Novosti

1
Epske razsežnosti Ericka Morilla v Kurzschlussu

Očitno je v letošnji sezoni Kurzschluss zabav nekaj v zraku, da didžeji svetovnega formata odra kar ne morejo zapustiti. Potem, ko je nemški kralj high tech minimala Boris Brejcha septembra svoj nastop zaključil z enournim podaljškom, je tudi Erick Morillo upravičil svoj sloves neustavljivega party mojstra in house cukrčke v soboto prav tako serviral uro dlje.

Latino temperament, ki se ameriškemu producentu in didžeju pretaka po žilah, je prišel do izraza že v prvih minutah prihoda na oder. Preden se je njegova mešalka dodobra ogrela, je z mikrofonom v roki in prepoznavnim nasmeškom na obrazu pozdravil polno dvorano, publika pa ga je nagradila z bučnim vzklikanjem. Vzajemna energija med njim in oboževalci se je skozi noč samo še stopnjevala, ob sirenah in meglici, ki je občasno bruhnila z odra, pa je dosegla vrhunec epskih razsežnosti. Erick ni mogel skrivati navdušenja nad vzdušjem, ki ga je pričarala Kurzschluss publika.
Read more
2
Končno nov klub 21+ v Ljubljani: SQUARE

Zdaj lahko končno tudi uradno potrdimo to, o čemer se je šepetalo že celo poletje: v centru Ljubljane, kjer so v preteklosti že delovali klubi, kot sta bila ikonični Babilon in kasneje Bachus, se odpira nov klub SQUARE.

SQUARE prihaja z ambicijo, da postane novo priljubljeno zbirališče tistih, ki se jim ponoči ne mudi domov in se radi zabavajo v pravi družbi in pravem okolju. Zaščitna znaka kluba SQUARE v neposredni bližini parka Zvezda in Kongresnega trga bosta tudi politika 21+ in temu primerna ponudba zabave.
Read more
3
Začenja se nova era, prihaja EXIT 2.0!

Ob 20. obletnici EXIT napoveduje nepozabno praznovanje in začetek novega festivalskega štetja! Novi Sad, od 9. od 12. julija. Naj se prodaja vstopnic začne!

Festival EXIT bo med 9. in 12. julijem praznoval 20. obletnico. Petrovaradinska trdnjava bo prihodnje leto pritegnila pozornost svetovnega občinstva, saj se bodo na več kot 40 odrih zbrali vsi tisti, ki danes ustvarjajo glasbeno sceno.
Read more
1 2 3 4 5 6 > >>