Registriraj se!
APRIL V KLUBU K4

ZALA KRALJ & GAŠPER ŠANTL * 30K4 z JANE FITZ (London) * Roza ft. TAMA SUMO (Berlin) * K4 Oldies: BEN LONG (Space DJz / UK), ONUR ÖZER (Istanbul), Marihuana Marš after, festival Tresk … - Maja pa prihaja tritedenski festival 30K4!

April v legendarni kleti na Kersnikovi 4 bo odlična uvertura v jubilejni mesec ljubezni, ki prinaša tudi dan mladosti s tritedenskim festivalom ob 30-letnici Štirke. Za dobro ogrevanje je ekipa povabila v goste britansko elektronsko virtuozinjo JANE FITZ (12/4), ob kateri se bo predstavil tudi kvartet domačih izbrank, ki stavijo na naelektreno podtalno godbo.

Od vročih svetovnih imen velja izpostaviti tudi turškega povratnika Onurja Özerja (26/4) v aranžmaju kolektiva LuckIsOn, medtem ko bo mavrični prapor na ikoničninemu žuru Roza tokrat najvišje vihtela OstGut Tonova varovanka Tama Sumo (20/4). Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji staroborcev. Ekipa SOLVD bo mesec odprla z gostovanjem Felverja (5/4), enega od pionirjev hrvaške tehnoscene, poseben gost zabave Techno Oldies Goldies pa bo ljubljenec zlate rave generacije, Ben Long, polovička dueta Space DJs (21/4).

Klub K4 bo s svojim inkubatorjem Gibanica tudi del letošnjega festivala Tresk (13/4), v najglasnejši ljubljanski kleti pa se bo zaključil tudi letošnji Marihuana Marš (19/4).

Prav poseben projekt pa bo koncert Zale Kralj in Gašperja Šantla (18/4), ki se bosta na svojo izrecno željo pred odhodom na Evrosong od oboževalcev poslovila v Štirki.

Več o dogodkih v Klubiu K4: www.facebook.com/pg/klubk4/events/?ref=page_internal


APRIL V KLUBU K4:
05/4 SOLVD: Felver (hr)
06/4 Just Us x Just Jam
12/4 30K4: JANE FITZ (Night Move, Freerotation / London, UK)
13/4 Gibanica x Tresk
18/4 ZALA KRALJ & GAŠPER ŠANTL - koncert
19/4 Marihuana Marš After
20/4 K4 Roza: TAMA SUMO (OstGut Ton / Berlin, DE)
21/4 Techno Oldies Goldies: BEN LONG (from Space DJz, UK)
26/4 LuckIsOn: ONUR ÖZER (Istanbul, TR)
27/4 Knauf


Komentarji novice