Registriraj se!

Novosti

1
Vroče v Cirkusu: ULTRA EUROPE, JAZZY JEFF, FRANKY RIZARDO …

Končuje se naudarnejša sezona zabav v Cirkusu, kjer so v zadnjih mesecih nastopili tudi Don Diabo, Erick Morillo, Sonny Fodera, Oliver Dollar, The Magician, Mahmut Orhan ... nepozabna je bila specialka z legendarnim Sebastianom, tu pa se je začel tudi pohod New Age genga, ki je v prvo ligo izstrelil novi val domačega (t)rapa.

Do konca sezone so ostale le še štiri zabave, preden pa se še zadnjič podružimo z rezidenti najudarnejših serij, bo Cirkus gostil uradno ogrevanje za največji elektronski festival v regiji, ULTRA EUROPE, na katerem bo ekipa najbolj neumornih žurerjev prejela paket vstopnic in nastanitev za štiri osebe.
Read more
2
K4 CLOSING: BOO WILLIAMS! + POLETNA REZIDENCA UVK4

Ta petek bo ikonična ljubljanska klet spisala zadnje poglavje predjubilejne 29. sezone.

Po 105 dogodkih, 35 gostih (Fjaak, Efdemin, Ross from Friend, Anastasia Kristensen, Desyn, Onur Ozer, DJ Smokey, Spectrasoul, Face, vrnitev Roza, slovo DrumWise), novi kompilaciji ter kupu sejmov in delavnic je na vrsti še zadnja velika petarda, ki jo bo ob ekipi rezidentov prižgal house velikan Boo Williams!Boo je stopil v čevlje dedov, kot sta Larry Heard in Marshall Jefferson, v kovčku in pod prsti pa ima vse, kar sodi v jekleni arzenal housa: jackin', deep, soulful, tribal, acid ...
Read more
3
GLASBENI FESTIVAL STELLARBEAT PREDSTAVIL NOV HORIZONT ELEKTRONSKE GLASBE

MARIBOR, 25. junij 2018 – Z nastopom avstralske senzacije, edinstvenega Timmy Trumpeta, se je zaključila druga elektronska glasbena pustolovščina ob akumulacijskem jezeru Rogoza, StellarBeat Music Festival. Na 2 odrih se je v 3 nočeh zvrstilo več kot 40 DJ-jev, ki so poskrbeli da je vročina na plesišču iz dneva v dan rastla.

Na zadnji dan je pred več tisoč glavo množico stopil DJ, producent in instrumentalist Timmy Trumpet, ki je letos sploh prvič nastopal v Sloveniji. Njegov energičen nastop so spremljali fantastični posebni učinki ter dih jemajoča vizualna projekcija, ki so jo organizatorji skrbno skrivali do konca. Timmy Trumpet je, tako kot povsod kjer nastopa, tudi v Stellar Areni navdušil obiskovalce svojo edinstveno predstavo in pokazal, da je resnično eden izmed najbolj unikatnih DJ-ev na lestvici DJ Mag Top 100 ter dodobra razmigal noge in roke obiskovalcev.
Read more
< << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >>