Registriraj se!

Novosti

1
Vrnitev kralja: Carl Cox prihaja na EXIT s posebnim triurnim setom!

Legendarni didžej in za mnoge simbol elektronske glasbe, sloviti Carl Cox, se je odzval pozivu oboževalcev in POTRDIL prihod v Dance Areno. Zahvaljujoč njemu bo energija prihajajočega festival EXIT na vrhuncu že od samega začetka, saj bo nastopil že prvi dan, v četrtek, 4. julija!

S tem bo festival obeležil tudi deseto obletnico od njegovega nastopa leta 2009, ki je še vedno zapisan v zgodovino. “To je bil eden mojih najboljših nastopov,” je povedal Cox, in dodal, da je treba v Dance Areni nastopati s polnim srcem: “Ni denarja na svetu, ki lahko kupi ta občutek, saj moraš na tem odru pustiti dušo in biti to kar si.”
Read more
2
Največje svetovne zvezde potrdile svoj prihod na Sonus Festival v letu 2019!

Pred nekaj dnevi, ko je Sonus objavil datum sedme izdaje, so znana imena prvih 42 izvajalcev, ki bodo nastopili od 18. do 23. avgusta v klubih na plaži Zrče.

Organizatorji Sonus festivala so za obiskovalce v petih dneh in petih nočeh priskrbeli nepozabno doživetje na prostem, le nekaj metrov od Jadranskega morja skupaj z nekaterimi največjimi imeni na svetovni techno in house sceni.
Read more
3
Najbolj vroče darilo: EXIT časti še 2 festivala in te pelje na morje

EXIT napoveduje najbolj praznično akcijo! Ob nakupu EXIT vstopnice, sta v paketu BREZPLAČNO še vstopnici za festival Sea Star, ki se bo 24. in 25. maja 2019 odvijal v Umagu in Sea Dance v Budvi na plaži Buljarica.

Za najboljši festivalski paket se morajo kupci med 1. in 28. februarjem registrirati na spletni strani www.exitfest.org, s tem pa potrdijo prihod. Registracija je veljavna za vse kupce Exit vstopnic do danes kot tudi za tiste, ki bodo svojo vstopnico kupili do konca letošnjega leta. Exit bo nekatere presenetil tudi z dodatno brezplačno namestitvijo in prevozom!
Read more
< 1 2 3 4 5 6 7 > >>