Registriraj se!

Novosti

1
V Mariboru ustvarili nov glasbeni fenomen

StellarBeat Music Festival se je po uspešni prvi misiji vrnil s prav posebno zimsko edicijo StellarBeat - The Phenomenon, ki je v soboto zatresel UŠC Leona Štuklja, obiskovalce pa popeljal na neverjetno kozmično pustolovščino s headlinerjem Sanderjem van Doornom!

Tako kot poletni festival StellarBeat Music Festival je tudi zimska pustolovščina nadaljevala z vesoljno tematiko premikanja mej in odkrivanja novega. The Phenomenon je trenutek v času, ko se zgodi nekaj neverjetnega, presenetljivega, do sedaj še ne videnega. Obiskovalce je navdušil s celostnim doživetjem, ki so ga pričarale male pozornosti kot so festivalske zapestnice, neverjetna preobrazba prostora, vizualni učinki, glasba in razni zvočni učinki, zgodba, ki je vlekla rdečo nič celotnega dogodka, nastopajoči in drugi posebni efekti, ki so obiskovalce popeljali na celovečerno pustolovščino.
Read more
2
AMBASADA GAVIOLI DOKONČNO ZAPIRA VRATA

V zadnjih dneh je zakrožila novica, da bo Ambasada Gavioli obratovala tudi po novem letu. Žal gre za lažno novico (fake news), ki jo širi eden od domačih glasbenih portalov, kar potrjuje tudi novi lastnik nepremičnine.

V soboto 9. decembra bo klub, ki je zaznamoval četrt stoletja elektronske glasbe ter popkulture v širši regiji gostil zabavo ob 22. obletnici, ki pa bo na žalost številnih ljubiteljev elektronske kulture tudi zadnja. Kot glavni gost bo še zadnjič v Izoli nastopil ameriški DJ in producent ERICK MORILLO - ljubiteljem housa mojstra ni treba predstavljati, širši javnosti pa je znan vsaj po hitu "I like To Move It".
Read more
3
Leto 2018 bo rezervirano za SVOBODO: EXIT predstavlja kar 5 festivalov

Po največjem Exit poletju v zgodovini, organizatorji ponovno napovedujejo festivalske presežke. Festivalska družina EXIT bo v letu 2018 štela že pet članov, v načrtu pa je po besedah organizatorjev še kakšen. Centralna točka je seveda Petrovaradinska trdnjava, kjer se bo med 12. in 15. julijem odvil festival EXIT.

Letos polnoletni EXIT kot vez med festivali in osredno temo postavlja osebno svobodo, ki je neizmerno pomembna. EXIT je eden od redkih glasbenih festivalov, ki je nastal iz želje po svobodi in tako krepil svojo družbeno misijo. Slogan EXIT Freedom je tako globalni poziv k svobodi, stran od materializma, stereotipov in kolektivnih zablod, v katerih se je našla naša civilizacija.
Read more
< << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>