Registriraj se!

Novosti

1
Maribor goes Hardcore v Dvorani Gustaf, Maribor

Dvorana Gustaf se bo ponovno zatresla pod najtršimi in najhitrejšimi ritmi Hardcore glasbe, ki ga prireja organizacija Factory of Sound. Kot je že v navadi, so tudi tokrat v goste povabili artiste, ki bodo skrbeli za najboljši izbor glasbe.

Tokratni gostje prihajajo iz Češke, gre za skupinski nastop ekipe Badtekk, ki so Rascal, Ven Delin, Kliky in Nikisha. V bok pa se jim bodo postavili slovenski borci, z ogrevanjem bo pričel Jawnan s svojim surovim setom. Zatem sledita dve bitki med že znanim dvojcem Banetom in Spranexom.
Read more
2
Darude bo zastopal Finsko na Evroviziji 2019

Producent epskega hita "Sandstorm" bo z vokalistom Sebastianom Rejmanom, zastopal svojo državo na letošnji Evroviziji. Med 8. in 22. februarjem, bo ta duo izdal tri nove skladbe, med katerimi bo ena izbrana za Evrovizijo. Skladba bo izbrana z pomočjo glasovov publike in skupne odločitve sodnikov.

"To je velik izziv za mene v več različnih smereh! Ko so me vprašali, če bi zastopal Finsko sem se kar prestrašil sprva, ampak nikoli ne bi rekel ne svoji državi! To je zelo velika čast, da bom del te izkušnje in imam samo pozitivna pričakovanja!" - je dejal Darude (pravo ime Ville Virtanen).
Read more
3
EXIT z novimi nastopajočimi: Zvezdniškemu seznamu se pridružujeta Tom Walker in Lost Frequecies

Tom Walker, avtor hita desetletja, skladbe Leave a Light On, ki je osvojila vrhove lestvic in srca svetovnega občinstva, bo na festivalu EXIT nastopil v soboto, 6. julija.

Njegov sloves potrjujejo tudi letošnje nominacije za nagrado brit, saj je nominiran tako v kategoriji za najboljšega izvajalca in najboljši britanski single. Kritiki pa mladeniča postavljajo vzporedno z izvajalcema kot sta Ed Sheeran in Rag’n’Bone Man.
Read more
< << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >>