Registriraj se!

Novosti

1
Cocomo dobil koncesijo za Zrče

Na razpis za najem Zrče so prispele 4 ponudbe. Strokovna komisija za koncesijo na področju pomorstva Ličko-senjske župnije ocenilo, da je ponudba konzorcija, Cocomo najboljša, in na koncu odločili, da bo župnijska skupina sprejela na seji 14. marca.

Konzorcij 6 podjetij, med katerimi je tudi podjetnik Josipa Klemma, Klemm Sigurnost, po vsemu presojati vnaprej 20 let in upravljati 1x od najatraktivnih plaž na Hrvaškem. Nositelj ponudbe je pravzaprav podjetje Cocomo d.o.o. v lastništvu gostitelja iz Novalj in lastnika istoimenskega kluba Josipa Šonje, poleg Klemmove zaščitene firme v konzorciji so tudi podjetja Telur, gostitelj Arkada, Vodeni šport Fero-Term in Kamgrad.
Read more
2
Otok Obonjan pripravljen za 10 tednov dolgo sezono

Napovedan je desettedenski program na otoku Obonjan, ki vključuje live nastope, nastopata dj-ja, komedije, gledališke predstave, filmske projekcije, predavanja, delavnice, tečaji joge in veliko drugih aktivnosti.

Prvi gosti na otoku se bodo zabavljali od 23. junija, sanj letne noči pa se konca
3. septembra. Prostor zaseda 450 obiskovalcev, ki avtomatsko pomeni, da organizatorji želijo ponuditi intimno atmosfero čez bogat in raznovrstni program.
Read more
3
StellarBeat 2017: Mission One

Dragi avanturisti, sanjači in prijatelji glasbe. Združimo se v juniju na Jezeru Rogoza. Misija Ena vas bo v enem vikendu popeljala med dvajset nadarjenih DJ-jev in vrhunec dosegla s svetovno super zvezdo. Njihov neverjeten talent bo poskrbel za intergalaktičen glasbeni festival, kakršnemu še nismo bili priča. V dveh poletnih nočeh bomo tako resnično občutili, da le enkrat živimo.

Na popotovanje se bomo podali v petek, 23., in se vrnili v nedeljo, 25. junija 2017, na akumulacijskem jezeru v Rogozi. Sam festival bo ponujal posebno glasbeno doživetje, ki se bo odvijalo na dveh odrih, gostil pa bo več kot 20 DJ-jev. Na festival bou tudi vrsta adrenalinskih aktivnosti namenjenih udeležencem, ki se bodo odvijale ob plaži, kjer jih bo spremljala glasba iz dnevnega odra. Kamp je v neposredni bližini parkirišča, prizorišča in plaže.
Read more
< << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>