Registriraj se!

Novosti

1
RAZKRIVAMO PROGRAM ULTRA BEACH PARTYJA

Na ekskluzivnem beach partyju na Hvaru bodo 18. julija nastopili Dash Berlin, Sunnery James & Ryan Marciano, Showtek ... pa tudi slovensko-hrvaški tandem Vanillaz. - Vstopnice, nastanitve, prevoze in festivalske pakete v Sloveniji prodaja soorganizator Ultre Europe, agencija Collegium Mondial Travel.

Organizatorji največjega spektakla jadranske festivalske sezone so razkrili program after beach partyja, ki je za številne obiskovalce celo večji magnet kot sam festival na Poljudu. Po regati na Brač in pred velikim finalom na Visu se bo tudi letos žurerska flota ustavila pred hotelom Amfora Grand Beach Resort, ki bo 18. julija gostil kup svetovnih zvezd in vročih novincev. Mesto nosilca programa je letos zasedel Dash Berlin, prihajajo tudi Sunnery James & Ryan Marciano, pa Showtek in Vicetone, vroča Izraelca Vini Vici, slovensko-hrvaški DJ duo Vanillaz ter R3wire & Varski.
Read more
2
BALATON SOUND: VEČ KOT 300 NASTOPAJOČIH NA 20 ODRIH

Organizatorji madžarskega festivala Balaton Sound so letos poskrbeli za smetano elektronske glasbene scene na enem mestu: Kygo, Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, Axwell Ingrosso, KSHMR, Jason Derulo, Robin Shulz, Zedd in še več kot 300 nastopajočih ...

Znan je program festivala Balaton Sound, ki vam bo med 5. in 9. julijem postregel z noro zabavo brez postanka na plaži jezera Balaton. Obiskovalce bo pričakalo več kot 20 prizorišč, na katerih bodo lahko preživeli krasen oddih in se zabavali z največjimi DJ-je današnjega časa, kot so Kygo, Hardwell, Armin van Buuren, Axwell Ingrosso, Tiësto, Marshmello ter več kot 300 drugimi izvajalci. Vstopnice po znižanih cenah so na voljo vse do 14. junija 2017.
Read more
3
V Kurzschluss prihajajo Dubioza kolektiv

Kultna Balkan, ska, punk, reagge in rock zasedba Dubioza kolektiv na glasbene festivale po vsej Evropi privablja izjemne množice obiskovalcev. Visoka energija, pronicljiva besedila ter izjemni odrski nastopi napovedujejo slikovite koncerte sarajevske zasedbe, ki s svojimi življenjskimi nazori, besedili in zgledi povezuje občinstva po vseh državah nekdanje Jugoslavije in širše.

Na veliko željo fenov pop up festivala Kurzschluss se Dubioza kolektiv dve leti po razprodanem Kurzschluss Spezial koncertu v Križankah vračajo v Ljubljano! Za svoje oboževalce bodo nastopili 16. novembra 2017, prav te dni pa predstavljajo video za novo skladbo Himna generacije. Vstopnice bodo od 1. junija dalje na voljo na prodajnih mestih Eventim.si. Early bird vstopnice 18 evrov, VIP vstopnice 35 evrov in Golden ring vstopnice z vstopom v prvo vrsto po ceni 50 evrov.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>