SQL error!
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND ip = '3.215.182.36'' at line 1
SELECT id FROM polls_answers WHERE poll_id = AND ip = '3.215.182.36' /home/overdose.si/public_html/core/mysql.php


Epske razsežnosti Ericka Morilla v Kurzschlussu

Očitno je v letošnji sezoni Kurzschluss zabav nekaj v zraku, da didžeji svetovnega formata odra kar ne morejo zapustiti. Potem, ko je nemški kralj high tech minimala Boris Brejcha septembra svoj nastop zaključil z enournim podaljškom, je tudi Erick Morillo upravičil svoj sloves neustavljivega party mojstra in house cukrčke v soboto prav tako serviral uro dlje.

Latino temperament, ki se ameriškemu producentu in didžeju pretaka po žilah, je prišel do izraza že v prvih minutah prihoda na oder. Preden se je njegova mešalka dodobra ogrela, je z mikrofonom v roki in prepoznavnim nasmeškom na obrazu pozdravil polno dvorano, publika pa ga je nagradila z bučnim vzklikanjem. Vzajemna energija med njim in oboževalci se je skozi noč samo še stopnjevala, ob sirenah in meglici, ki je občasno bruhnila z odra, pa je dosegla vrhunec epskih razsežnosti. Erick ni mogel skrivati navdušenja nad vzdušjem, ki ga je pričarala Kurzschluss publika.

Svoj set je podaljšal za dobro uro, oder pa zapustil s prepričanjem, da se v Ljubljano zagotovo še vrne, kar je s sledilci delil tudi na svojem družbenem omrežju. Tempo so do jutra narekovali še vzhajajoča zvezda Ian Sound, karizmatični Tim Urbanya, z eksplozijo glasbene naslade pa niso prizanašali niti Sharkastique Tunes, projekt dižejev Sharka, Jake in Sylvaina. Uho za glasbo pa imajo tudi Biggy Bear, LoudBeatz, R. Bade in Tommc, ki so s svojim izborom navduševali na drugem odru.

Kurzschluss bo v letošnji sezoni priredil serijo dogodkov:
19. december – Bajaga i Instruktori
20. december - Umek
21. december – Glitterbox & Roger Sanchez
22. december - Senidah
Sveže informacije o novih dogodkih in programu spremljajte na www.kurzschluss.si.


Komentarji novice