Registriraj se!
Balaton Sound predstavlja še več vrhunskih imen!

Balaton Sound, obarvan z vsemi glasbenimi zvrstmi, od popa do rapa, vam ponosno predstavlja široko paleto talentov elektronske glasbe, ki se nam bojo pridružili na letošnjem madžarskem festivalu.

Klubski stage na letošnjem eventu bo prirejen kot replika pravega night cluba. Ustanovitelji založbe Cuttin Headz', skupina The Martinez Brothers bo nastopila 3. julija in otvorila 5-dnevni festival v stilu. Pridružili se jim bodo tudi Music on, Marco Carola, Dubfire in prodorni nizozemski talent Egbert, poznan po svojih pestrih in energičnih nastopih.

Klubski stage bo gostil tudi dinamično Italijanko znano pod imenom Deborah De Luca, ki se ji bo na odru pridružil tudi Matador, revolucionarni live artist, ki uživa velik ugled med glasbeniki, zaradi njegove umetniške vsestranskosti, in Hernan Cattaneo a.k.a. El Maestro.

Globalno priznana party blagovna znamka elrow, bo poskrbela za razkošje in tematske dogodivščine na Balaton Soundu to poletje. Predstavljajo vam zvezdniško serijo nastopajočih, med drugim Grammy-nominiranca duo CamelPhat in velikega Jamie Jones-a. Nemški techno maestro Paul Kalkbrenner, najbolj znan po hitu 'Sky and Sand', bo s svojimi ritmi melodično obarval idilično okolico Blatnega jezera. Med nastopajičimi je tudi eno največjih glasbenih imen v zadnjih letih Claptone, ter misteriozna producentka Monika Kruse skupaj z Nicky Curly-jem.

Balaton Sound se bo odvijal od 3. do 7. julija 2019. Obljubljajo vam 5 dni nepozabne zabave na plaži, non stop! Kmalu bo znanih še več nastopajočih na tem odličnem festivalu, za katerega je letos daleč največ povpraševanja. 5- dnevni Balaton Sound pass vam bo ponuja polno beach-party izkušnjo na Blatnem jezeru, naročite pa lahko tudi 3 ali 4- dnevne vstopnice. Cene dnevnih vstopnic so od 68 € dalje, 3-dnevnih od 179 € dalje, 4-dnevnih od 199€ dalje in 5-dnevnih 225 € dalje.


Komentarji novice