Registriraj se!

Novosti

1
VODILNI SVETOVNI MEDIJI SO SEA STAR POSTAVILI OB BOK NAJBOLJŠEMU VELIKEMU FESTIVALU V EVROPI

Kljub temu, da ta konec tedna nestrpno pričakujemo šele njegovo drugo edicijo, se je festival Sea Star že znašel na seznamu vodilnih svetovnih medijev kot festivalska destinacija tega poletja, ki je ne smemo izpustiti, pogosto pa ga postavljajo ob bok Exitu, aktualnemu najboljšemu velikemu evropskemu festivalu.

V lanskem letu je Sea Star obiskalo več kot 50 tisoč ljudi iz 70 držav sveta. Da je ta umaški festivalski biser resnično pravi hit pa govori dejstvo, da so pri znani svetovni glasbeni reviji NME razvili posebno aplikacijo, ki bralcu predlaga festival po njegovem okusu, med rezultate pa so uvrstili tudi Sea Star. „Sea Star je obmorski festival z veliko sonca in ni boljšega načina za začetek festivalske sezone“, glasbeni velikan DJ Mag je kot enega izmed petih razlogov, zakaj moraš obvezno obiskati Sea Star, navedel zanimivo dejstvo, da je morje oddaljeno zgolj 14 metrov od glavnega odra.
Read more
2
ULTRA BEACH 2018

‘Najboljši Pool Party na svetu’ (The Sun – 2017), aka ULTRA Beach Hvar se vrača na čudovito hrvaško obalo na otok Hvar 10. julija z največjim line up-om.

Party se odvija v znanem Amfora Hvar Grand Beach Resortu in tako ponuja idilično destinacijo z razgledom na Jadran v toplem objemu hrvaškega sonca. Pričakuje se 5.000 obiskovalcev in z nastopajočimi mednarodno uveljavljenimi Dji kot so Fedde Le Grand, Nicky Romero, Oliver Heldens, Jonas Blue in San Holo je to najbolj pričakovana izdaja do sedaj.

Letošnji pool party se bo pričel bolj zgodaj in sicer bo trajal neprekinjeno 9 ur od 13. ure popoldan do 22. ure zvečer.
Read more
3
ŠE 6 DNI DO FESTIVALA SEA STAR! CELOTEN PROGRAM IN KAKO BO IZGLEDALA EXIT NORIJA NA JADRANU

Ostalo je le še 6 dni do novega festivala Sea Star. Med četrtkom, 24. majem, in nedeljo, 27. majem, se bo v treh dneh in enem festivalskem jutru, na kar 16 odrih in conah v umaški laguni Stella Maris, zvrstil impresiven program, ki ga bodo zaznamovala nekatera največja mednarodna in regijska glasbena imena.

Program novega in osveženega Sea Starja sestavljajo Hurts, Robin Schulz, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Van Dyk, Ofenbach, Tram 11, Edo Maajka & Band, Detour, Nipplepeople, Filatov & Karas, Luke Slater, Krankšvester in mnogi drugi ugledni izvajalci. Znan je celoten program festivala, ki se bo kot prvi veliki poletni festival odvil med četrtkovim Welcome party-jem in nedeljskim Closing party-jem.
Read more
< << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>