Registriraj se!

Novosti

1
Hip-hop zaseda na festivalu SEA STAR: IAMDDB, Vojko V, Krankšvester in Fox!

V sodelovanju s festivalom Drito, največjim regionalnim klubskim trap in hip hop festivalom, Sea Star predstavlja drugi val nastopajočih. Svoj prihod je potrdila rapidno rastoča zvezdnica IAMDDB, ki jo je BBC radio letos predstavil kot izvajalko, katere glasba bo zaznamovala letošnje leto!

Njena fuzija trap-jazz bengerjev Shade, Drippy in Kurr£ncy bo zavzela laguno Stella Maris. Za dobre vibracija bo poskrbel nezaustavljivi Vojko V, ki je lani nastopil še z Dječaci in brez dvoma zaznamoval leto 2018. Na festival prihaja še duo Krankšvester ter megapopularni novosadski trap guru Fox. Udarno hip-hop postavo bodo okrepili še High5, Buntai, Smoke Mardeljano in Hazze!
Read more
2
Nova izdaja Dejana Milićevića, tokrat z renomiranim gostom iz Slovenije – Veztax

Pred parimi meseci smo vam predstavili 3 bolj housersko obarvane komade , ki so išli v okviru dvodelne, 6 skladb izdaje “Underground Sessions” - Dejana Milićevića na založbi “Tit Zero Recordings” in jo je bilo mogoče kupiti ekskluzivno na Bandcamp-u.

Koncept objema širši spekter glasb, tako da celotna izdaja predstavlja neko potovanje od jazzy house-a, preko raw power house-a do techno ritmov. “Underground Sessions” zaključujemo z dvem techno produktom ter remixom Slovenskega techno kralja Veztax-a. Dejan Milićević je eden najboljših regionalnih dj-ev ter producentov z več kot 20 let udejstvovanja na glasbeni sceni , ki ga je popeljala na vse glavne festival i klube v Evropi, Južni Ameriki pa vse do Tajske.
Read more
3
V LJUBLJANO PRIHAJA POP IKONA STEVE AOKI!

Potem ko so najavili, da bodo na 5. izvedbi našega največjega športno-zabavnega dogodka leta nastopili Lost Frequencies, Vini Vici in MATTN, so organizatorji Tuševega teka barv razkrili še, da prihaja na prvi slovenski nastop dvakratni Guinnessov rekorder, cross-over zvednik svetovnega ranga, neumorni garač, največji filantrop med didžeji ter večkrat nagrajevani 'tortamojster' STEVE AOKI!

Za spektakel leta v prestonici je prodanih že več kot 8.000 vstopnic! STEVE AOKI je s kupom priznanj okiteni dvakratni grammyjevski nominiranec, vplivni glasbeni založnik, producent in podjetnik, dobrodelnež, igralec ter izjemen garač, ki v povprečju nastopa več kot 250 dni na leto. V glasbene anale se je vpisal kot mecen kalifornijske hardcore in zadnja leta predvsem elektronske scene, didžej, ki meče navijačem torte v glavo, njegova muzika je podlaga številnih filmov in TV-serij, kot lik se pojavlja tudi v več video igrah.
Read more
< 1 2 3 4 5 6 7 > >>