Registriraj se!

Novosti

1
ZAKLJUČIL SE JE PRVI #WELOVESOUND FESTIVAL

Zagreb je ta vikend bil gostitelj prvega mednarodnega festivala elektronske glasbe, Sonusovega #WELOVESOUND festivala, ki je v Zagrebu bil v petek, soboto in nedeljo na parih lokacijah. Par tisoč ljudi je plesalo ob boku enih od največjih imen svetovne elektronske glasbene scene, kar dva dneva in dve noči, kolikor je trajal festival.

Festival so odprli nastopi legende techno zvoka – Chris Liebinga v klubu Boogaloo i ene od največjih zvezd – Loco Dicea v klubu The Best Venue Hall. Ob Liebingu so nastopile še domače rezerve – Labud, Shipe, Senno, Matya in F.O.R.M. Live. Publiko so za Loco Dicea pripravili Marina Karamarko in Mimi. Oba partyja sta bila polna odlične atmosfere, velike količine pozitivne energije in ovacij publike, ki je bila navdušena nad nastopi izvajalcev.
Read more
2
FETCH THE VIBE pres. PAUL VAN DYK

Pionir berlinske scene, težkokategornik tranca, grammyjevec ter avtor klasik, kot so "For An Angel" (Love Parade 1998), "The Other Side", "White Lies", "Let Go" in "Home" se po šestih letih vrača v Ambasado Gavioli

Paul van Dyk ni le ena največjih ikon plesne elektronike, ampak pravo utelešenje parol rejverskega gibanja iz 90. let: v svojem delu spaja hedonizem, ustvarjalnost in družbeno angažiranost, od promoviranja aktivnega državljanstva (kampanja Rock the Vote, kompilacije "Politics of Dancing") in glasnega nasprotovanja vojnam v Iraku in Afganstanu, do pomoči lačnim v Indiji, New Yorku in Berlinu ter financiranja mreže aktivistov, ki pomagajo berlinskim mamam in njihovemu naraščaju.
Read more
3
RAZKRIVAMO PROGRAM ULTRA BEACH PARTYJA

Na ekskluzivnem beach partyju na Hvaru bodo 18. julija nastopili Dash Berlin, Sunnery James & Ryan Marciano, Showtek ... pa tudi slovensko-hrvaški tandem Vanillaz. - Vstopnice, nastanitve, prevoze in festivalske pakete v Sloveniji prodaja soorganizator Ultre Europe, agencija Collegium Mondial Travel.

Organizatorji največjega spektakla jadranske festivalske sezone so razkrili program after beach partyja, ki je za številne obiskovalce celo večji magnet kot sam festival na Poljudu. Po regati na Brač in pred velikim finalom na Visu se bo tudi letos žurerska flota ustavila pred hotelom Amfora Grand Beach Resort, ki bo 18. julija gostil kup svetovnih zvezd in vročih novincev. Mesto nosilca programa je letos zasedel Dash Berlin, prihajajo tudi Sunnery James & Ryan Marciano, pa Showtek in Vicetone, vroča Izraelca Vini Vici, slovensko-hrvaški DJ duo Vanillaz ter R3wire & Varski.
Read more
< << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>