Novosti

1
Od Muff do Senidah: osvojila Balkan, naslednja postaja je Kurzschluss

Karizmatična Senidah, glasbenica in pevka skupine Muff, ene najuspešnejših skupin v Sloveniji ter regiji, se s svojimi samostojnimi projekti predstavlja v popolnoma drugačni luči, kot smo je vajeni.

22. decembra bo v Kurzschlussu nastopila z največjim samostojnim koncertom v Sloveniji doslej. Na Gospodarskem razstavišču bo nastopila z uspešnicami, ki na Youtube-u dosegajo več kot 40 milijonov ogledov. Vstopnice že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim.
Read more
2
Glitterbox prihaja v Kurzschluss

Legendarna linija zabav Glitterbox bo v najbolj prazničnem mesecu 21. decembra v lineup Kurzshlussa pripeljala dobitnika prestižne nagrade Grammy Award Rogerja Sancheza.

Za mešalkami bosta tudi že-skoraj-rezident Simon aka The Shapeshifters in Melvo Baptiste. Skupaj vas bodo popeljali v pravo glasbeno popotovanje skozi čas, kjer brez bleščic, plesnih atrakcij in drugih presenečenj, kot se za december spodobi, seveda ne bo šlo. Vstopnice na voljo na vseh prodajniih mestih Eventim.
Read more
3
V Ambasado prihaja Dubfire!

Ta dogodek bo z svojim nastopom obeležil Dubfire, eden ključnih gurujev elektronskega podzemlja.

Nosilcu večera se bodo pridružili njegov prijatelj Mahony iz Romunije s katerim je že delil več lepih nastopov in seveda izbrani domači predstavniki, ki bodo še dodatno poskrbeli za nepozabno glasbeno izkušnjo.
Read more
< 1 2 3 4 5 6 7 > >>