Registriraj se!

Novosti

1
Razkrivamo datum Sonus festival v letu 2019

Nedavno je potekala podelitev domačih in regionalnih nagrad elektronske glasbene industrije – Ambassador, Sonus festival je ponovno dokazal, da je priljubljen hrvaški festival po izbiri oboževalcev.

Tekom petih dni in petih noči v klubih na plaži Zrče, samo nekaj metrov vstran od Jadranskega morja se bo v letu 2019 odvijala že 7.izdaja festivala Sonus in to od 18. do 23. avgusta. Ko so pred 7 leti ustanovitelji #WELOVESOUND Festivala in ustanovitelji Timewarp festivala v Nemčiji začeli z festivalom Sonus, si niso mogli predstavljati, da bo po nekaj letih festival, kot tudi Hrvaškem in otoku Pag na svetovnem party zemljevidu.
Read more
2
6. rojstni dan kluba Kurzschluss: Todd Terry, The Shapeshifters, Teni Tinks in domačini Sharkastique Tunes

Kurzschluss slavi 6. obletnico delovanja in organiziranja glasbenih zabav. V šestih sezonah žanrsko raznolikih zabav je gostil več kot 200.000 obiskovalcev in 100 glasbenikov.

22. decembra na najbolj pogosti lokaciji zabav, Gospodarskem razstavišču, prireja rojstnodnevno zabavo z grammy nominirancem Todd Terryjem, ki je zaslužen za popularizacijo house glasbe v domačem New Yorku in po svetu. Edini slovenski pop up klub večer posveča house glasbi tudi z aktom The Shapeshifters, vokalistiko zavidljivih razsežnosti Teni Tinks in domačo zasedbo Sharkastique Tunes. Vstopnice po rojstnodnevni ceni 6 evrov vsem obiskovalcem omogoča Huawei.
Read more
3
ŠE 8 DNI DO RITMA MLADOSTI!

Le še dober teden dni nas loči od regionalnega glasbenega zvočnega spopada leta, v katerem se bosta srečala Dubioza Kolektiv in skupina S.A.R.S. - V prodaji je še zadnji paket vstopnic za rdeči ring.

Glavna atrakcija letošnjega Ritem mladosti bo Soundclash S.A.R.S.-a in DUBIOZE KOLEKTIVA, ki se bosta za naklonjenost občinstva 14. decembra v Stožicah spopadla na dveh odrih – vsak na svojem koncu dvorane. Domače barve pa bodo zastopali tudi TABU in ZABLUJENA GENERACIJA.
Read more
< << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>