Registriraj se!

Novosti

1
Sonus festival med najboljšimi na svetu!

Sonus festival se je zopet znašel na vrhu med samo smetano svetovnih festivalov in bil uvrščen med 10 najboljših na svetu, po izboru glazbenega medija Resident Advisor. To je veliki uspeh festivala, kateri letos slavi 5.obletnico in je že na samem vrhu med festivali.

Več kot 60 imen svetovne elektronske scene bo nastopilo na jubilejnem Sonus festivalu, ki se bo letos odvijal od 20. - 24.avgusta v klubih Papaya, Aquarius in Kalypso na plaži Zrče, ter na ladjah, ki bodo plule po našem lepem Jadranu.
Tekom petih dni in noči, bodo gostje festivala lahko uživali v nastopih DJ-ev kateri so na samem vrhu svetovne elektronske scene. Kot so: Adam Beyer, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Sven Vath, Joseph Capriati, Tale of Us, Loco Dice, Appolonia, Jamie Jones, Pan-Pot, Sam Paganini, Seth Troxler, The Martinez Brothers, Marco Carola in ostali...
Read more
2
UVK4 = ŠTIRKINA POLETNA OSVEŽITEV

Klub K4 poleti ne bo zaprl vrat, ampak bo na željo številnih prijateljev in gostov, ki iščejo kvalitetno nočno zabavo v prestolnici, ponudil po tri dogodke tedensko. – Ta vikend nas bosta ogrela Britanec Ø [Phase] in Nizozemec Tom Trago, 7. julija pa sledi tudi uradna otvoritev poletne sezone UVK4 z rezidenčnimi didžeji

Vodstvo ikoničnega Kluba K4 se je letos na pobudo številnh ustvarjalcev, ljubiteljev glasbe, posameznikov in organizacij, ki soustvarjajo turistično ponudbo v Ljubljani, pa tudi tujcev, ki bi med počitnicami radi spoznali klub z 28-letno tradicijo, ki je v spomladi gostil tudi mednarodno odmevni Boiler Room in Umekovo Zeto Reticulo, odločilo, da namesto tradicionalnega poletnega glasbenega posta raje ponudi posebni počitniški program, ki se bo odvil v programskem sklopu UVK4.
Read more
3
Festivalski paketi za deseti glasbeni festival Demofest

Banjaluški glasbeni festival Demofest, ki praznuje že deseto obletnico, letos premierno ponuja pakatno ponudbo tudi za goste iz Slovenije! Na trdnjavi Kastel bo od 20. do 22. jullija gostovalo več kot 50 glasbenih zasedb, ki po vsej regiji in Evropi polnijo koncerte in festivale.

Priljubljeni festival slovenskim gostom ponuja vstopnice, prevoz in udobno namestitev v Banjaluki preko turistične agencije Sonček. Spremljajte #Demofest na družbenih omrežjih Facebook, Instagram. Festival Demofest po izboru največje kanadske turistične agencije Flight Network sodi med najboljše festivale v Evropi, česar se je ustvarjalna ekipa še posebej razveselila.
Read more
< << 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>