Registriraj se!

Novosti

1
SWEDISH HOUSE MAFIA VEČJA OD ŽIVLJENJA!

S tremi arenskimi nastopi pred več kot 75.000-glavim občinstvom se je iz pokoja vrnila največja DJ-superskupina vseh časov in navdušila z izjemno odrsko produkcijo in 'best off' šovom. – Axwell, Ingrosso in Angello bodo enega redkih nastopov izvedli 14. julija na festivalu Ultra Europe v Splitu, klub Cirkus pa bo 24. maja gostil uradno ogrevanje!

Od četrtka do sobote je Stockholmska Tele 2 Arena gostila enega najbolj pričakovanih glasbenih dogodkov leta. Po petih letih glasbenega pokoja se je za prgišče nastopov reaktivirala ikonična Swedish House Mafia, vstopnice za nastop so seveda pošle že takoj ob štartu prodaje, evforija okoli že tako oboževane trojice pa se bo zdaj le še stopnjevala.
Read more
2
NOV 36-URNI KONCEPT ODPRL VROČE FESTIVALSKO POLETJE

Kluba Byblos in Zodiac ter plaža Lanterna v Poreču so pretekli konec tedna gostili nov, osvežilni konceptom 36-urnega non-stop partyja, ki so ga spletli kralji berlinske scene ter najbolj prodorni regionalni tehno didžeji.

Status uverture v še eno nepozabno poletje ob in v zaledju Jadrana je letos pripadel novemu projektu potovalne agencije Collegium Mondial Travel, ki je ponudil 36-ur neprekinjenega tehna v dveh nočnih klubskih odmerkih in dnevno zabavo na plaži. 27 didžejev, med njimi prvoligaša Pan-Pot in starosta razvpitega Berghaina, Marcel Fengler, slovenski in hrvaški didžeji različnih generacij ter mladi talenti, ki so se spopadli v DJ-natečaju.
Read more
3
Iz Ibize na #WELOVESOUND open air prihaja okrepitev

Že bogat program z najbolj priljubljenim ameriškim DJ-jem Seth Troxlerjem, družinskim članom Perlona in najbolj nadarjeno žensko DJ-ko na sceni - Sonjo Moonear, predstavnik francoske house scene in član Apolonije – Dyed Soundor in mladim upom hrvaške scene daleč najboljšim v državi - Andrea Ljekaj se bosta pridružila Shaunu Reevesu in Luci Cazalu.

Rojen v Michiganu, vendar s svojim naslovom v Berlinu, je Shaun Reeves eno ključnih imen na svetovnem odru elektronske glasbe, ki je odraščal v Detoitovem zvoku. Skupaj s Sethom Troxlerjem je eden od ustanoviteljev svetovno znane znamke "Visionquest", na kateri so vključeni Tale Of Us, Maceo Plex, Guy Gerber, Butch, Mathhew Jonson in mnogi drugi.
Read more
< << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >>