Registriraj se!

Novosti

1
Glitterbox prihaja v Kurzschluss

Legendarna linija zabav Glitterbox bo v najbolj prazničnem mesecu 21. decembra v lineup Kurzshlussa pripeljala dobitnika prestižne nagrade Grammy Award Rogerja Sancheza.

Za mešalkami bosta tudi že-skoraj-rezident Simon aka The Shapeshifters in Melvo Baptiste. Skupaj vas bodo popeljali v pravo glasbeno popotovanje skozi čas, kjer brez bleščic, plesnih atrakcij in drugih presenečenj, kot se za december spodobi, seveda ne bo šlo. Vstopnice na voljo na vseh prodajniih mestih Eventim.
Read more
2
V Ambasado prihaja Dubfire!

Ta dogodek bo z svojim nastopom obeležil Dubfire, eden ključnih gurujev elektronskega podzemlja.

Nosilcu večera se bodo pridružili njegov prijatelj Mahony iz Romunije s katerim je že delil več lepih nastopov in seveda izbrani domači predstavniki, ki bodo še dodatno poskrbeli za nepozabno glasbeno izkušnjo.
Read more
3
NA NAJBOLJ ZMEŠAN RITEM MLADOSTI DOSLEJ PRIHAJAJO ŠE MODRIJANI

8 LEGEND NA TROJNEM ODRU - ISTOČASNO BIG FOOT MAMA x NEISHA x PERPETUUM JAZZILE x MODRIJANI x TABU x PERO LOVŠIN x KLEMEN KLEMEN x VALENTINO KANZYANI

Preden so Modrijani postali prvaki narodnozabavne scene so se kalili tudi v rocku, slovijo kot odlični (a capella) pevci, v skoraj 20-letni karieri so posneli kup sodelovanj, v zadnjem času pa večkrat dokazali, da so zelo vešči tudi popa. Tako da bi bil že skoraj greh, če jih ne bi, kot zadnji košček pisanega mozaika, povabili v Stožice na največji mash-up v živo.
Read more
< 1 2 3 4 5 6 7 > >>