Novosti

1
OGNJENI SOBOTNI VEČER RAZVNEL MNOŽICO STELLARBEAT FESTIVALA

Drugi dan StellarBeat glasbenega festivala je ob akumulacijskem jezeru v Rogozi poskrbel za neverjeten festivalski dan, ki je bil obarvan v unikatnih zvokih dveh izjemnih DJ-jev: Istanbulskega ˝hitmakerja˝ Mahmuta Orhana ter nizozemskega zvezdnika turških korenin Buraka Yeterja, ki je tokrat prvič obiskal Slovenijo. Na Undetected odru pa je svoje odtenke techna predstavil bosanski talent Mladen Tomić.

Uspešno se je zaključil še drugi dan največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat. Izjemno vzdušje sta v Stellar Areni pričarala DJ-ja, ki sta s samo nekaj skladbami ustvarila slabo milijardo ogledov na platformi YouTube. S svojim edinstvenim zvokom, svežo kombinacijo čustvenega deep housa, fuzije EDM in techa, z elementi turških korenin, je navdušil Mahmut Orhan, za njim pa še amsterdamski DJ turškega porekla Burak Yeter, ki velja za enega najbolj marljivih talentov v industriji.
Read more
2
KDO JE DOBIL ZVEZDNIŠKO TORTO V GLAVO IN KAKO SLADKA JE BILA

Tušev Tek barv, največja športno-zabavna prireditev za mlade v Sloveniji, je ob petletki ponudil program in produkcijo, ki mu ju lahko zavidajo najodmevnejši domači festivali.

Ljubljano je razgibalo pet od sto najbolj priljubljenih didžejev na svetu, štrije premierno, Lost Frequencies je tudi pri nas med najbolj vrtenimi na radiih, sladka češnjica pa je bil nastop ene največjih svetovnih pop ikon, 'tortamojstra' Steva Aokija.
Read more
3
Z MISTERIOZNIM CLAPTONOM SE JE PRIČELA ELEKTRONSKA PUSTOLOVŠČINA V ROGOZI

StellarBeat Music Festival je ob akumulacijskem jezeru v Rogozi odprl portal, skozi katerega so pustolovci stopili daleč onkraj meja poznanega.

Na prvem večeru največje elektronske pustolovščine v Sloveniji so se v Stellar Areni in na Undetected odru zvrstili domači in tuji DJ-ji, z misterioznim mojstrom house glasbe Claptonom na čelu. S tem so otvorili tretjo izvedbo festivala elektronske glasbe, obiskovalci pa so dodobra zapolnili zvezdno areno.
Read more
< << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>