Registriraj se!

Novosti

1
Še dober mesec dni do festivala, ki uradno začenja poletje!

Dimiri Vegas & Like Mike, Hurts, Robin Schulz, Paul Van Dyk, Ofernbach, Disciples, Filatov & Karas in številni drugi! Ob štirih vstopnicah je peta ZASTONJ!

Kupi 4, zgrabi 5 ali po domače kar 4+1, je najuspešnejša akcija festival EXIT, ki jo z današnjim dnem lahko izkoristijo vsi oboževalci festival Sea Star v Umagu. Z enostavno matematiko, kjer je 4=5, olajšamo tvoji družbi prihod na festival. Prijatelji, ki bodo kupili 4 festivalske vstopnice, prejmejo 5 vstopnico kot darilo!
Read more
2
ČAROBNI FESTIVAL V ZAGREBU #WELOVESOUND NAJAVIL RICARDA VILLALOBOSA

Čarobni  festival v Zagrebu #WELOVESOUND, kakor so ga po prvi izdaji imenovali obiskovalci, najavlja letošnjo izdajo za 02.06.2018 na velikem jezeru Jarun. Koncept festivala je sinergija vrhunske urbane glasbe in kvalitetnega zvoka, več izkušenj in prostorske ureditve, ki nas vodi na nepozabno potovanje.

Ricardo Villalobos ima posebno mesto na svetovni sceni elektronske glasbe. Poznan je po svojih osebnih DJ setih, kateri se lahko definiramo kot vožnja skozi različne žarne elektronike in različne vremenske periode. Mnogim DJem in producentom po svetu Ricardo predstavlja večno inspiracijo, a obiskovalcem pa nepozabno izkušnjo v kvalitetni glasbi. Zraven Ricarda Villalobosa bodo nastopili še svetovno poznani DJi, talentirani domači akterji, katera imena vam izdamo kmalu.
Read more
3
Kurzschluss doniral za lepšo prihodnost mladih

Dobrodelni žur z Don Diablom otvoril šesto sezono pop up festivala! Veliko srce, izjemna energija in zvestoba fanov so zaznamovali otvoritveni večer 6. sezone pop up festivalskega kluba Kurzschluss. Ljubitelji elektronske glasbe so svetovnega superzvezdnika EDM glasbe Don Diabla pričakali v izjemni formi.

V klubu so vihrale zastave dobrodelne turneje A better future, v okviru katere je Don Diablo obiskal 11 evropskih prestolnic in zbiral donacije za boj proti raku. Kurzschluss se je odpovedal prihodkom iz naslova prodaje vstopnic in zbranih 4000 € namenil organizaciji Dutch Cancer Society za zdravljenje rakastih obolenj. Festivalski pop up klub svojo letošnjo pot nadaljuje 29. maja na Gospodarskem razstavišču. Za ogled utrinkov z otvoritvenega večera ter spremljanje napovedi letošnja programa obiščite Kurzschluss profil na družbenih omrežjih Facebook ter Instagram.
Read more
< << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >>