Electronic Carnival 2009: Edinstveno doživetje prepleta elektronske glasbe in mističnega karnevala

Pogled skozi karnevalsko masko vam bo razkril svet, v katerega lahko vstopite le en dan v letu, v svet, ki ga skrbno skrivamo pred pogledi drugih. Ideja o edinstvenem doživetju prepleta elektronske glasbe in mističnega karnevala se je rodila že v letu 2007.

ec2009 Edinstvenost in inspiracija, združeni pod imenom Electronic Carnival, sta nastali skladno z željo po ustvarjanju dogodka, v katerem je maska nova identiteta, ki združuje predanost elektronski glasbi ter skrivnostni svetkarnevala.

V letu 2009 vstopamo v svet drugačnih razsežnosti in spektaklu dajemo nov pomen. Organizator dogodka – Tastefulevents, ki je mnoge pustil v neizmernem pričakovanju, vam po lanskoletnem razprodanem dogodku obljublja še veliko več. In kaj lahko preseže meje že doživetega in je večje od evforije, ki je več tisoč glavo množico do poznih jutranjih ur pozibavalo že v lanskem letu?

Naj razkrijemo v številkah: 40-metrska multidimenzionalna odrska konstrukcija, 4.000 m2 prireditvenega prostora, več kot 50 performerjev in plesnih akrobatov, tehnično vrhunsko vizualno in zvočno doživetje ter seveda skrbno izbran seznam najboljših svetovnih DJ-ev, ki zaenkrat ostajajo skrivnost.

Najnaprednejši elektronski dogodek v Sloveniji je s svojo individualnostjo izzval tudi mednarodni interes. Tako bodo del elektronskega karnevalskega spektakla že v letu 2010 začutile še druge evropske prestolnice. S tem bo Electronic Carnival postal prvi elektronski dogodek, katerega zgodba presega razsežnosti Slovenije.

Electronic Carnival, ki v letu 2009 vabi s pozivom “Prepustite se užitku, nadenite si karnevalsko masko in izberite svojo identiteto”, bo vsekakor požel zanimanje številnih ljubiteljev elektronske glasbe. V kolikor ste lani ostali pred vrati dvorane UŠC, si letos pravočasno zagotovite vstopnico za večer elektronske glasbene parade. Še namig – ne pustite si ostati pred vrati največje dvorane v Mariboru, kajti nov naslov Carnivala za leto 2009 je Ledena Dvorana Maribor.

Upajte si spremeniti svoje sanje, svojo imaginacijo in svojo identiteto.

Več informacij kmalu na www.electronic-carnival.com


Komentarji novice