Registriraj se!

Novosti

1
FutureDisco pres. Halloween Night

Prihaja najstrašnejša noč v letu ! Noč, ko ne bomo ponočevali sami. Noč, ko se na lov podajo vampirji, čarovnice osedlajo svoje metle in mrtvi vstanejo iz grobov.

Noč, ko se bomo tudi mi pridružili strašnim prikaznim ob njihovem zlobnem plesu. FutureDisco pripravlja najstrašnejše doživetje v mestu. Za zlobne ritme bosta poskrbela kar dva tuja gosta, preostali del večera pa bo vajeti prevzela domača ekipa.
Read more
2
PRVI NASTOPAJOČI NA FESTIVALU EXIT: Na EXIT prihajajo THE CURE!

Festival Exit, ki se je lani okitil z naslovom najboljšega evropskega festivala, se bo v Srbiji, v Novem Sadu, odvijal prihodnje leto med 4. in 7. julijem. The Cure bodo s serijo skrbno izbranih lokacij koncertov obeležili 40. obletnico delovanja zasedbe.

Eden največjih bendov v zgodovini popularne glasbe prihaja na EXIT! Potem ko so The Cure letos s kar 65.000 obiskovalci razprodali Hyde park v Londonu, se rock giganti odpravljajo na jubilejno in morda tudi zadnjo turnejo s katero bodo obeležili 40 let glasbenega obstoja. V glasbeni reviji NME so njihov nedavni koncert označili kot čisto perfekcijo in jih poimenovali kar “božanski geniji”.
Read more
3
HALLOWEENEN z Italo dance ikonama

Leto je naokoli in spet je čas za najbolj srhljiv žur za ljubitelje plesnih klasik, ki ste in še prisegate na program Dee Jay Time na Radiu Salomon.

Collegium Mondial Travel in Cvetličarna vas vabita na 25 let glasbenih spominov z nepozabnimi Power Mixi, Belimi albumi in neprespanimi nočmi od Titanica, DC3 Dakote, Eldorada in Lipe do Hale Tivoli, med katere vas bo popeljal DEAN ON THE MIKE.
Read more
< << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>