Registriraj se!

Novosti

1
Začela se je najodmevnejša EXIT akcija 4+1!

Grace Jones, Migos, David Guetta, Martin Garrix, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz in Richie Hawtin, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Ofenbach, Idles, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Burak Yeter, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers so samo nekateri, ki bodo med 12. in 15. julijem vladali na sloviti trdnjavi v Novem Sadu!

Na zahtevo številnih EXIT oboževalcev, tudi letošnji festival ne bo minil brez najbolj privlačne akcije vstopnic 4+1! Družba, ki kupi štiri vstopnice, dobi peto zastonj. Glede na interes, organizatorji pravijo, da bo količina letošnje zaloge pošla zelo kmalu. Za vstopnico, ki ti prinese štiri najbolj uživaške festivalske dni, bo potrebno odšteti 62 EUR.
Read more
2
RITEM MLADOSTI 2018

Potem, ko sta predlani našo navečjo dvorano na enem velikem odru skupaj odmevno stresla Siddharta x Big Foot Mama, lani pa sta se z izzivom soočila še Dan D x Mi2, bo 12. RITEM MLADOSTI, ki ga organizirata Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena, letos prvič pri nas gostil RED BULL MUSIC SOUNDCLASH: DUBIOZA KOLEKTIV vs S. A. R. S..

Ker pa je še tako velik oder premajhen za sočasno žganje dveh tako energičnih bendov, se bosta 14. decembra v Stožicah za simpatije publike spopadla na dveh - vsak na svojem koncu dvorane. Liderji nove srbske scene, S.A.R.S., bodo s hiti Lutko, Buđav lebac in Perspektiva v prednosti, saj so se s Stožicami spoznali že lani, iskrice med Žaretom, Ivano, bendom in tisoči razgretih navijačev pod odrom pa so preskakovale kot po tekočem traku. A tokrat jim bo nasproti stal veliki DUBIOZA KOLEKTIV, bosanski bend, ki se je kot visokooktanska ska-punk-reagge-rock atrakcija postavil tudi na svetovni zemljevid.
Read more
3
Ljubljana goes Hardcore - Re-occupation of Emona

Factory of Sound in Ljubljana goes Hardcore se ponovno vračata v Orto bar v petek, 27.4.2018, da ponovno zatresejo plesišče z najtršimi ritmi hardcore glasbe.

Tokrat so v goste pripeljali gosta iz Nemčije, Brainstorm in Pikore. Ob bok pa se jima bodo postavili slovenski hardcore borci Paymon, HKH in Defined Insanity. Tokratno ogrevanje pa bo nekoliko drugačno, saj bo zanj poskrbel Jawnan s svojim Hardstyle setom.
Read more
< << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >>