Registriraj se!

Novosti

1
Sonus nagrajen z nazivom najboljši hrvaški festival

Zaključilo se je nagradno tekmovanje Ambasador, na kateri je sodeloval festival Sonus in že drugo leto zapored osvojil prestižno nagrado za najboljči festival na Hrvaškem. .

V isti kategoriji so bili prav tako nominirani festival Ultra v Splitu, Dimensions v Puli, Outlook festival v Puli in Love International v Tisnu Sonus festival se bo leta 2018 odvijal od 19. do 23. avgusta, nakup za festivalsko vstopnico po ugodno ceno je mogoč na spletni Entrio online trgovini. Festivalska vstopnica vključuje vstop v klube Papaya, Aquarius in Kalypso na plaži Zrče tekom 5 dni in 5 noči in afterparty.
Read more
2
RITEM MLADOSTI 2017

Po nepozabnem rock spektaklu s superskupino Siddharta x Big Foot Mama se letos tradicionalni dogodek za mlade, ki ga organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, vrača na mesto zločina s še bogatejšo zgodbo.

1. RITEM MLADOSTI bo 8. decembra v Dvorani Stožice na podoben način kot lani združil superbend DAN D x MI2, ki bo kot goste presenečenja vpoklical še nekaj glasbenih in pevskih legend. Za podporo prihaja v Ljubljano tudi srbski S.A.R.S., z uspešnicami Lutko, Buđav lebac in Perspektiva, sploh prvič pa bo v Sloveniji nastopil berlinski hitmejker ALLE FARBEN, avtor radijskih in klubskih petard, kot so Little Hollywood, Please Tell Rosie, Supergirl, Bad Ideas in She Moves. Za piko na i bosta zraven še NIPKE & TRKAJ, tudi s prvim hitom letošnje jeseni, Sam gremo!
Read more
3
Po Ultri Europe, Forestlandu, Exit Sea Dance in Sarajevskem filmskem festivalu končno tudi v Ljubljani

Po nastopih na Spring Breaku v Poreču in na festivalu Ultra Europe vas Collegium Mondial Travel in klub Cirkus vabita na premierni slovenski nastop avtorja radijskih hitov Feel in Save Me ter klubskih petard, kot so Age of Emotions, Self Control, Game of Thrones, Everyday ter Burning Feelings.

Mahmut je zadnji v vrsti turških didžejev (Ummet Ozcan, Deniz Koyu, Onur Ozer, Burak Yeter, Erol Alkan, Mousse T, Quicksilver idr.), ki že desetletja razgibavajo globalni radijski eter in največje plesne arene. Njegovo orožje je miks sodobne elektronike, od klasičnega, indie, deep in tropical housa, stkane z vzhodnjaškimi elementi, saj želi pokazati, da je: »Turčija velika država z bogato tradicijo, ki tujce privlači, ker je odprta v svet, tu sobivajo ljudje različnih narodnosti in ras, ki verujejo v različne bogove ter govorijo različne jezike.
Read more
< << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>