Registriraj se!
Trance Energy 2009 – ekskluzivni izbor nastopajočih

V soboto, 7. marca se bo v Utrechtu zbralo približno 30.000 ljubiteljev glasbe in nekateri izmed njih bodo prepotovali tisoče kilometrov, da bi se udeležili zabave v prekipevajočem Jaarbeursu. Govorice se širijo že nekaj časa: katere umetnike lahko pričakujemo na 16. obletnici najbolj pomembnega trance dogodka na svetu?

Trance Energy 2009 Trance Energy ponuja štiri prizorišča, Mainstage, High Contrast, Classics in Future Stage, kjer se bodo za mešalnimi mizami zvrstila številna mednarodno uveljavljena umetniška imena. Letos na prizorišču Mainstage in prvič na Trance Energy nemški kralj trance glasbe - Paul van Dyke. Še več, na tem istem prizorišču bo nastopil tudi dvakratni zmagovalec prestižne DJ Mag top 100 in trenutno številka 1 na svetu, Armin van Buuren.

Na High Contrast plakatu pa med drugim vidimo še imena, kot so Marcel Woods in posebni gost Judge Jules. Kako bo trance glasba zvenela v daljni prihodnosti, v tem trenutku lahko vidimo le v kavni usedlini, vendar bo prizorišče Future stage odstrnilo eno od tančic, ki zakriva pogled v prihodnost: med drugimi lahko pričakujemo Šveda Marcusa Schossowa in Simona Pattersona. Še nikoli pa Trance Energy ni ponudil nekaj tako podobnega, kot je prizorišče Classics stage, kjer bodo nastopali pionirji kot so Spider Willem, Bas & Ram in Johan Gielen.


Seznam nastopajočih

Mainstage
Paul van Dyk
Armin van Buuren
Marcel Woods
John O’Callaghan
Tydi
Fausto
Hosted by Mighty Mike

Classics
Johan Gielen
Scot Projekt
Talla 2XLC
Yves de Ruyter
Bas & Ram
Spider Willem
Hosted by Francois

High Contrast
Special Guest: Judge Jules
Rank 1
Wippenberg
Jochen Miller
Joop
Artento Divini
Danjo
Hosted by Gunner

Futura
Simon Patterson
Aly & Fila
Marcus Schossow
Ali Wilson
First State
Cliff Coenraad
Re-Ward
Hosted by Dice

gremonaparty.com je uradni partner podjetja ID&T, ki skrbi tudi za Trance Energy, in vsem, ki bi želeli letos prisostvovati največjemu trance dogodku na svetu ponuja edinstveno možnost, da se tja odpravite skupaj z največjo slovensko trance odpravo. Število mest je zaradi hitre razprodaje kart močno omejeno. Vse dodatne informacije o potovalnem aranžmaju in možnostih prijave najdete na spletnem mestu www.gremonaparty.com.

Več informacij o dogodku je na voljo na spletnem mestu www.trance-energy.nl.


Komentarji novice