mladim podarjata potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, je v BTC City spet privabil rekordno število obiskovalcev.

Ob peti izvedbi se je žur vseh popočitniških žurov prvič odvijal v dveh arenah, ob debelem ducatu domačih glasbenikov in skupin pa je nastopilo tudi največje število tujih gostov doslej; francoski didžej Da Fresh, njegov grški kolega Christian Cambas, otoški tandem the Shapeshifters, največ simpatij občinstva pa je pobral zmagovalec večera, Tony T. aka R.I.O., ki je občinstvo spravil v ekstazo s hiti kot so Like I love you, When the sun goes down in Shine on. In ker je bil tudi sam navdušen nad odzivom občinstva, je že obljubil, da se bo že kmalu spet vrne k nam.
Read more
3
10. Žur z razlogom - Sedem ur dobrodelnosti in elektronske glasbe

Več kot 20.000 mladih je v ljubljanskem parku Tivoli žuralo z razlogom. Sedemurno glasbeno dogajanje z DJ Umekom je pospremilo vroče vzdušje, čeprav je vzdušje nekoliko ohladila poletna ploha, ki je prav tako že tradicionalno osvežila Žur.

Naš najboljši DJ se je navdušeni množici predstavil s poletnimi hiti z Ibize, s svetovnih klubskih festivalov ter z nekaterimi svežimi skladbami, ki jih je ustvaril prav za Žur z razlogom. Tradicionalno dogajanje v središču Ljubljane je tudi tokrat uspešno uresničevalo svoje poslanstvo premagovanja ravnodušnosti med mladimi do nasilnih dejanj.
Read more