SQL error!
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND ip = '3.215.182.36'' at line 1
SELECT id FROM polls_answers WHERE poll_id = AND ip = '3.215.182.36' /home/overdose.si/public_html/core/mysql.php


LEVIATHAN V DVORANI GUSTAF

Leviathan je amsterdamski dj in producent pri založbi Cenobite, ki je odprta platforma za eksperimentalno plesno glasbo.

Nekateri to glasbo imenujejo Trancecore ali Cenbit zvrst, nekateri pa Psycore (Psyhadelic Hardcore). Kot eden predstavnikov trših glasbenih ritmov je zapisan kot mešanica zvrsti Hardcore Break-beat Tekno Acid Psy Trance.

A na koncu na vse vplivajo vse zvrsti glasbe in zvokov. Leviathan je znan tudi pod nadimkom Tellurian, projekt v okviru Mokum založbe, ki je svojo pot pričel leta 1992. Po vseh teh letih še vedno trese plesišča na festivalih in drugih dogodkih.

Leviathan tokrat prvič prihaja v Slovenijo v Štajersko prestolnico v okviru dogodkov Maribor goes Hardcore, v soboto 21. september 2019, ki jih organizira Factory of Sound in Hardcore Slovenija. Dogodek se bo izvedel v že vsem poznani Dvorani Gustaf. Vabljeni vsi željni trših ritmov in hitrega plesa.

Več o dogodku pa na povezavi: https://www.facebook.com/events/1071084693089111/


Komentarji novice