Novosti

1
40.000 ljudi s festivala Sea Star poslalo v svet sporočilo ljubezni!

Festival, s katerim se je uradno začelo poletje, je navdušil. Naslednja postaja je festival Exit v Novem Sadu.

Ta vikend se je zaključil že tretji festival Sea Star v Umagu, ki je od četrtka do nedelje pritegnil 40.000 obiskovalcev in bil po mnenju mnogih najboljši do sedaj. Čeprav je mesec maj zaznamoval dež, je bilo tokrat v laguni Stella Maris sončno in najboljši uvod v poletje.
Read more
2
Najatraktivnejši elektronski festival v gozdu tega poletja z ducat atraktivnimi gosti iz Evrope in Azije

Nekaj magičnega je na poletnih glasbenih festivalih v naravi: na travnikih, ob morju in rekah, na gričih in v dolinah – a večina kultnih slovenski rejvov se je odvijala v gozdovih!

Tradicijo pa uspešno nadaljuje tudi Woodland. Butični festival na gozdni jasi pri Ivančni gorici se je letos organizacijsko okrepil s tremi prekaljenimi organizatorji: ekipo ljubljanske Cvetličarne, moštvom primorskega tehno festivala ECO in potovalno agencijo Collegium Mondial Travel, ki soustvarja tudi nekatere najbolj prodorne glasbene festivale v širši jadranski regiji.
Read more
3
ULTRA EUROPE RAZKRIVA ŠE 15 IZVAJALCEV V SPLITU IN NOSILCE PROGRAMA ULTRA BEACH PARTYJA NA HVARU!

Od začetka najbolj norega tedna na Jadranu nas ločita manj kot dva meseca, za vse, ki načrtujete sanjsko poletje in žure v Splitu, na Hvaru, Braču in Visu, o katerih se bo govorilo še naslednjih nekaj let, pa imamo še več dobrih novic! Že tako bogat program festivala ULTRA Europe v Splitu je bogatejši še za 15 udarnih imen.

Na čarobni sedmici bodo nastopili tudi Cheat Codes, Steve Aoki, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, Gud Vibrations, Tchami x Malaa, Rezz, Lost Kings in Jeffrey Sutorious. Okrepil pa se je tudi program v areni RESISTANCE, z mojstri podtalne elektronike. Ekipi, ki bi si jo želel vsak spodoben festival, se bodo pridružili še Nic Fanciulli, Patrice Baumell, Dubfire in Jon Rundell, na Poljud pa prihajajo tudi Sasha, eden prvih globalnih superdidžejev in glasbeni virtuoz za sladokusce, ter kanadski duet Art Department.
Read more
< << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 > >>