Registriraj se!

Novosti

1
Kurzschluss odpira vrata novi sezoni z dogodkom Astronostalgic w Umek

Kurzschluss se iz januarske hibernacije prebuja nostalgično, a udarno, z didžej Umekom in Dojaja, ki vas bosta popeljala po aveniji spominov kultnih večerov Astrodisca.

Mešanica elektro, techno in minimal viž vas bo popeljala na elektronsko popotovanje 7. februarja, ko bo dokončno razbila ostanke januarske turobnosti in otvorila novo sezono Kurzschlussovih zabav. Omejeno število vstopnic po najugodnješi ceni že na voljo na kurzschluss.si.
Read more
2
V LJUBLJANO PRIHAJA HITOIDNI LOST FREQUENCIES

Belgijski mojster, ki je ustvaril hite Are You With Me, Reality, Crazy in Melody, tudi sodelavec Jamesa Blunta, Justina Bieberja in Miley Cirus, je drugi razkriti gost jubilejnega 5. Tuševega Teka Barv, ki bo Ljubljano razgibal 21. junija.

25-letni belgijski superdidžej in producent Felix De Laet je leta 2014 sceno pometel s hitom Are You With Me (#1 v 18 državah, tudi med top 5 vrtenimi skladbami leta pri nas). Sledil je Reality (eden najbolj Shazamanih komadov leta) in klubska petarda Eagle Eyes (ft. Felix Jaehn), po Beautiful Life pa obdelava klasike What is Love, Here With You (ft. Netsky), Crazy (ft. Zonderling), Melody (ft. James Blunt) ter aktualna uspešnica Like I Love You (ft. NGHBRS). Lani je zbral preko milijardo predvajanj na spletnih platformah, nič manj raje pa ga ne vrtijo tudi klasični radii.
Read more
3
KLUB K4: JANUAR JE ZA LEGENDE

Prihajajo Aphex Twinov soborec DMX KREW live * veteran ruske techno scene ANDREY PUSHKAREV * vroči londonski kolektiv SPACED * Techno Oldies Goldies pa prinaša ekipo CONSUMER RECREATION in DJAYNE GABY.

Potem ko so se proslavljanju 30-letnice Kluba K4 že pridružili tudi ustvarjalci oddaje Preverjeno in na šestih straneh aktualna Mladina, katakombe Kersnikove pa so v zadnjih tednih stresli tudi Helena Hauff, Roman Fluegel in Skee Mask, smo končno vstopili v leto, ki prinaša tudi jubilejni FESTIVAL 30K4 s kar sedmimi dogodki. O tem kaj več že kmalu, zaenkrat pa predvsem odpovejte majske in junijske dopuste.
Read more
1 2 3 4 5 6 > >>