Registriraj se!

Novosti

1
MAREC V CIRKUSU: 3 SPECIALKE IN 2 PREMIERI

Velikonočni SEBASTIAN in osmomarčni GAME OVER, SONNY FODERA za ljubitelje vrhunskega housa, NEW AGE z junaki trapa in novega urbanega vala, za piko na i pa še dobrodelni superdidžej DON DIABLO in kar dve premieri.

Cirkus vstopa v zaključek zime s programom, ki se ga ne bi sramoval noben spodoben klub v Evropi. Že ta petek se bo pri nas prvič ustavil SONNY FODERA (2/3), eden najbolj vročih house producentov mlajše generacije in varovanec založbe Defected. Za dan žena se zdaj že tradicionalno v Cirkus vrača skupina GAME OVER (8/3), s turneje po Kaliforniji pa bo na Bolnco vletel Spinninov varovanec MATRODA (9/3), ki ga poleti spet čakajo tudi nastopi s Stevom Aokijem.
Read more
2
V LJUBLJANO PRIHAJA CASCADA

Potem ko sta na pobudo agencije Collegium Mondial Travel, po desetletnem premoru, spet združila moči na odru in radijskih valovih, se po čarovniški in božični specialki DEAN ON THE MIKE in Dr. SILVANO DJ skupaj podajata tudi v pomlad.

Rdeča nit letošnjih druženj bo praznovanje 25-letnic ekipe DeeJay Time in Radia Salomon, ki sta v tem času pustila močan pečat na domači diskotečni in radijski sceni. Prvo v seriji rojstnodnevnih zabav bo gostila ljubljanska Cvetličarna, seveda pa po nastopih Sashe Lopeza, Ale Blake in Groove Coverage tudi tokratni 'bekič' s klasikami 90. let in novega tisočletja ne bo minil brez posebnih gostov. Tokrat bomo peli Everytime We Touch, Evacuate the Dancefloor, Because The Night, The Rhythm of the Night in druge velike hite, s katerimi je po plesiščih in lestvicah pustošila Cascada.
Read more
3
COLLEGIUM SPRING BREAK FESTIVAL 2018 »POREČ-LANTERNA«

Collegium Spring Break je že 14 let prvi, originalni in predvsem edini pravi prvomajski vikend odklop oz. pobeg zate in za tvoje prijatelje. Zanj se predvsem odločajo študentje in mladi zaposleni, ki si za razliko od kresovanja in dolgčasa želijo nekam na lepše, a vseeno ne predaleč, in kjer se na enem mestu za vikend združi več kot 3000 enako mislečih party odklopa željnih žurerjev.

Pri Collegiumu ničesar ne prepuščamo naključju, zato je seveda poskrbljeno za dnevno in nočno dogajanje 24/7, na več kot 6 različnih party lokacijah, kjer vsako leto za dodatno vzdušje nastopajo tudi najbolj zveneča imena. Izkušena Collegium ekipa pa vse skupaj s svojo energijo in dnevno nočnimi animacijami poveže v celoto in poskrbi, da vam Spring Break enostavno ostane v krvi za vedno.
Read more
< << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>