Registriraj se!

Novosti

1
KDO JE DOBIL ZVEZDNIŠKO TORTO V GLAVO IN KAKO SLADKA JE BILA

Tušev Tek barv, največja športno-zabavna prireditev za mlade v Sloveniji, je ob petletki ponudil program in produkcijo, ki mu ju lahko zavidajo najodmevnejši domači festivali.

Ljubljano je razgibalo pet od sto najbolj priljubljenih didžejev na svetu, štrije premierno, Lost Frequencies je tudi pri nas med najbolj vrtenimi na radiih, sladka češnjica pa je bil nastop ene največjih svetovnih pop ikon, 'tortamojstra' Steva Aokija.
Read more
2
Z MISTERIOZNIM CLAPTONOM SE JE PRIČELA ELEKTRONSKA PUSTOLOVŠČINA V ROGOZI

StellarBeat Music Festival je ob akumulacijskem jezeru v Rogozi odprl portal, skozi katerega so pustolovci stopili daleč onkraj meja poznanega.

Na prvem večeru največje elektronske pustolovščine v Sloveniji so se v Stellar Areni in na Undetected odru zvrstili domači in tuji DJ-ji, z misterioznim mojstrom house glasbe Claptonom na čelu. S tem so otvorili tretjo izvedbo festivala elektronske glasbe, obiskovalci pa so dodobra zapolnili zvezdno areno.
Read more
3
Róisín Murphy z novo skladbo in bujno pričesko

Elektro- pop diva Róisín Murphy, ki je v devetdesetih letih zaslovela v glasbenem dvojcu Moloko, velja za eno najbolj neustrašno izvirnih umetnic današnjega časa.

V začetku junija je irska kraljica avantgarde izdala novo uspešnico Incapable, ki jo bo v okviru svojega bogatega samostojnega glasbenega opusa predstavila tudi slovenskemu občinstvu– na odru Kurzschlussa 26. septembra 2019.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>