Registriraj se!

Novosti

1
RITEM MLADOSTI NAVDUŠIL Z REGIJSKO ODMEVNIM SOUNDCLASHEM, KI SE MU JE PRIDRUŽIL ŠE MAGNIFICO

Sinočnji dramaturško vrhunsko izpeljan preplet opusov Dubioze Kolektiva in S.A.R.S. sta kot skrita gosta popestrila Magnifico in Shamso 69 iz benda Brkovi, s čimer je predbožična klasika v Stožicah še poudarila letošnji regionani domet.

Ritem mladosti, glasbeno druženje za mlade in mlade po srcu, ki sta ga, na deset let podlage v BTC Cityju, agencija Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena že tretje leto zapored gostila v dvorani Stožice, je letos ponudil progam, ki je premaknil celo regijo.
Read more
2
PRIHAJA NAJVEČJI SEA STAR FESTIVAL DO ZDAJ!

„Prihaja najmočnejši Sea Star do zdaj!“ – napovedujejo organizatorji festivala Exit, skupaj z gostiteljem, mestom Umag. Festival Sea Star, ki je bil zasluženo nominiran za najboljši evropski festival, bo svojo tretjo izdajo doživel 24. in 25. maja 2019 v laguni Stella Maris.

Več kot 80 tisoč obiskovalcev in številni svetovni superzvezdniki so festival že samo po dveh sezonah uvrstili med najpomembnejše festivale na Mediteranu, tretja izvedba pa bo dvignila festival na najvišjo stopničko.
Read more
3
Razkrivamo datum Sonus festival v letu 2019

Nedavno je potekala podelitev domačih in regionalnih nagrad elektronske glasbene industrije – Ambassador, Sonus festival je ponovno dokazal, da je priljubljen hrvaški festival po izbiri oboževalcev.

Tekom petih dni in petih noči v klubih na plaži Zrče, samo nekaj metrov vstran od Jadranskega morja se bo v letu 2019 odvijala že 7.izdaja festivala Sonus in to od 18. do 23. avgusta. Ko so pred 7 leti ustanovitelji #WELOVESOUND Festivala in ustanovitelji Timewarp festivala v Nemčiji začeli z festivalom Sonus, si niso mogli predstavljati, da bo po nekaj letih festival, kot tudi Hrvaškem in otoku Pag na svetovnem party zemljevidu.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>