Registriraj se!

Novosti

1
EXIT napoveduje zimski festival na olimpijski Jahorini!

Velika Exitova festivalska družina raste. Z naslednjim letom se bo Exitovi karavani pridružil že peti festival. Po tem ko so organizatorji enega največjih festivalov v Evropi leta 2014 ponudbi dodali še festival Sea Dance na plaži Jaz v Črni gori, se je leto kasneje zgodil prvi Revolution festival v Temišvaru v Romuniji, lani pa je zaživel še Sea Star festival v Umagu.

Prihodnje leto, natančneje med 15. in 18. marcem se zabava seli na olimpijsko Jahorino v Bosno in Hercegovino. Program festivala bo sestavljal nočni in dnevni del, in sicer po formuli 2+2, ki se je izkazala za izredno priljubljeno že lani v Umagu. Prvi festivalski dan se bo začel z večernim ogrevanjem za uvod v dva glasbe polna festivalska dneva, medtem ko bo zadnji festivalski dan namenjen še zadnji, dnevni zabavi.
Read more
2
Dubioza kolektiv 16. novembra v Kurzschlussu

Sarajevska zasedba se po dveh letih in razprodanem Kurzschluss koncertu vrača v Ljubljano. 16. novembra bo Dubioza kolektiv nastopila z novim albumom in za svoje slovenske oboževalce preigravala največje uspešnice kot so Kažu, Treba mi zraka, Himna generacije, No escape.

Po izjemnem festivalskem poletju, ko je Dubioza kolektiv otvorila Sziget festival in nastopila na več kot 30 festivalih in samostojnih koncertih, priljubljena zasedba prihaja v Kurzschluss. Spremljajte #Kurzschluss ter glasbene novosti na družbenih omrežjih Facebook, Instagram. Vstopnice so že naprodaj na prodajnih mestih Eventim.
Read more
3
Pričela se je omejena predprodaja vstopnic za enega iz med najboljših svetovnih festivalov v mesecu avgustu 2018!

Pred malo več kot mesec dni, se je zaključila 5.izdaja festivala Sonus, pa je že objavljen datum dogajanja Sonus festivala v letu 2018. Ta svetovno poznan festival se bo naslednjo leto odvijal med 19.8. in 23.8. v klubih že poznane plaže Zrče na otoku Pag.

Sonus festival vsako leto privabi smetano svetovne elektronske scene, kateri polnijo največje klube po svetu. Nastope Carl Coxa, Richie Hawtina, Solomuna, Loco Dicea, Joseph Capriatia, The Martinez Brothers, Marco Carola, so le eni iz med njih kateri so imeli obiskovalci možnost slišati to leto.
Read more
< 1 2 3 4 5 6 7 > >>