Registriraj se!

Novosti

1
Kurzschluss: Prihajajo S.A.R.S.

Ciklus zabav Kurzschluss bo 24. novembra na Gospodarskem razstavišču nadaljevala srbska zasedba S.A.R.S., ki bo večer obarvala s svojimi etničnimi ritmi in primesmi pop rocka, reggaea, bluesa, jazza in hip hopa.

Alternativni rokerji so do danes nanizali že več kot 500 koncertov po celotni regiji, po šestih studijskih albumih in 23 videospotih, od katerih jih je kar 19 preseglo milijon ogledov na Youtubeu, pa trenutno veljajo za enega bolj iskanih avtorskih bendov na področju nekdanje Jugoslavije.
Read more
2
SPEKTAKULAREN NASTOP GLOBALNEGA SUPERZVEZDNIKA JE OČARAL OBISKOVALCE STELLARBEATA

Z nastopom nemškega superzvezdnika Robina Schulza, ki je poskrbel za neverjetni glasbeno-vizualni spektakel, je tretja elektronska pustolovščina StellarBeat dosegla svoj vrhunec. Na intergalaktičnem glasbenem potovanju ob akumulacijskem jezeru v Rogozi, se je v 3 dneh zvrstilo več kot 50 DJ-jev, ki so poskrbeli za edinstveno doživetje tega poletja.

Tretje leto zapored so se oboževalci elektronske glasbe zbrali ob akumulacijskem jezeru v Rogozi, kjer so organizatorji tudi letos poskrbeli za dogajanje, ki je navdušilo obiskovalce glasbenega festivala. Na zadnji festivalski dan je na oder Stellar Arene stopil z Grammyjem nominiran globalni superzvezdnik Robin Schulz, ki je s svojim sproščenim načinom in izjemnim občutkom za množico poskrbel za nepozabno obiskovalcev.
Read more
3
OGNJENI SOBOTNI VEČER RAZVNEL MNOŽICO STELLARBEAT FESTIVALA

Drugi dan StellarBeat glasbenega festivala je ob akumulacijskem jezeru v Rogozi poskrbel za neverjeten festivalski dan, ki je bil obarvan v unikatnih zvokih dveh izjemnih DJ-jev: Istanbulskega ˝hitmakerja˝ Mahmuta Orhana ter nizozemskega zvezdnika turških korenin Buraka Yeterja, ki je tokrat prvič obiskal Slovenijo. Na Undetected odru pa je svoje odtenke techna predstavil bosanski talent Mladen Tomić.

Uspešno se je zaključil še drugi dan največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat. Izjemno vzdušje sta v Stellar Areni pričarala DJ-ja, ki sta s samo nekaj skladbami ustvarila slabo milijardo ogledov na platformi YouTube. S svojim edinstvenim zvokom, svežo kombinacijo čustvenega deep housa, fuzije EDM in techa, z elementi turških korenin, je navdušil Mahmut Orhan, za njim pa še amsterdamski DJ turškega porekla Burak Yeter, ki velja za enega najbolj marljivih talentov v industriji.
Read more
< 1 2 3 4 5 6 7 > >>