Novosti

1
Róisín Murphy z novo skladbo in bujno pričesko

Elektro- pop diva Róisín Murphy, ki je v devetdesetih letih zaslovela v glasbenem dvojcu Moloko, velja za eno najbolj neustrašno izvirnih umetnic današnjega časa.

V začetku junija je irska kraljica avantgarde izdala novo uspešnico Incapable, ki jo bo v okviru svojega bogatega samostojnega glasbenega opusa predstavila tudi slovenskemu občinstvu– na odru Kurzschlussa 26. septembra 2019.
Read more
2
JUNIJ 2019 V TOBAČNI

Red Bull Factory Festival * The Most Unusual Garden * Poletna 10ka v Tobačni Jack Up The Volume * Svetovni dan kumare * cilj projekta #StandUpMaratonec

36H * BATISTA CADILLAC * CHERRY WINE: Amy Winehouse Tribute
FAKE ORCHERSTRA: Billy Holiday Tribute * HABITS * HANKY PANKY
JURE LESAR * KLINAC * LENI KRAVAC * MATTER * MOVEMENTAL
TAJA * THE ROLLING STONES TRIBUTE * WHO AM I!? Season Closing
Read more
3
SOUSTVARJAJ NAJVEČJI ŠPORTNO-GLASBENI SPEKTAKEL KOT PROSTOVOLJEC!

Kaj je še boljše kakor doživeti spektakel kot je Tušev tek barv v živo? Soustvarjati to izjemno zgodbo! Vsak spodoben festival ustvarja tudi množica prostovoljcev, strastnih ljudi, ki se radi družijo, delajo v ekipi in jim ni težko priskočiti na pomoč, ko se rabi dodatna roka ali dve.

To je tudi eden od načinov, da ohraniš proračun za poletne pobege skoraj nedotaknjen ne da bi se odpovedal žuru leta in kot je na TTB5 facebooku zapisala ena od zaenteresiranih mladink: »Ej, pazi to, a ne bi bilo kul, če bi bi lahko midva metala holi barve v tekače? Dej greva se prijavit!«
Read more
< << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>