10, 9, 8 … doživeli smo novoletni Sensation White!

Natanko ob polnoči, 31. decembra 2008, je vrhunec svojega petdnevnega novoletnega potovanja New Year Extravaganza doživelo prek 250 tistih, ki smo tja iz Slovenije in Hrvaške potovali samo z enim razlogom – prebrati najdaljšo novoletno pravljico Sensation White. Skupaj z množico 40.000 obiskovalcev, prek 120 nastopajočih in cvetom izbranih DJ-jev smo v novo leto vstopili veličastno kot še nikoli.

newyear Za odhodno mesto vseh potnikov je organizacijska ekipa New Year Extravaganza izbrala grad Kodeljevo v Ljubljani, kar je bil že prvi znak, da bodo letošnja novoletna potovanja res nekaj posebnega. Soba za poker, Amore chill-out, soba, kjer so lahko potniki poležavali ob gledanju najnovejših filmskih uspešnic in seveda »main floor«, kjer sta nas v pravi tempo uvedla DJ Brlee in Mike Vale so krajšali urice čakanja na odhod. In ko smo začeli, smo začeli zares …

Že prvi večer nas je pričakal skrivnostno prepovedani Amsterdam z vsemi svojimi skritimi kotički, zvečer pa uradni White M.A.F.I.A. preparty v enem najprestižnejših nizozemskih klubov Escape v samem središču Amsterdama. Tudi tukaj sta za DJ pult stopila Brlee in Vale, toda tokrat jima je bilo dovoljeno prav vse … in nista nas razočarala.

Po dveh napornih, vendar pestrih nočeh smo se zjutraj 31. decembra odpravili proti našemu hotelu v Düsseldorfu in prav v trenutku, ko smo vstopili skozi glavna vrata, so se priprave na belo pravljico Sensation White že pričele. Točno ob 19.00 so se vsi naši avtobusu pomikali prosti epicentru dogajanja. Proti temu, akr smo vsi nestrpno pričakovali. Prispeli smo do LTU arene.

Veličasten pogled na množico in neskončno veliko dvorano se je zdel kot kapljica v morje, ko je naša čutila dosegel tisti pravi Sensation White od znotraj. Oder nepredstavljive velikosti, neprestano dogajanje, pirotehnika in laser šov, najboljše ozvočenje in seveda vrhunska glasba. Vse to je Sensation White.

Noč je bila prekratka, da bi doživeli vse to, kar smo si takrat želeli, pa vendar. Ne bomo prav dolgo čakali na novo priložnost. Že 16. Maja se bo Sensation White utaboril nam najbližje v Budimpešti. In takrat bomo seveda tam. In če želiš z nami, priporočamo, da pohitiš in ujameš še »first minute« ponudbo na gremonaparty.com.


Komentarji novice