Registriraj se!

Novosti

1
NAJVEČJA ELEKTRONSKA PUSTOLOVŠČINA V SLOVENIJI SE VRAČA

StellarBeat Music Festival se vrača s še večjim in bogatejšim programom. Tudi letos bo med 22. in 25 junijem zatresel jezero v Rogozi a tokrat na kar 3 dnevnem festivalu, na katerem se bo zvrstilo več kot 40 DJ-jev iz vsega sveta.

Zvezde festivala so letos poiskali tudi čez lužo, v ZDA in Avstraliji, nekateri izmed njih pa bodo v Sloveniji nastopili prvič. Posebna novost letošnjega festivala je dodaten Undetected stage, ki se bo tresel v techno in drum & base tempu. Organizatorji bodo prve nastopajoče razkrili že nocoj, ko bodo v prodajo šle tudi vstopnice po znižani ceni, a le za prvih 24 ur.
Read more
2
VODILNI SVETOVNI MEDIJI SO SEA STAR POSTAVILI OB BOK NAJBOLJŠEMU VELIKEMU FESTIVALU V EVROPI

Kljub temu, da ta konec tedna nestrpno pričakujemo šele njegovo drugo edicijo, se je festival Sea Star že znašel na seznamu vodilnih svetovnih medijev kot festivalska destinacija tega poletja, ki je ne smemo izpustiti, pogosto pa ga postavljajo ob bok Exitu, aktualnemu najboljšemu velikemu evropskemu festivalu.

V lanskem letu je Sea Star obiskalo več kot 50 tisoč ljudi iz 70 držav sveta. Da je ta umaški festivalski biser resnično pravi hit pa govori dejstvo, da so pri znani svetovni glasbeni reviji NME razvili posebno aplikacijo, ki bralcu predlaga festival po njegovem okusu, med rezultate pa so uvrstili tudi Sea Star. „Sea Star je obmorski festival z veliko sonca in ni boljšega načina za začetek festivalske sezone“, glasbeni velikan DJ Mag je kot enega izmed petih razlogov, zakaj moraš obvezno obiskati Sea Star, navedel zanimivo dejstvo, da je morje oddaljeno zgolj 14 metrov od glavnega odra.
Read more
3
ULTRA BEACH 2018

‘Najboljši Pool Party na svetu’ (The Sun – 2017), aka ULTRA Beach Hvar se vrača na čudovito hrvaško obalo na otok Hvar 10. julija z največjim line up-om.

Party se odvija v znanem Amfora Hvar Grand Beach Resortu in tako ponuja idilično destinacijo z razgledom na Jadran v toplem objemu hrvaškega sonca. Pričakuje se 5.000 obiskovalcev in z nastopajočimi mednarodno uveljavljenimi Dji kot so Fedde Le Grand, Nicky Romero, Oliver Heldens, Jonas Blue in San Holo je to najbolj pričakovana izdaja do sedaj.

Letošnji pool party se bo pričel bolj zgodaj in sicer bo trajal neprekinjeno 9 ur od 13. ure popoldan do 22. ure zvečer.
Read more
< 1 2 3 4 5 6 7 > >>