Novosti

1
NA NAJBOLJ ZMEŠAN RITEM MLADOSTI DOSLEJ PRIHAJAJO ŠE MODRIJANI

8 LEGEND NA TROJNEM ODRU - ISTOČASNO BIG FOOT MAMA x NEISHA x PERPETUUM JAZZILE x MODRIJANI x TABU x PERO LOVŠIN x KLEMEN KLEMEN x VALENTINO KANZYANI

Preden so Modrijani postali prvaki narodnozabavne scene so se kalili tudi v rocku, slovijo kot odlični (a capella) pevci, v skoraj 20-letni karieri so posneli kup sodelovanj, v zadnjem času pa večkrat dokazali, da so zelo vešči tudi popa. Tako da bi bil že skoraj greh, če jih ne bi, kot zadnji košček pisanega mozaika, povabili v Stožice na največji mash-up v živo.
Read more
2
XXX + štart koncertne sezone v Klubu K4

Ko se zapreta Kolezija in Ilirija, skoči v K4 bazen! Nimaš kopalk? Ne rabiš. Če pa bo strah le prevelik, se lahko pred hudimi ribami in riboni skriješ tudi v prijetnem štirkinem vrtu.

Najbolj razvpita ljubljanska klet se novemu akademskemu letu priklanja s pisanim programom, ki prinaša kar 30 druženj - najbolj vzdržljive pa za bonus čaka še obvezen Halloween rave! Oktober v Klubu K4 ob obilju muzike prinaša tudi glasbene in ustvarjalne delavnice, henganje ob filmih, namiznih igrah, balinčkanju in ping pongu.
Read more
3
Boris Brejcha, oblečen v slovensko zastavo, zatresel Kurzschluss! Podaljšal nastop in odvrgel masko

Da so bile vstopnice razprodane le nekaj dni po najavi dogodka, je bil dober pokazatelj, da se nam v Ljubljani obeta prava Kurzschluss manija.

Ko je včeraj na oder stopil kralj high- tech minimala Boris Brejcha, ni bilo nobenega dvoma več. Svetovno priznani didžej, ki je na elektronskih festivalih Tomorrowland, Sonus, Time Warp in Exit v plesno ekstazo spravil več deset tisoč ljudi, tudi slovenskih oboževalcev ni pustil ravnodušnih.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>