Registriraj se!

Novosti

1
Pomladni SILENT DISCO - Sobota, 6.5.2017

SILENT DISCO je drugod po Evropi in svetu že kar preverjena stalnica, zelo zanimivo izkušnjo imajo tudi naši sosedje Hrvati, ki vsak dogodek vedno razprodajo. Dogodek je drugčne narave zato, ker zvočnike v klubu tokrat ugasnemo in obiskovalcem predamo slušalke preko katerih se celotna zabava dejansko tudi začne.

Nastopajoči so kar trije DJi, ki glasbo vrtijo istočasno, vsak na svoje ‘kanalu’. Obiskovalci lahko na slušalkah izbirajo tako kateri kanal / DJa bodo poslušali in pa seveda uravnavajo glasnost. DJi so prav tako obarvani vsak za svojo barvo, ki se na podlagi izbranega kanala prav tako zamenja na slušalkah. Nemogoče je zgrešiti kdo kaj posluša ali bolje rečeno katera zvrst glasbe ima v določenem trenutku najvč poslušalcev.
Read more
2
V petek v Zagreb prihaja Jackmaster – Po izboru publike, drugi najboljši DJ sveta leta 2016

Organizatorji We Love Sound eventov bodo publiko pogostili še z enim gostom. V petek, 28. aprila v goste prihaja mladi britanski DJ kateri je po izboru slušalcev in fanov Resident Advisora izbran za drugega najboljšega DJa leta 2016. Pravtako je bil izbran za najboljšega DJ in nagrajen kot 'Best DJ', DJ časopisa Best of British Awards.

Stil tega talentiranega DJa iz Glasgowa se lahko opiše kot vožnja, od pozabljenih disco pesmi odlično skomponiranih v house in techno glasbo. Jackmaster je do sedaj nastopal v številnih klubih, prav tako na hrvaških festivalih kot so - Sonus festival, Unknown in Dimensions. Zagrebška publika bo pa imela priliko slišat tega mladega Britanca kateri s svojim setom naredi odlično zabavo.
Read more
3
TIMO MAAS, DJ KATEREGA OBOŽUJETA MADONNA IN PAUL MCCARTNEY PRIHAJA V ZAGREB NA WE LOVE SOUND FESTIVAL

#WELOVESOUND FESTIVAL PREDSTAVLJA VIKEND POSVEĆEN ELEKTRONSKI GLASBI NA PROSTORU ŠPORTNEGA PARKA MLADOST NA SAVI IN V 4 KLUBIH

Velikan svetovne elektronske glazbe Timo Maas prihaja v Zagreb na festival «WELOVESOUND. Nemški DJ že 30 let osvaja publiko po celem svetu, a njegov prepoznavni stil navdušuje številne glasbene zvezde kot so Madonna, Fatboy Slim in Depeche Mode. Glasbeni svet je posebno presenetilo sodelovanje z legendarnim Beatlesom Paulom McCartneyem pri pesmi 1985 katera je Timu prinesla nominaciju za Grammy. Timo v Zagrebu nastopa na open air delu #WELOVESOUND festivala 03.06. na prostoru šprtnega parka Mladost na Savi.
Read more
< << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>