Registriraj se!

Novosti

1
FESTIVAL SEA STAR ŽE SKORAJ RAZPRODAN!

Festival Sea Star, ki poteka pod okriljem organizacijske ekipe festivala EXIT je že dosegel pričakovane cilje organizatorjev, saj je 80-odstotkov vstopnic že pošlo!

K že znanim nastopajočim, med katerimi so The Prodigy, Paul Kalkbrenner, Fatboy Slim, Dubioza Kolektiv in Umek, so dodali še regionalno obarvano dogajanje z naslovom Enter the Summer of Love, ki se bo začelo že 25. maja.
Read more
2
MAJ V KLUBU CIRKUS

CHRISTY MILLION, ULTRA EUROPE Warm Up z duom LUMBERJACK ter favorita Tomorrowlanda in BBC Radio 1 - REDONDO

Udobno stisnjen med spring break in festivalsko sezone, bo maj v klubu Cirkus spet ponudil kup priložnosti za epske nočne pobege. Serijo že ta četrtek odpira ogrevanje za Škisovo tržnico (4/5), v petek pa bo Slovenijo prvič obiskala CHRISTY MILLION (5/5), katere glasbo vrtijo tudi Armin van Buuren, Afrojack, Don Diablo in Laidback Luke.
Read more
3
FETCH THE VIBE pres. ILLUSION III

Osrednji majski žur v katedrali luksuznih barv bo pravi mali festival: vrača se starosta JOHN DIGWEED, na svoj težko pričakovani prvi slovenski nastop prihaja eden nabolj iskanih producentov in didžejev zadnjih let, KÖLSCH, v priveeju pa bo debitira KIDNAP KID, ki ga napovedujejo kot vroče ime letošnje poletne sezone.

Prvo ime tretje Iluzije je danski težkokategornik Rune Reilly Kölsch aka Rune RK aka Artificial Funk. Varovanec založbe Kompakt je v zadnjih letih ob dveh odličnih albumih ('1977' in '1983') nanizal petarde 'Lorelei', 'Opa', 'Der Alte', 'All That Matters', 'Goldfisch', 'Zig', 'Cassiopea', 'DerDieDas', 'Two Birds', 'Grey' ... ki jih vrtijo vsi spodobni didžeji na planetu, posnel odmeven miks za serijo 'Balance', v ibiški Ushuaii soustvarja vročo serijo Ants, njegovi seti so med najbolj predvajanimi na Be At TV in drugih spletnih videoplatformah.
Read more
< << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>