Registriraj se!

Novosti

1
KRIPTOŽETONI EKIPE VIBERATE KMALU ŽE PRIPRAVLJENI NA TRGOVANJE

Po uradnem zaključku kampanje množičnega financiranja bodo kriptožetoni Vibe 6. oktobra že na voljo za trgovanje na platformi Livecoin.net. Slovenski start-up Viberate, ki razvija platformo za industrijo žive glasbe, je v začetku septembra z izdajo kriptožetonov v manj kot petih minutah zbral dobrih devet milijonov evrov, s čimer se je uvrstil med najbolj uspešne tovrstne projekte na svetu.

Kriptožetoni Vibe bodo sčasoma postali glavno plačilno sredstvo platforme Viberate.com. Organizatorji dogodkov bodo z njimi plačevali nastope glasbenikov, oboževalci vstopnice, v omenjeni kriptovaluti pa bodo nagrajeni tudi vsi tisti, ki bodo platformo bogatili s podatki in jo promovirali svetu. Viberate bo med drugim omogočal tudi zadrževanje plačil do izvedbe storitev (»crypto escrow«), s čimer se bo okrepila plačilna disciplina v panogi.
Read more
2
HALLOWEEN: DJT BACK IN TIME + SASHA LOPEZ

Poslastica za ljubitelje plesnih ritmov, ki ste in še prisegate na ekipo Dee Jay Time in Radio Salomon. Skupaj bo nastopil ikonični dvojec, ki je ustvarjal nepozabne Power Mixe, v 90. in 00. letih kraljeval v klubih Titanic, DC3 Dakota, Eldorado in Lipa, s prijatelji pa vsak božič napolnil veliko dvorano Tivoli.

Dr. Silvano DJ je že dolgo nazaj mikseto prepustil bratu dvojčku Sylvainu, a enkrat na leto, za noč čarovnic, še vedno obriše prah s starih plošč. Na povabilo potovalne agencije Collegium Mondial Travel pa bo za letošnji Halloween sploh prvič v tem desetletju spet nastopil skupaj z dolgoletnim soborcem in prvim glasom slovenskih diskotek, Deanom On The Mikom.
Read more
3
KLUB K4 ZAGNAL 29. SEZONO

Ikona ljubljanske kreativne in družabne scene je odprla vrata v predjubilejno sezono z vinil marketom, londonskim krejtdigerjem Junkijem Inouejem in natečajem, ki bo osnova za drugo kompilacijo in serijo dogodkov K4 Gibanica. - Prihajajo tudi Julien Sandre (fr), Denz (hr) in urugvajski mojster Nicolas Lutz.

Po eksperimentu UVK4, ki je ponudil rezidenco ustvarjelcem in ljubiteljem urbanih zgodb, ki poleti niso pobegnili iz mesta, ter osvojl množico tujih obiskovalcev željnih doživetja kluba, ki je del mednarodnih zgodb s projekti, kot sta Boiler Room ali Zeta Reticula ter redna postaja podtalnih težkokategornikov ranga Steffi, Adam F, Tom Trago, Ø [Phase] in DJ Hell, se Štirka podaja v novo, predjubilejno sezono.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>