Novosti

1
URBANO UTRIPANJE V PRESTOLNICI

V sklopu Festivala urbane kulture Slovenija - #FUKSi 2019 je ljubljanski park Tabor včeraj gostil ogrevalni dogodek, s sejmom malih umetnin, zeleno modno revijo, domačo in indijsko ulično kuhinjo, spopadom plesalcev ter medgeneracijskim druženjem.

Po lanski premieri je aktivno sončno popoldne v parku sredi prestolnice tudi letos pritegnilo lepo število družabnih meščanov in naključnih turistov. Dogodek, v katerem sta se povezala B&B Hotel Ljubljana Park in mladostna agencija Collegium Mondial Travel, je spet ponudil paleto izgovorov za ustvarjalno druženje.
Read more
2
TUŠEV TEK BARV: ZA 5 LET 5 TOP 100 ZVEZD

Do 21. junija in 5. Tuševega teka barv na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani sta ostala le še dobra dva tedna. 10.000 tekačev je vstopnice za najbolj pisan tek ob koncu šolskega leta razgarabilo že pred meseci, bo pa zato na zabavi prostora za še enkrat toliko žurerjev.

Jubilejna izdaja TTB prinaša pet od stotih najbolj priljubljenih didžejev na svetu: štiri slovenske premiere, eno največjih svetovnih pop ikon zadnjega desetletja, serijskega ustvarjalca radijskih hitov, eno najbolj vročih dam na EDM sceni, duo, ki postavlja nova pravila v trancu in didžeja, ki se je prebil s Cristianom Ronaldom. Pa sploh še nismo prišli do najbolj razkošne odrske produkcije doslej, razširjenega prizorišča, nove okolju prijazne zasnove ... A tokrat so na vrsti DJ zvezde!
Read more
3
Festival Urbane Kulture Slovenija - #FUKSi 2019 predstavlja URBANI UTRIP

Potem ko je v prvih dveh izdajah postregel z eklektičnim naborom sodobnih muzik, ponudil izrazno in geografsko pester nabor domačih in mednarodnih ustvarjalcev pa tudi neglasbenih vsebin, #FUKSi - Festival urbane kulture Slovenija tudi v tretji izdaji sledi svoji začrtani poti...

na zadnji počitniški vikend (30. in 31. avgust) bo z dvema block partyjema v Tobačni (Röyksopp, David Morales, Sladica ft. DJ Zeds & friends, Pure Oldies idr.) spet dvignil urbani utrip prestolnice z zelenim, trajnostno naravnanim povezovanjem ustvarjalnih energij na odru in pod njim. Še prej pa se boste lahko v prestolnici in tudi zunaj nje podružili na različnih tematskih #FUKSi dogodkih. Prvi med njimi bo že to sredo, ponovitev in nadgradnja lanskega URBANEGA UTRIPA, ki je nastal v sodelovanju z B&B Hotel Ljubljana Park.
Read more
< << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >>