Registriraj se!

Novosti

1
URBANI UTRIP PREGNAL DEŽ S SLADOLEDOM

Ploščad pred ljubljanskim hotelom Park je včeraj gostila glasbeno-ustvarjalno-rekreativno-kulinarično popoldne s paleto vsebin za vse generacije, ki je nakazal kaj se bo 15. in 16. junija dogajalo na Festivalu urbane kulture v Tobačni.

Neishina Šola Rokenrola, umetniški sejem Artish z delavnico Dišave za otroke, hoja po vrvi, Miss Earth modna revija eko oblačil, Trkajev koncert ob izidu pesmi Migi, Indian street food, ulično gledališče, gozdna kopel, urbano čebelarstvo in še kaj je popestrilo torkovo popoldne na Taboru, piko na i odličnemu vzdušju pa je dodalo vreme, ki je bilo še dopoldan kislo, popoldan pa so oblake razgnali topli sončni žarki.

Read more
2
MARIBORSKA PRALNCA

V soboto, 26. maja, vas vabimo na najbolj noro pralno seanso v Dvorano Gustaf. Pričnemo ob 22. uri, ko bo z ogrevanjem pričel Somer.

Zvezda večera je italijanski gost Dreo, ki obljublja nepozaben set. Poleg pa bo za izbor najboljše glasbe skrbel še hrvaški gost Sano. Ob bok pa se jim bodo postavili še slovenski borci - mariborski Ted Raslow, Marc D'Virus, Majkl M in Gigi. Seveda pa žur ne moremo zaključiti brez primernega podaljšanega bivanja. Tako se naše rajanje ob 6. uri zjutraj preseli v sosednji Kurd, kjer bodo za najboljšo Techno glasbo poskrbeli D Mayk B, Domnq, Matej Celec in Robox.
Read more
3
#FUKSi 2018 - FESTIVAL URBANE KULTURE

Tobačna mesto v Ljubljani bo v petek, 15. in soboto, 16. junija gostilo glavni dogodek v sklopu Festivala urbane kulture Slovenije - #FUKSi 2018.

V koncertnem delu bodo nastopili eden najbolj prepoznavnih velikih britanskih bendov, Morcheeba, tehno pionir Umek, prvak baltske elektronske scene, Ten Walls, vedno razigrani Matter, eklektična Sladica, pa tudi Mike Vale, Urban Pfeifer in Žiga K iz ekipe Vala 202.
Read more
1 2 3 4 5 6 > >>