Registriraj se!

Novosti

1
30K4 – KLUBSKI FESTIVAL V 5 DEJANJIH

BJARKI (ic), STINGRAY (us), CLASS from JAZZANOVA (de), DEEP 88 live (it), ROZA Dollhouse Trash-Out, LUIS MALON live (uy), AND.REA, (it), DOJAJA live, OCTEX live, TERRANIGMA live, EVIDENT live, WICHIWAKA live, VJ:5237 ...

25. maja, na dan mladosti 1989, je Upravni komite Zveze socialistične mladine Slovenije ljubljanskemu "alter establišmentu" predal v upravljanje klet na Kersnikovi 4, kjer je v zaskvotanih prostorih že sredi 80. let deloval kup študenstkih (političnih in kulturnih) organizacij.
Read more
2
Na festivalu Sea Star še Mahmut Orhan in Hladno pivo!

Začetek poletja bo uradno 24. in 25. maja v Umagu, kamor v sklopu turneje prihajajo tudi legendarni Wu-Tang Clan, Sven Väth, Nina Kraviz, Vojko V, Fox in drugi. Zadnje ure za cenejše vstopnice.

Laguna Stella Maris bo v zadnjem majskem vikendu destinacija, ki jo je nujno obiskati. Že v četrtek, 23. maja se dogajanje začne s t.i. zabavo dobrodošlice, nadaljuje s svetovno zvezdniško zasedbo v petek in soboto, ter z zaključnim partyjem konča v nedeljo, 26. maja.
Read more
3
Med nastopajočimi na festivalu EXIT tudi Elvis Jackson in Raiven

Za najboljše festivalsko razvajanje bodo na unikatni novosadski trdnjavi skrbeli The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, IAMDDB, Lost Frequencies, Jeff Mills, Tom Walker in drugi! Čas za nakup najugodnejših vstopnic se izteka.

Festival Exit, ki se bo med 4. in 7. julijem dogajal na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, je znan po pestrem naboru glasbenikov s celega sveta. Eden od številnih odrov, ki ponuja žanrsko izredno pester program je Addiko Fusion, kjer se bo izmenjala cela paleta različnih glasbenikov.
Read more
< << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>