Registriraj se!

Novosti

1
Najnovejša izdaja založbe Dejana Milićevića

Predstavljamo vam najnovejšo izdajo beograjske založbe Tit Zero Recordings, na kateri se nahajajo novi tool komadi vodilne sile založbe Dejana Milićevića ter dva zanimiva komada bosanskega virtuoza Danijela Kevića.

Po velikem uspehu “Summation” albuma nam Dejan ponuja 2 tool komada , ki sta izvedena live v kombinaciji Roland tr8, Maschine in mapiranja software-a v raw duhu house-techno žanra , ki bodo tudi največje kritike pripravili, da se premaknejo na plesišče. Danijel Kević, ki je pravo odkritje BIH scene, je s svojimi virtuoznimi komadi ob rahlem zasuku Tit Zero studia dodal dva dragulja, ki sta bila dovolj da nastane celina, ki zveni kot bi izhajala direktno iz Motor City-a, saj njegov analogni zvok zveni kot poslastica v stilu Leftfield house-a.
Read more
2
OKTOBER V KLUBU CIRKUS

Ta mesec priljubljeni nočni klub gosti kar 19 zabav. Vrhunci: TUTTI FRUTTI SLO EDICIJA in Miran Rudan (14/10), WELCOME TO THE JUNGLE (18/10), Monkey Business in NIKA ZORJAN (30/10) ter HELLOWEEN Special (31/10).

Razigran žurerski utrip, ki je z novim študijskim letom preplavil prestolnico, se je že vrnil tudi v Cirkus, ki je samo prvi teden v oktobru gostil kar šest spoznavnih zabav. Te si bodo v malo zmanjšanem tempu sledile še cel mesec, vmes pa bo priljubljeno zbirališče nočnih ptičev ob dobro utečenih rezidencah postreglo tudi z več novostmi.
Read more
3
KRIPTOŽETONI EKIPE VIBERATE KMALU ŽE PRIPRAVLJENI NA TRGOVANJE

Po uradnem zaključku kampanje množičnega financiranja bodo kriptožetoni Vibe 6. oktobra že na voljo za trgovanje na platformi Livecoin.net. Slovenski start-up Viberate, ki razvija platformo za industrijo žive glasbe, je v začetku septembra z izdajo kriptožetonov v manj kot petih minutah zbral dobrih devet milijonov evrov, s čimer se je uvrstil med najbolj uspešne tovrstne projekte na svetu.

Kriptožetoni Vibe bodo sčasoma postali glavno plačilno sredstvo platforme Viberate.com. Organizatorji dogodkov bodo z njimi plačevali nastope glasbenikov, oboževalci vstopnice, v omenjeni kriptovaluti pa bodo nagrajeni tudi vsi tisti, ki bodo platformo bogatili s podatki in jo promovirali svetu. Viberate bo med drugim omogočal tudi zadrževanje plačil do izvedbe storitev (»crypto escrow«), s čimer se bo okrepila plačilna disciplina v panogi.
Read more
1 2 3 4 5 6 > >>