Registriraj se!

Novosti

1
Tradicionalni BOŽIČNI DJT BACK IN TIME

GROOVE COVERAGE v živo! DEAN ON THE MIKE vs. Dr. SILVANO DJ

Potem ko sta ikoni domače glasbene in radijske scene po desetletnem premoru skupaj nastopila za noč čarovnic, bosta z izbranimi plesnimi klasikami podložila še božič. Polno plesišče in odlična energija na največjem čarovniškem žuru v Ljubljani sta bila dovolj dobra motivacija, da bosta Dean On The Mike in Dr. Silvano DJ pod taktirko agencije Collegium Mondial Travel združila moči tudi za tradicionalni Božični Dee Jay Time, kjer bosta odvrtela izbrane klasike s kompilacij Power Mix in Beli album, ki so zaznamovali četrt stoletja programa DeeJay Tima na Radiu Salomon.
Read more
2
RITEM ČRTIC, VODE IN ČISTE JEBE

11. Ritem mladosti, tradicionalna zabava Hitradia Antena in agencije Collegim Mondial Travel, je spet postregel z zgodbo za sladokusce: ob superbendu Mi2 x Dan D, ki je navdušil z dvournim programom z gosti, pripravljenim prav za to priložnost, so Stožice sinoči razgibali še Alle Farben, S.A.R.S., Nipke, Trkaj & Challe Salle, Joker Out ter zmagovalci Cocktinega natečaja Attic Mist.

Skratka, ogrevanje za Knockout Ski Opening in CMT-eva silvestrovanja je uspelo! Čast odpiranja 'zimske klasike' je letos pripadla mladi skupini Attic Mist, za njimi pa so štafeto prevzeli tudi vse popularnejši mladci Joker Out. Prvi vrhunec so pripravil beograjski S.A.R.S. in z uspešnicami Lutka, Buđav lebac in Perspektiva že dobro ogreli občinstvo. Sledil je hip hop paket s plesno skupino Artifex, Nipkejem, Trkajem in 'laganim' Challetom Salletom, potem pa je prišla na vrsto glavna zgodba.
Read more
3
Razprodanih 5.000 EARLY BIRD vstopnic za festival Sea Star!

Novi promocijski kontigent vstopnic je že v prodaji. Kot so uradno sporočili organizatorji, je bilo prodanih vseh 5000 zgodnjih vstopnic za festival Sea Star.

Hrvaški festival, ki nastaja pod okriljem ekipe festivala Exit, si je po prvi izvedbi že prislužil kar dve evropski nominaciji za najboljše festivale, prav tako pa podira osebne rekorde. V kar 15 minutah po začetku prodaje je bilo jasno, da bo predprodaja zaključena veliko prej kot v 24 urah. Sea Star je tako le začetek, saj 12. decembra vstopijo v prodajo še posebne vstopnice, in sicer za vse, ki želijo na vseh pet festivalov Exit Freedom.
Read more
1 2 3 4 5 6 > >>