Registriraj se!

Novosti

1
Znane podrobnosti Festivala 84: Kar 5 odrov in več kot 50 ur zabave!

Premierna izvedba Festivala 84, ki poteka v organizaciji ekipe festivala EXIT, se bo med 15. in 18. marcem zgodila na Jahorini. Obiskovalci najbolj svežega zimskega dogodka v regiji, ki se odvija na snegu, si lahko obetajo najbolj party zimovanje! Obeta se 50 ur non-stop zabave na kar petih dnevnih in nočnih odrih.

Olimpijski duh leta 1984 bo zaživel na osrednjem festivalskem odru Olympic Main Stage, kjer se obetajo nastopi izvajalcev kot so Sigma, Asian Dub Foundation, Joris Voorn, Umek, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel ter tudi regionalnih velikanov Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Van Gogh, Zli Jay in Jung B. Glasbeni plamen bo na glavnem odru gorel 16. in 17. marca vse do 6. ure zjutraj. Nato se bo dogajanje preselilo na SUPER G Afterparty Stage, ki se nahaja v klubu Bistrica.
Read more
2
Exit postaja še močnejši!

V Dance Areni Nina Kraviz, Solomun, Maceo, Tale of Us, Brejcha, Carl Craig, Rødhåd... Na glavnem festivalskem odru pa ameriška trap senzacija MIGOS!

Če so mnogi ostali brez besed ob najavi prvih nastopajočih v Dance Areni, ko so organizatorji napovedali nastop sanjske techno postave v sestavi Richie Hawtin, Adam Beyer, Ida Engberg, Ben Klock, Amelie Lens in Anastasia Kristensen, se festivalska vročica nadaljuje. Tokrat gre za pravi #Arenamagedon, ker se je na seznamu nastopajočih pojavila vedno vrhunska Nina Kraviz, ki je lani poskrbela za najbolj magičen festivalski zaključek, Solomun, Maceo Plex, Tale of Us, Carl Craig, Rødhåd in Boris Brejcha!
Read more
3
TAKO TO POČNEJO TAM SPODAJ

Sonny Fodera, vroči house didžej od 'tam spodaj' je v Cirkusu pripravil vzdušje, ki krasijo njegove razvpite zabave na barkah in odprl nor žurerski mesec, ki bo iz pokoja obudil Sebastiana, prihaja eden najbolj priljubljenih didžejev na svetu - Don Diablo, houseljubci pa že komaj čakajo nastop Oliverja Dollarja.

Ljubitelji housa, ki je po letih medenja spet obnorel svetovna plesišča, komaj dohajajo nastope udarnih didžejev, ki si to zimo podajajo gramofone v vodilnem slovenskem nočnem klubu. Po januarskem obisku ikoničnega Erica Morilla, so tokrat žurerji lovili nov dan na plesišču z avstralskim wunderkindom, Sonnyjem Fodero, ki bo na razvpiti Zimski glasbeni konferenci v Miamiju gostil žur z grammyjevskima nominirancema Camelphat, na festivalu Hideout v Zrčah pa bo letos združil moči z MK-jem.
Read more
< << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>