Registriraj se!

Novosti

1
Iz Ibize na #WELOVESOUND open air prihaja okrepitev

Že bogat program z najbolj priljubljenim ameriškim DJ-jem Seth Troxlerjem, družinskim članom Perlona in najbolj nadarjeno žensko DJ-ko na sceni - Sonjo Moonear, predstavnik francoske house scene in član Apolonije – Dyed Soundor in mladim upom hrvaške scene daleč najboljšim v državi - Andrea Ljekaj se bosta pridružila Shaunu Reevesu in Luci Cazalu.

Rojen v Michiganu, vendar s svojim naslovom v Berlinu, je Shaun Reeves eno ključnih imen na svetovnem odru elektronske glasbe, ki je odraščal v Detoitovem zvoku. Skupaj s Sethom Troxlerjem je eden od ustanoviteljev svetovno znane znamke "Visionquest", na kateri so vključeni Tale Of Us, Maceo Plex, Guy Gerber, Butch, Mathhew Jonson in mnogi drugi.
Read more
2
V petek se začenja še ena izjemna jadranska festivalska sezona

PAN-POT * MARCEL FENGLER Andrea Ljekaj * Alexander Madness * Aney F * Bronski * Damir Hoffman * Ian F * Lemon * Marin Biocic * Marina Karamarko & many more artists 26 - 28. 4. 2019 @ Lanterna, Poreč

V modernem svetu tisočerih jezikov je le en tako univerzalen, da lahko združi na istem mestu tisoče neznancev, razbije vse predsodke in širi ljubezen. Ta univerzalni jezik je TECHNO!
Read more
3
V SOBOTO ŽE TRETJA PRALNA ODPRAVA

V soboto, 20.4.2019, se bo v Dvorani Gustaf ponovno pripetila Mariborska praln'ca, ki je sedaj že tretja po vrsti.

Tokratna edicija pranja je poimenovana The Wash of Undead in nas bo popeljala v svet najboljše Hardtechno/Schranz glasbe. Seveda pa bo pranju, kot je že v navadi, sledila še centrifuga v sosednjem klubu Kurd, kjer bodo nastopajoči poskrbeli za najboljši izbor Techno glasbe.
Read more
< << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>