Registriraj se!

Novosti

1
Leto 2018 bo rezervirano za SVOBODO: EXIT predstavlja kar 5 festivalov

Po največjem Exit poletju v zgodovini, organizatorji ponovno napovedujejo festivalske presežke. Festivalska družina EXIT bo v letu 2018 štela že pet članov, v načrtu pa je po besedah organizatorjev še kakšen. Centralna točka je seveda Petrovaradinska trdnjava, kjer se bo med 12. in 15. julijem odvil festival EXIT.

Letos polnoletni EXIT kot vez med festivali in osredno temo postavlja osebno svobodo, ki je neizmerno pomembna. EXIT je eden od redkih glasbenih festivalov, ki je nastal iz želje po svobodi in tako krepil svojo družbeno misijo. Slogan EXIT Freedom je tako globalni poziv k svobodi, stran od materializma, stereotipov in kolektivnih zablod, v katerih se je našla naša civilizacija.
Read more
2
Sonus nagrajen z nazivom najboljši hrvaški festival

Zaključilo se je nagradno tekmovanje Ambasador, na kateri je sodeloval festival Sonus in že drugo leto zapored osvojil prestižno nagrado za najboljči festival na Hrvaškem. .

V isti kategoriji so bili prav tako nominirani festival Ultra v Splitu, Dimensions v Puli, Outlook festival v Puli in Love International v Tisnu Sonus festival se bo leta 2018 odvijal od 19. do 23. avgusta, nakup za festivalsko vstopnico po ugodno ceno je mogoč na spletni Entrio online trgovini. Festivalska vstopnica vključuje vstop v klube Papaya, Aquarius in Kalypso na plaži Zrče tekom 5 dni in 5 noči in afterparty.
Read more
3
RITEM MLADOSTI 2017

Po nepozabnem rock spektaklu s superskupino Siddharta x Big Foot Mama se letos tradicionalni dogodek za mlade, ki ga organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, vrača na mesto zločina s še bogatejšo zgodbo.

1. RITEM MLADOSTI bo 8. decembra v Dvorani Stožice na podoben način kot lani združil superbend DAN D x MI2, ki bo kot goste presenečenja vpoklical še nekaj glasbenih in pevskih legend. Za podporo prihaja v Ljubljano tudi srbski S.A.R.S., z uspešnicami Lutko, Buđav lebac in Perspektiva, sploh prvič pa bo v Sloveniji nastopil berlinski hitmejker ALLE FARBEN, avtor radijskih in klubskih petard, kot so Little Hollywood, Please Tell Rosie, Supergirl, Bad Ideas in She Moves. Za piko na i bosta zraven še NIPKE & TRKAJ, tudi s prvim hitom letošnje jeseni, Sam gremo!
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>