Registriraj se!

Novosti

1
Ekskluzivno: Swedish House Mafia prihaja na festival ULTRA Europe

SPLIT V DRUŽBI REDKIH MEST, KI BODO GOSTILA NAJPOPULARNEJŠI GLASBENI TROJČEK NA SVETU

Axwell, Sebastian Ingrosso in Steve Angello! Tri najbolj razvpite glasbene “črne pike“ na svetu. In ko se te tri črne pike čez noč skrivnostno pojavijo na ulicah in zidovih, lahko to pomeni le eno – mesto je bilo izbrano v zelo priviligirano družbo! Prav ti plakati so se v zadnjih dneh pojavili v Zagrebu in Splitu, čeprav je tri črne pike zamenjal napis “SPLIT SPLIT SPLIT“, pa je bilo številnim oboževalcem takoj jasno, da se pripravlja glasbena zgodba leta!
Read more
2
Umek prešerno odprl novo sezono Kurzschlussa

V butični, a nič manj udarni, Astronostalgic izdaji Kurzschlussa se je večer pred kulturnim praznikom zabavalo približno tisoč petsto ljubiteljev elektro, techno in minimal viž.

Umek in Dojaja sta spretno krmarila v svetu 129 BPM-jev Astrodisco zvoka, obiskovalce kluba navdušila in otvorila novo sezono elektro zabav v velikem slogu.
Read more
3
EXIT Dance Arena močnejša kot kadarkoli prej!

Med 4. in 7. julijem bodo na istem mestu nastopili Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Jeff Mills, Amelie Lens, Maceo Plex, Boris Brejcha, Peggy Lee, Charlotte de Witte, Dax J... A to še ni vse!

Ko je svojo veliko vrnitev na enega največjih elektronskih odrov potrdil legendarni Carl Cox, so tudi številni drugi najbolj vroči artisti na koledar uvrstili nastop na unikatni Dance Areni v Novem Sadu. Exitova ekipa pa danes preseneča, saj še nikoli v zgodovini festivala ni tako hitro razkrila nastopajočih.
Read more
< << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>