Registriraj se!
URBANO UTRIPANJE V PRESTOLNICI

V sklopu Festivala urbane kulture Slovenija - #FUKSi 2019 je ljubljanski park Tabor včeraj gostil ogrevalni dogodek, s sejmom malih umetnin, zeleno modno revijo, domačo in indijsko ulično kuhinjo, spopadom plesalcev ter medgeneracijskim druženjem.

Po lanski premieri je aktivno sončno popoldne v parku sredi prestolnice tudi letos pritegnilo lepo število družabnih meščanov in naključnih turistov. Dogodek, v katerem sta se povezala B&B Hotel Ljubljana Park in mladostna agencija Collegium Mondial Travel, je spet ponudil paleto izgovorov za ustvarjalno druženje.

Katerega okvir so bili zelena modna revija ateljeja Salon s predstavitvijo izbranih mladih domačih modnih ustvarjalcev, butična izvedba Artisha, Samo Polutak - Kos je gostil atraktivni breakdance battle, brbončice pa smo razvajali ob urbanih indijskih okusih in domačih grižljajčkih z namenom v okviru akcije Kucha Chasti.

 

Na naslednje druženje v okviru ogrevanj na festival #FUKSi 2019 vas povabimo že konec meseca, zadnji počitniški vikend (30. in 31. avgust) pa prinaša dvodenvni block party v Tobačni (Röyksopp, David Morales, Sladica ft. DJ Zeds & friends, Pure Oldies Goldies), kjer bomo spet dvignil urbani utrip prestolnice z zelenim, trajnostno naravnanim povezovanjem ustvarjalnih energij na odru in pod njim.

Festival urbane kulture Slovenija - #FUKSi organizira Collegium Mondial Travel

VEČ #FUKSi INFORMACIJ:
www.facebook.com/FUKSi.si/?ref=br_rs
www.fuksi.si
info@collegium.si


Komentarji novice