Registriraj se!

Novosti

1
TUŠEV TEK BARV 2019

5. OBLETNICA | HOLI BARVE | TEK | DJ SPEKTAKEL | NAJVEČJA ZABAVA OB ZAČETKU POLETJA 2019 | 21. 6. 2019 @ Ljubljana

Največji športno zabavni dogodek leta,
TUŠEV TEK BARV se že PETIČ vrača v prestolnico! Najboljša zabava ob začetku poletja se bo zgodila 21. junija 2019. Tušev tek barv je doslej gostil že več kot 27.000 tekačev, 45.000 obiskovalcev in svetovne glasbene zvezde, kot so Alan Walker, Redfoo, Lil Jon, Fedde Le Grand, R3hab in mnogi drugi. 5. obletnica pa prinaša SPEKTAKEL, kakršnega Ljubljana še ni doživela!
Read more
2
Hamo & Tribute 2 Love konec decembra delijo lubezen s Klemnom Klemnom, Rudijem Bučarjem in zasedbo Koala Voice

Ljubljana, 29. november – Hamo & Tribute 2 Love bodo 20. decembra širili ''lubezen'' na Gospodarskem razstavišču. Ker pa lubezen ponavadi ni solo akt, so fantje povabili v goste tudi mlade upe slovenske indie scene Koala Voice, klepalca rim in poznavalca življenjskih tematik Klemna Klemna ter kantavtorja Rudija Bučarja.

Hamo & Tribute 2 Love na ta večer napovedujejo tudi premierno razkritje prvih komadov z novega albuma. Vstopnice so že na voljo na prodajnih mestih Eventim. Hamo in Tribute 2 Love se pospešeno pripravljajo na veliki koncert, kjer lahko pričakujemo uspešnice z zadnjega albuma 3P, kot so Ona gre, Telo in Vreme za lubezen in starejše hite, kot so Rožice, Gospa Magister in Greva še mal dlje.
Read more
3
Sonus že tretjo leto zapored,razglašen za najboljši hrvaški festival!

Nedavno je potekala podelitev domačih in regionalnih nagrad elektronske glasbene industrije – Ambassador, Sonus festival je ponovno dokazala, da je priljubljen hrvaški festival po izbiri oboževalcev.

Sonus festival že tretje leto zapored osvojil Ambassador nagrado za najboljši hrvaški festival v konkurenci z zelo uspešni festivali Dimension, Outlook, Sea Star in Modem festival.
Read more
< << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>