Registriraj se!

Novosti

1
XXX + štart koncertne sezone v Klubu K4

Ko se zapreta Kolezija in Ilirija, skoči v K4 bazen! Nimaš kopalk? Ne rabiš. Če pa bo strah le prevelik, se lahko pred hudimi ribami in riboni skriješ tudi v prijetnem štirkinem vrtu.

Najbolj razvpita ljubljanska klet se novemu akademskemu letu priklanja s pisanim programom, ki prinaša kar 30 druženj - najbolj vzdržljive pa za bonus čaka še obvezen Halloween rave! Oktober v Klubu K4 ob obilju muzike prinaša tudi glasbene in ustvarjalne delavnice, henganje ob filmih, namiznih igrah, balinčkanju in ping pongu.
Read more
2
Boris Brejcha, oblečen v slovensko zastavo, zatresel Kurzschluss! Podaljšal nastop in odvrgel masko

Da so bile vstopnice razprodane le nekaj dni po najavi dogodka, je bil dober pokazatelj, da se nam v Ljubljani obeta prava Kurzschluss manija.

Ko je včeraj na oder stopil kralj high- tech minimala Boris Brejcha, ni bilo nobenega dvoma več. Svetovno priznani didžej, ki je na elektronskih festivalih Tomorrowland, Sonus, Time Warp in Exit v plesno ekstazo spravil več deset tisoč ljudi, tudi slovenskih oboževalcev ni pustil ravnodušnih.
Read more
3
Róisín Murphy odprla sezono Kurzschluss 2019! Ne ustavi je niti bolečina!

Da je elektro- pop diva Róisín Murphy resnično irska kraljica avantgarde, je dokazala na včerajšnjem koncertu, s katerim je odprla novo sezono pop- up kluba Kurzschluss. Bolečinam navkljub je svoj nastop izpeljala, kot se za zvezdnico njenega kova spodobi.

Njen tretji obisk Ljubljane je zaznamovala manjša nevšečnost, zaradi katere je morala, po pristanku v Sloveniji, poiskati zdravniško pomoč. Nekdanja članica dua Moloko ni razočarala oboževalcev, takoj po prihodu na oder si je njihovo naklonjenost pridobila z opravičilom v slovenskem jeziku.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>