Registriraj se!

Novosti

1
NOV 36-URNI KONCEPT ODPRL VROČE FESTIVALSKO POLETJE

Kluba Byblos in Zodiac ter plaža Lanterna v Poreču so pretekli konec tedna gostili nov, osvežilni konceptom 36-urnega non-stop partyja, ki so ga spletli kralji berlinske scene ter najbolj prodorni regionalni tehno didžeji.

Status uverture v še eno nepozabno poletje ob in v zaledju Jadrana je letos pripadel novemu projektu potovalne agencije Collegium Mondial Travel, ki je ponudil 36-ur neprekinjenega tehna v dveh nočnih klubskih odmerkih in dnevno zabavo na plaži. 27 didžejev, med njimi prvoligaša Pan-Pot in starosta razvpitega Berghaina, Marcel Fengler, slovenski in hrvaški didžeji različnih generacij ter mladi talenti, ki so se spopadli v DJ-natečaju.
Read more
2
Iz Ibize na #WELOVESOUND open air prihaja okrepitev

Že bogat program z najbolj priljubljenim ameriškim DJ-jem Seth Troxlerjem, družinskim članom Perlona in najbolj nadarjeno žensko DJ-ko na sceni - Sonjo Moonear, predstavnik francoske house scene in član Apolonije – Dyed Soundor in mladim upom hrvaške scene daleč najboljšim v državi - Andrea Ljekaj se bosta pridružila Shaunu Reevesu in Luci Cazalu.

Rojen v Michiganu, vendar s svojim naslovom v Berlinu, je Shaun Reeves eno ključnih imen na svetovnem odru elektronske glasbe, ki je odraščal v Detoitovem zvoku. Skupaj s Sethom Troxlerjem je eden od ustanoviteljev svetovno znane znamke "Visionquest", na kateri so vključeni Tale Of Us, Maceo Plex, Guy Gerber, Butch, Mathhew Jonson in mnogi drugi.
Read more
3
V petek se začenja še ena izjemna jadranska festivalska sezona

PAN-POT * MARCEL FENGLER Andrea Ljekaj * Alexander Madness * Aney F * Bronski * Damir Hoffman * Ian F * Lemon * Marin Biocic * Marina Karamarko & many more artists 26 - 28. 4. 2019 @ Lanterna, Poreč

V modernem svetu tisočerih jezikov je le en tako univerzalen, da lahko združi na istem mestu tisoče neznancev, razbije vse predsodke in širi ljubezen. Ta univerzalni jezik je TECHNO!
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>