Registriraj se!

Novosti

1
Na festivalu EXIT velika hip hop imena: Skepta, IAMDDB, Desiigner in več kot 70 ostalih izvajalcev

Po nizu udarnih kitarskih bendov in največjih zvezd elektronike, je čas tudi za svetovne trende v hip hop žaru. Med 4. in 7. julijem se tako na novosadski trdnjavi obeta nastop britanskega kralja rim, reperja in aktivista - Skepta, edini MC, ki je zvok z londonskih ulic uspel popularizirati v Ameriki.

Pesem Rolex Sweep velja za legendarno, med njegovimi oboževalci sta tudi Mick Jagger in Drake, Pharrell Williams pa mu je produciral album Konnichiwa. Z Otoka prihaja fenomenalna IAMDDB, ki jo je BBC radio letos predstavil kot izvajalko, katere glasba bo zaznamovala letošnje leto! Za nedeljski finale bo poskrbel Desiigner, stvaritelj najbolj nalezljive hip-hop uspešnice Panda.
Read more
2
PRANJE NA KUBIK

Hardtechno se vrača v Mariborsko prestolnico, natančneje v Dvorano Gustaf na Pekarni. Ob tej priložnosti vas Factory of Sound vabi na tretjo edicijo Mariboske praln'ce – The Wash of Undead -, ki se bo zgodila 20. aprila 2019 od 22. ure dalje. Po pranju, kot je v navadi, pa sledi še centrifuga v sosednjem Kurdu od šeste ure dalje.

Tokrat so v goste povabili dve Hardtechno zvezdi, iz italijanskega mesta Cagliari iz Sardinije se nam bo pridružil producent in dj, poznan kot Xavier. Xavier nenehno deluje na tem, da izboljšuje svoj zvok ter s tem poslušalcem ponudi največ kar lahko. Druga zvezda prihaja iz države, ki se nahaja v jugovzhodni Evropi in meji na Črno morje, Bolgarije. Njegovo glasbo lahko slišimo v več državah, tokrat pa v živo v Sloveniji, predstavljamo producenta in dja Nobodyja.
Read more
3
Balaton Sound razkriva drugo fazo potrjenih nastopajočih na letošnjem najbolj vročem in pričakovanem festivalu!

Do sedaj so svoj prihod potrdili: Armin van Buuren, Marshmello, Paul Kalkbrenner, in DJ Snake. Balaton Sound se bo v letu 2019 spet odvijal, kje drugje kot pa na osupljivem Blatnem jezeru! Nizozemska EDM legenda DJ Tiesto, bo glavni oder prevzel na otvoritvenem večeru festivala, skupaj s platinasto nagrajenim duom The Chainsmokers.

Balaton bo trajal 5 dni - non - stop! (3. - 7. Julij 2019), gostil pa bo tudi rap superzvezdo G-Eazy, ki bo v prisotnosti nestrpno pričakovane live izvedbe skupine Rudimental, odlično zaključil event na nedeljski večer! Festival bo gostil tudi BRIT Award nominiranko Jess Glynne, kolumbijsko zvezdo J Balvin ki ga na svojem hitu "I like it" gosti Cardi B in je tudi dosegel prvo mesto na Billboard lestvici, vodjo založbe Protocol Nicky Romero, popularen ameriški duo Sofi Tukker, in pa Shark Squad leaderja znanim pod imenom Jauz.
Read more
1 2 3 4 5 6 > >>