Registriraj se!

Novosti

1
HALLOWEEN: DJT BACK IN TIME + SASHA LOPEZ

Poslastica za ljubitelje plesnih ritmov, ki ste in še prisegate na ekipo Dee Jay Time in Radio Salomon. Skupaj bo nastopil ikonični dvojec, ki je ustvarjal nepozabne Power Mixe, v 90. in 00. letih kraljeval v klubih Titanic, DC3 Dakota, Eldorado in Lipa, s prijatelji pa vsak božič napolnil veliko dvorano Tivoli.

Dr. Silvano DJ je že dolgo nazaj mikseto prepustil bratu dvojčku Sylvainu, a enkrat na leto, za noč čarovnic, še vedno obriše prah s starih plošč. Na povabilo potovalne agencije Collegium Mondial Travel pa bo za letošnji Halloween sploh prvič v tem desetletju spet nastopil skupaj z dolgoletnim soborcem in prvim glasom slovenskih diskotek, Deanom On The Mikom.
Read more
2
KLUB K4 ZAGNAL 29. SEZONO

Ikona ljubljanske kreativne in družabne scene je odprla vrata v predjubilejno sezono z vinil marketom, londonskim krejtdigerjem Junkijem Inouejem in natečajem, ki bo osnova za drugo kompilacijo in serijo dogodkov K4 Gibanica. - Prihajajo tudi Julien Sandre (fr), Denz (hr) in urugvajski mojster Nicolas Lutz.

Po eksperimentu UVK4, ki je ponudil rezidenco ustvarjelcem in ljubiteljem urbanih zgodb, ki poleti niso pobegnili iz mesta, ter osvojl množico tujih obiskovalcev željnih doživetja kluba, ki je del mednarodnih zgodb s projekti, kot sta Boiler Room ali Zeta Reticula ter redna postaja podtalnih težkokategornikov ranga Steffi, Adam F, Tom Trago, Ø [Phase] in DJ Hell, se Štirka podaja v novo, predjubilejno sezono.
Read more
3
Spartaque - Future Sound Of Yucatan

V soboto, dne 14.10.2017, se bo v sklopu elektronskih dogodkov Future sound of Yucatan v discoteque Yucatan, Šentilj (v Slovenskih Goricah) pri Mariboru in v bližini mednarodnega mejnega prehoda (z Avstrijo) Šentilj, odvijal dogodek namenjen ljubiteljem elektronske glasbe, točneje iz zvrsti techna.

Gostili bomo enega izmed najhitreje vzpenjajočih se in zaželjenih techno DJov in producentov na svetu iz Ukrajine; Spartaque. Družbo s kvalitetno techno glasbo mu bodo delali še DJi iz glasbene organizacije Second Music, ki so v svoji dolgoletni karieri nastopali na klubskih odrih po celotni Sloveniji, prav tako pa na festivalih kot je npr. Eco Festival. Hkrati so kot organizatorji dogodkov gostili imena iz sveta techna, kot so Uto Karem, Eric Sneo, Alexander Kowalski, Axel Karakasis ...
Read more
< 1 2 3 4 5 6 7 > >>