Registriraj se!

Novosti

1
KLUB K4 NOMINIRAN ZA NAGRADO AMBASADOR v kategoriji NAJBOLJŠI REGIONALNI KLUB

Ikonična klet na Kersnikovi 4, ki to sezono praznuje 30-letnico delovanja, se poteguje za naziv najboljšega regionalnega kluba z elektronsko glasbo.

Izbor, ki že tretje leto poteka pod patronatom vodilne regionalne spletne strani za elektronsko glasbo, Klubskascena.hr, revije Mixmag Adria in Radia 101, podpirajo pa ga tudi vladne institucije in večji sponzorji, je letos med najboljše klube v regiji uvrstil Klub K4, ki je v zadnjem času gostil tudi edini slovenski Boiler Room (s Stiroporom), edini v Sloveniji posneti miks za Resident Advisor in še nekaj prvih.
Read more
2
EchoWaves by EXIT Festival - prvič v Sloveniji

Ekskluzivna Oldies Goldies zabava na novi atraktivni lokaciji v prestolnici, ki bo dala piko na i decembrski evforiji z žametnim izborom klubskih klasik in ekskluzivnim nastopom z grammyjem okitene DJ-ikone.

Roger Sanchez vas bo popeljal v preteklost in prihodnost s hiti, ki so narekovali klubski utrip v zadnjih destletjih. Prvič pri nas pa bo z njim nastopila tudi njegova nova varovanka, ki razgibava plesišča od Miamija do Ibize, Kristen Knight.
Read more
3
Več kot 3000 mladih rejvalo 12 ur skupaj na najbolj obiskanem techno žuru v prestolnici

Techno fenomen Amelie Lens je pretekli petek v Ljubljani povzročila pravo rejv evforijo. Lov na vstopnice, ki so bile razprodane več kot teden dni pred zabavo, se je nadaljeval tudi na dan dogodka, ko so mnogi preizkusili svojo srečo pred vhodom na prizorišče in za vstop organizatorju ponujali tudi prek 100 evrov.

Glavna zvezda 12-urnega partyja je bila mlada didžejka Amelie Lens, ki je v hitrem času osvojila svetovno didžej sceno in se z organizacijo svojih dogodkov poimenovanih Exhale zasidrala v sam vrh techno scene. Nekdanji model in velika ljubiteljica mačk je ob svojem prvem obisku v Sloveniji na družabnih omrežjih zapisala: “Kakšna neverjetna množica v Ljubljani!
Read more
< << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >>