Registriraj se!

Novosti

1
V soboto nas čaka Mariborska praln'ca

Nevzdržno se približuje druga edicija Mariborske praln'ce, gre za drugo pranje, ki se bo zgodilo v Dvorani Gustaf. Prvo se je zgodilo maja letos, kjer smo doživeli nepozabne trenutke, ti pa se to soboto, 27.10.2018, ponovno vračajo.

Ob zvokih Hardtechna in Schranza nas bodo nastopajoči popeljali v čisto novo ekstazo pranja. Tokrat je Factory of Sound v goste povabil dva mojstra tovrstnega pranja, iz Češke bo prišel nihče drug kot Withecker ter iz Slovaške Matthew.
Read more
2
Kurzschluss v petek gosti največjo techno senzacijo Amelie Lens

Lov na razprodane vstopnice se stopnjuje, organizatorji opozarjajo na ponarejene vstopnice!

Ljubljana 24. oktober – Kurzschluss jesensko edicijo začenja v petek, 26. oktobra, z 12-urnim techno žurom, ki mu bo poveljevala didžejka Amelie Lens. Belgijka, ki jo zaznamuje skokovit in skorajda pravljičen vzpon v svetu elektronske glasbe, je vzlet dobila po osvojitvi Red Bull Elektropedia nagrade.
Read more
3
JAZZY JEFF IN DESNA ROKA KANYA WESTA STRESLA CIRKUS

Sinoči je v ljubljanskem klubu Cirkus nastopil dvakratni grammyjevec, hip hop pionir in TV legenda Jazzy Jeff, ki pa je na praznovanje izida albuma M3 in 30-letnice glasbenega ustvarjanja nenajavljeno pripeljal z grammyjem in oskarjem okitenega sodelavca Kanya Westa - MC Rhymefesta.

Da bo vrnitev enega najboljših didžejev na planetu poslastica za ljubitelje urbane muzike, smo vedeli, saj je The Magnificent DJ Jazzy Jeff v Cirkus že nastopil pred štirimi leti, lani pa sprožil romanje v Poreč ob prvem šilu z Willom Smithom po debelem desetletju. In res je navdušil s svojo selekcijo in izjemno tehniko miksanja, kateri so se letos na razvpitem Tomorrowlandu klanjali tudi največji DJ-zvezdniki.
Read more
< << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>