Registriraj se!

Novosti

1
PRVI DAN STELLARBEAT FESTIVALA MINIL V RITMIH HOUSA IN TECHNA

MARIBOR, 23. junij 2018 – StellarBeat Music Festival se je po uspešni prvi misiji ponovno vrnil tja kjer se je vse začelo. Jezero Rogoza je prvi dan gostilo 12 umetnikov iz 5 držav, med njimi legendarnega Davida Moralesa. Otvoritev novega Undetected odra je privabila ljubitelje techna, v noč pa jih je popeljala hrvaška techno zvezdnica Insolate. Kljub nič kaj poletnemu vremenu so obiskovalci napolnili glasbeno areno.

Včeraj, 22. junija, se je akumulacijsko jezero Rogoza spremenilo v areno glasbenega popotovanja. Že drugo leto zapored, letos z dnevom več, se je tako pričel glasbeni festival, ki tudi letos ponuja kvalitetno elektronsko glasbo z izjemnimi vizualnimi učinki. Na največji elektronski oder v Sloveniji, je pred več tisoč glavo množico stopil legenda elektronske glasbe, z grammijem nagrajeni David Morales. Njegov prepoznavni zvok, ki ga izpopolnjuje že štiri desetletja je, dodobra ogrel množico pod odrom, kot pokušino pa jim je predstavil tudi svoj nov projekt DIRIDIM.
Read more
2
Skupaj imajo kar 27 MILIJARD in prihajajo na letošnji EXIT! Poglej VIDEO in se jim pridruži!

Ostali so samo še trije tedni do festivala Exit, uradno najboljšega evropskega festivala, ki bo v letošnjem letu na enem mestu zbral nekatere največje svetovne zvezde z dolgim spiskom uspešnic, ki so se znašle na vrhu top lestvic, nekatere med njimi pa so celo himne generacij in skupaj štejejo neverjetnih 27 milijard ogledov na You Tubu!

Petrovaradinsko trdnjavo bo med 12. in 15. julijem obiskalo več kot dva tisoč akreditiranih umetnikov iz več deset držav sveta, na čelu s svetovnim glasbenim fenomenom, ki ga mediji in znani označujejo z “Beatlesi naše generacije”, skupina Migos, največji ustvarjalec hitov na planetu David Guetta, živa ikona vseh časov Grace Jones, svetovni DJ št. 1 Martin Garrix, hip-hop superstar French Montana, revolucionarna indie-rockerka Alice Merton, kralj iz največje reggae dinastije in osemkratni prejemnik nagrade grammy Ziggy Marley, avantgardna art-pop avtorica Fever Ray, ter rock kantavtorica s trenutno največjo svetovno balado Laura Pergolizzi – LP.
Read more
3
Sonus festival je objavil globalno sodelovanje z Viberjom

Sonus festival je objavil globalno sodelovanje z Vibrom, ki je svetovna komunikacijska platforma z več kot 1. bilion uporabnikov.

Sonus festival je oblikoval lastni kanal na Vibru, kjer lahko oboževalci dobijo vse informacije o festivalu, delijo svojo strast o glasbi in so lahko v konatktu tudi z drugimi oboževalci in to vse na svojem mobitelu.
Read more
< << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>