Registriraj se!

Novosti

1
Pričela se je prodaja regionalnih vstopnic za Sonus Festival 2019

Ko je Sonus festival pred kratkim napovedal imena prvih 42 izvajalcev, ki bodo nastopali od 18. do 23. avgusta v klubih na plaži Zrće, se je pričela prodaja vstopnic za prebivalce naše regije.

Prihod na Sonus, za 5 dni in 5 noči, so potrdili nekateri največji svetovni techno in house izvajalci: Amelie Lens, Solomun, Richie Hawtin, Sven Väth, Dax J, Ben Klock, Apollonia, Ricardo Villalobos, Tale of Us, Jamie Jones, Boris Brejcha, Pan-Pot in mnogi drugi.
Read more
2
Novi nastopajoči na festivalu Sziget!

Peti največji festival na svetu izreka dobrodošlico tudi novim nastopajočim: James Blake, Franz Ferdinand, Tove Lo, Years & Years, Richie Hawtin, IAMDDB, Razorlight, Yeasayer in drugi.

Post Malone se pridružuje predhodno najavljenim izvajalcem: Ed Sheeran, Florence + The Machine, Foo Fighters, Twenty One Pilots, The 1975 in Martin Garrix kot del ogromnega repertoarja globalnih imen na Headline listi!
Nove današnje najave, vsebujejo ene izmed najbolj vznemirljivih imen že uveljavljenih glasbenikov, ter tudi nekaj svežih imen ki se na sceni šele uveljavljajo. Eden izmed njih je Masego, Jazz glasbenik, ki se rad poigrava z različnimi glasbenimi žanri, sledijo mu prodorni teenage indie-soul band Yellow Days, francoska pop pevka Jain (v njenih pesmih se čuti tudi Arabski in Afriški pridih), potem je tu še Xavier Rudd - tekstopisec in pevec, ki med drugim igra več inštrumentov ter dva predstavnika politične reggae scene Protoje & The Indiggnation!
Read more
3
Black Eyed Peas, Cypress Hill in Papa Roach prihajajo na VOLT Festival!

Mesto Sopron na Madžarskem letos pričakuje obiskovalce iz cele Evrope od 26.6. do 29.6. 2019, z glasbenimi legendami in trenutno najbolj aktualnimi izvajalci kot so Black Eyed Peas, Papa Roach, Cypress Hill, Martin Solveig in Jan Blomqvist!

Po mnenju mnogih, najbolj legendaren mainstream hip-hop band, Black Eyed Peas, bo prevzel VOLT-ov oder s promocijo njihovega novega albuma skupaj z njihovimi najboljšimi hiti.
Otvoritev VOLT-a bo pravi rock spektakel z nastopajočimi band-i, kot so: Cypress Hill, Papa Roach in Amaranthe, skupaj z že najavljenimi Slipknot. V četrtek bo oder prevzel Ugly Kid Joe, ki se bo prvič predstavil publiki, s kombinacijo različnih glasbenih stilov, kot so: hard rock, funk, rap in thrash glasba.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>