Registriraj se!

Novosti

1
MAJA V KLUBU K4

Ker je maj Štirkin rojstni mesec, traja dan mladosti na Kersnikovi pet tednov: ANASTASIA KRISTENSEN (26/4) * BRAWTHER & CLEYMOORE (4/5) * ONUR ÖZER (18/5) * 29letK4: sejem vinilov, delavnica za live acte ... in FJAAK LIVE (25/5) * Še pred počitnicami pa tudi legendarni BOO WILLIAMS (29/6)

Najstarejši ljubljanski klub, v katerem se medijo podtalne scene, to pomlad spet nudi cel kup dobrih izgovorov za obisk. Za ogrevanje ne izpustite četrtkovega gostovanja danske valkire Anastasie Kristensen (26/4), ene najbolj vročih novink, na katero opozarjajo tudi Resident Advisor, Boiler Room in Mixmag. Koherentni tehno bo šprical iz zvočnikov K4 tudi na Temnici (5/5), Synaptici bodo predstavil kar dve sveži imeni: Francoza Brawtherja in Portugalca Cleymoora (4/5), majski Monolog, izziv za mojstre celonočnih setov, pa bo z eklektičnim izborom elektronike za vse dele noči, pobarval Roiss (12/5).
Read more
2
Kurzschluss napoveduje: Editors in Joris Voorn

Letos so Kurzschluss polnočna doživetja na vrsti že pomladi. 31. maja prihajajo britanski alternativci Editors. Eden najprepoznavnejših angleških indie-rock bendov z novim albumom Violence, v besedah karizmatičnega pevca petčlanske skupine, napoveduje »brutalen« glasbeni večer.

Naslednji dan se na željo fenov v pop up klub vrača nizozemski glasbeni producent in DJ Joris Voorn. S svojim nastopom 1. junija bo nadaljeval niz izjemno obiskanih partyjev. Glasbena vrhunca letošnje pomladi se bosta odvila v tradicionalni bazi Kurzschluss glasbenih ritmov - na Gospodarskem razstavišču. Spremljajte Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram za sveže informacije o potrjenih glasbenih gostih in cenah vstopnic.
Read more
3
ORTO FEST V NOV TEDEN Z REKORDNIM OBISKOM, NOCOJ ŽE GUTALAX, NATO GENERAL MUSASHI, SAN DIEGO, PANDA, ZMELKOOW

Letošnji, sicer že 19. festival Orto Fest (od 29. marca do 28. aprila 2018), je še vedno rekorden! In naj izpostavimo samo nekaj minulih koncertov: Hamo & Tribute 2 Love, Insomnium, Slon in Sadež, Jinx, Laibach, Dropped-D, Deez Nuts in Adi Smolar.

Nocoj, v petek, 13. 4. bodo nastopili sloviti Gutalax in Spasm, v soboto, 14. 4. pa domača skupina General Musashi. V sredo, 18. aprila bo Orto Fest gostil San Di EGO, v četrtek, 19. aprila bo na odru Orto Bara nastopila legendarna slovenska skupina Panda, v petek, 20. 4. bodo v času ovalne obletnice pristanka Apolla 16 na Luni v Orto baru ponovno godli Zmelkoow. In naj še enkrat razkrijemo presenečenje: v soboto, 21. 4., bo na oder Orto Festa stopila skupina, prav posebno presenečenje za ljubitelje izvirne rock glasbe - Prismojeni profesorji bluesa!
Read more
< << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>