Registriraj se!

Novosti

1
NA EXIT 2019 PRIHAJA TANDEM SOFI TUKKER

Festival, ki se bo prihodnje leto v Novem Sadu odvijal med 4. in 7. julijem, razkriva nove nastopajoče. V prodaji so trenutno najugodnejše vstopnice!

Novica, da na EXIT prihajajo fenomenalni The Cure, je eksplodirala po celotni Evropi, prve vstopnice pa so bile razprodane v 13. minutah. Tokrat organizatorji razkrivajo še hitoidni tandem iz New Yorka, Sofi Tukker, ki je v sunkovitem kariernem vzponu in z milijoni ogledov na strani YouTube.
Read more
2
KLUB K4 NOMINIRAN ZA NAGRADO AMBASADOR v kategoriji NAJBOLJŠI REGIONALNI KLUB

Ikonična klet na Kersnikovi 4, ki to sezono praznuje 30-letnico delovanja, se poteguje za naziv najboljšega regionalnega kluba z elektronsko glasbo.

Izbor, ki že tretje leto poteka pod patronatom vodilne regionalne spletne strani za elektronsko glasbo, Klubskascena.hr, revije Mixmag Adria in Radia 101, podpirajo pa ga tudi vladne institucije in večji sponzorji, je letos med najboljše klube v regiji uvrstil Klub K4, ki je v zadnjem času gostil tudi edini slovenski Boiler Room (s Stiroporom), edini v Sloveniji posneti miks za Resident Advisor in še nekaj prvih.
Read more
3
EchoWaves by EXIT Festival - prvič v Sloveniji

Ekskluzivna Oldies Goldies zabava na novi atraktivni lokaciji v prestolnici, ki bo dala piko na i decembrski evforiji z žametnim izborom klubskih klasik in ekskluzivnim nastopom z grammyjem okitene DJ-ikone.

Roger Sanchez vas bo popeljal v preteklost in prihodnost s hiti, ki so narekovali klubski utrip v zadnjih destletjih. Prvič pri nas pa bo z njim nastopila tudi njegova nova varovanka, ki razgibava plesišča od Miamija do Ibize, Kristen Knight.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>