Registriraj se!

Novosti

1
Sea Star festival z novim valom nastopajočih

UMEK, ANEY F, SPILLER, PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, FAKOBOLAN, NIPPLEPEOPLE, PETAR DUNDOV, MARINA KARAMARKO...

Do festivala Sea Star v Umagu nas ločita manj kot dva meseca, ekipa festivala Exit, ki organizacijsko skrbi za festival, pa razkriva tretji val izvajalcev. V kompleksu Stella Maris se 26. in 27. maja že znanim nastopajočim, med katerimi so The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Modestep, Pendulum in Dubioza Kolektiv, pridružujejo še Umek, Spiller, Petar Dundov, Aney F, Marina Karamarko, PipsChips&Videoclips, Fakobolan in Nipplepeople.
Read more
2
FETCH THE VIBE pres. ILLUSION II

Tretji žur sezone, druga sonična iluzija v katedrali luksuznih barv, naslednja vroča premiera, za piko na i pa še repriza enega od vrhuncev lanskega poletja. ART DEPARTMENT in MATADOR. Prevedeno v globalni klubski jezik: program, ki ga takoj podpiše tako Circoloco v DC-10 kot vsak spodoben festival.

O Matadorju ne gre izgubljati preveč besed. Gavin Lynch je enostavno povedano - naš človek. Pod kožo nam je zlezel s produkcijo (Da Hustle, The Enemy, Kingswing, album Ructions), remiksi za Depeche Mode (Soothe My Soul), Disclosure (Jaded) in Oxio (Domino), svojimi seti in live actom, najbolj pa nam je seveda všeč njegova igriva osebnost, saj je učbeniški Irec, ki zna zajemati življenje s polno žlico.
Read more
3
Še samo 3 dni nas loči do prihoda Pan-Pota v Zagrebu, enega od najprepoznavnejših techno duetov

We Love Sound dogodki so vsekakor postavili Zagreb na evropsko žurersko mapo. Organizatorji, kateri vsaki mesec gostijo najkvalitetnejša imena elektronske glasbe danes, nadaljujejo z obiski svetovnih zvezd v Zagrebu. Tokrat z enim od najbolj iskanih techno duetov na elektronski sceni.

Ta duet, berlinski tandem, Tassilo Ippenberger in Thomas Benedix , sta v zadnjih nekaj letih nastopila na vseh najprepoznavnejših festivalih in v klubih, od Miamija do Ibize. Veliko število oboževalcev sledi njunima nastopoma po celem svetu, a naslednji naslov bo v  Zagrebu, v petek, 31. marca v The Best Venue Hall. Vsakoletni nastopi Pan-Pota na Sonus festivalu na otoku Pag, so ostali v spominu marsikomu, ki jih je imel priliko obiskati – a sigurno bo tako tudi 31. marca, ko bosta svoj prvi nastop obeležila v hrvaški prestolnici.
Read more
< << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>