Registriraj se!

Novosti

1
V Kurzschluss prihaja svetovno priznani techno didžej Boris Brejcha!

27. septembra se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani plesalo v ritmih high-tech minimala pod taktirko svetovno priznanega didžeja Borisa Brejche.

Svoje oboževalce po celem svetu navdušuje z odličnimi techno seti in masko, ki je njegov nepogrešljiv rekvizit na odru. Nastopil je na elektronskih festivalih, kot so Tomorrowland, Sonus, Time Warp in Exit, kjer je v plesno ekstazo spravil več deset tisoč ljudi.
Read more
2
DOBRODOŠLI V ČETRT WU-TANG!

V New Yorku so po legendarnih Wu-Tang Clan poimenovali mestno četrt.

Da so Wu-Tang Clan, ki konec meseca prihajajo na festival Sea Star v Umag res ena največjih hip-hop skupin vseh časov, so potrdile tudi oblasti v New Yorku. Po legendarnem hip-hop kolektivu so namreč poimenovali nekaj ulic v Park Hillu na Staten Islandu v New Yorku, ki se sedaj imenuje Wu-Tang District.
Read more
3
SWEDISH HOUSE MAFIA VEČJA OD ŽIVLJENJA!

S tremi arenskimi nastopi pred več kot 75.000-glavim občinstvom se je iz pokoja vrnila največja DJ-superskupina vseh časov in navdušila z izjemno odrsko produkcijo in 'best off' šovom. – Axwell, Ingrosso in Angello bodo enega redkih nastopov izvedli 14. julija na festivalu Ultra Europe v Splitu, klub Cirkus pa bo 24. maja gostil uradno ogrevanje!

Od četrtka do sobote je Stockholmska Tele 2 Arena gostila enega najbolj pričakovanih glasbenih dogodkov leta. Po petih letih glasbenega pokoja se je za prgišče nastopov reaktivirala ikonična Swedish House Mafia, vstopnice za nastop so seveda pošle že takoj ob štartu prodaje, evforija okoli že tako oboževane trojice pa se bo zdaj le še stopnjevala.
Read more
< 1 2 3 4 5 6 7 > >>