Registriraj se!

Novosti

1
CIRKUS MED 176 IZBRANIMI SVETOVNINI KLUBI

Klub Cirkus je gostil zabavo ob sprejetju v mrežo World's Finest Clubs, v kateri so tudi tako razvpita prizorišča nočnega življenja, kot so milanski Just Cavali, amsterdamski Jimmy Woo, ibiški KM5 in Nikki Beach ter tokijski Ageha. Še prej pa je prvič v Ljubljani nastopil superzvezdniški didžej Erick Morillo.

Organizacija The World's Finest Clubs je Cirkus, kot edini slovenski klub, sprejela v družino 176 izbranih svetovnih prisorišč, v katero sodijo nekateri najbolj priljubljeni prostori nočnega življenja na svetu, s tem pa Ljubljano izpostavila kot destinacijo, ki ob vrhunski kulinarki, naravnih lepotah ter številnih doživetjih ponuja tudi prvovrstno nočno življenje. V soboto je eden najboljših klubov v regiji tako gostil razprodano zabavo v r&b in hip hop ritmih, s predajo plakete, ki bo odslej visela ob vhodu.
Read more
2
FESTIVAL 84 z olimpijsko postavo izvajalcev za maratonski žur na Jahorini

Festival se bo na znanem olimpijskem prizorišču v Bosni in Hercegovini odvijal med 15. in 18. marcem.

EXIT, ki je pred kratkim na podelitvi evropskih festivalskih nagrad zmagal v kategoriji za najboljši festival v Evropi, med 15. in 18. marcem na Jahorini predstavlja Festival 84. Gre za format vedno bolj priljubljenega zimskega glasbenega festivala v gorah. Glede na trenutno prodajo vstopnic, pa že kaže, da bomo kmalu lahko govorili o presežkih.
Read more
3
Festivalske nagrade so podeljene: EXIT je NAJBOLJŠI EVROPSKI FESTIVAL

EXIT je sinoči slavil na podelitvi Evropskih festivalskih nagrad na Nizozemskem, kjer je bil proglašen za najboljši evropski festival leta 2017.

na Nizozemskem, kjer je bil proglašen za najboljši evropski festival leta 2017. V kategorijo je bilo vključenih kar 350 festivalov iz več kot 35 držav, med drugim tudi Glastonbury, Roskilde, Tomorrowland, Sziget Festival, Lowlands in drugi. Sicer pa so bili med nominiranci v različnih kategorijah prav vsi Exitovi festivali, med drugim tudi za največji evropski festival, najboljšega organizatorja ter nagrado Take a Stand za družbeni aktivizem.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>